09.02.04
17:06
Сега в тренировката си за бицепс съм включил: бицепсово сгъване с щанга; бицепсово сгъване с дъмбел от седеж и скотово сгъване с щанга или с дъмбел, но с тази тренировка съм от 3-4 месеца и вече не ми върши работа, а когато тренирам гръп и по точно правя придърпване на хоризонтален скрипец пред гърди на другия ден имам мускулна треска на бицепса която не мога да постигна в деня в който тренирам бицепс. Затова ви моля да ме посаветвате за някаква програма за бицепс която да е различна от моята или да включва нещо друго за сметка на упражненията които аз правя.
10x предварително.
най -добре wish в бб-team упражнения и си харесаи някое упражнение и го включи в програмата си
09.02.04
23:52
Еми може6 да вклю4и6 набирания,прав с крив лост,сгъване на наклонена лежанка,скрипец и т.н.
Успех
11.02.04
23:29
Незнам кое то4но не ти е ясно,ама вси4ктите упраж са за бицепс.Ако мисли6 4е набиранията са за гръб аз имам предвид такива с тесен подхват,т.е. за бицепс
Успех
Нещо не съм прочел както трябва, извинявай Lubo, а това сгъване на наклонена лежанка какво е? Как се прави?
Абе момчета четете го раздела за упражнения за Вас са го правили хората от сайта и тогава питайте!
Velko чел съм го раздела, но никъде несъм срещнал нещо за набирания и за сгъване на наклонена лежанка.