Тренировка за бицепс ?

09.02.04
17:06

Сега в тренировката си за бицепс съм включил: бицепсово сгъване с щанга; бицепсово сгъване с дъмбел от седеж и скотово сгъване с щанга или с дъмбел, но с тази тренировка съм от 3-4 месеца и вече не ми върши работа, а когато тренирам гръп и по точно правя придърпване на хоризонтален скрипец пред гърди на другия ден имам мускулна треска на бицепса която не мога да постигна в деня в който тренирам бицепс. Затова ви моля да ме посаветвате за някаква програма за бицепс която да е различна от моята или да включва нещо друго за сметка на упражненията които аз правя.
10x предварително.

09.02.04
17:09

Имах предвид вертикален, а не хоризонтален скрипец.

09.02.04
17:44

най -добре wish в бб-team упражнения и си харесаи някое упражнение и го включи в програмата си

LU

09.02.04
23:52

Еми може6 да вклю4и6 набирания,прав с крив лост,сгъване на наклонена лежанка,скрипец и т.н.

Успех

11.02.04
19:19

Lubo става въпрос за бицепс не за гръп. :)

11.02.04
23:25

lexus тва дето е казал Лубо е за бицепс !!
по-здрави и успех

LU

11.02.04
23:29

Незнам кое то4но не ти е ясно,ама вси4ктите упраж са за бицепс.Ако мисли6 4е набиранията са за гръб аз имам предвид такива с тесен подхват,т.е. за бицепс

Успех

12.02.04
11:44

Нещо не съм прочел както трябва, извинявай Lubo, а това сгъване на наклонена лежанка какво е? Как се прави?

12.02.04
18:03

Абе момчета четете го раздела за упражнения за Вас са го правили хората от сайта и тогава питайте!

12.02.04
18:10

Velko чел съм го раздела, но никъде несъм срещнал нещо за набирания и за сгъване на наклонена лежанка.

12.02.04
18:36

тва наклонената лежанка играе само ролята на облегалка! Сядаш с думбелите в ръце и  от долно положение , дланите да сочат на пред и навътре и згъваш към рамената тва е .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1