15.01.14
16:12
Здравейте, гледам разни кросфит тренировки в интернет , чиито упражнения се редуват при звука на хронометър или подобно такова устройство. Мисълта ми е , когато правя комплексни упражнения , примерно искам 2 мин. да правя едното упражнение , 2 мин. другото , но без да следя постоянно часовника(което наистина е много досадно) , а просто хронометъра да ми напомня ,че трябва да сменя упражнението , чрез пиукане... и проблема е в това , че незнам кои хронометри го имат ... Благодаря, надявам се да сте ме разбрали .
Ако имаш умен телефон има десетки апп-ове с подобни настройки. Табати, рундове, почивки, гонгове. Каквото искаш.
Имам андроид телефон , предполагам ще стане , но изобщо не разбирам от приложения . Някакво конкретно да ми кажете
16.01.14
20:40
Казва се Boxing timer. Аз съм с Уиндоус телефон и го ползвам без проблем.
24.01.14
18:40
Андроид приложение Tabata( иконата е хронометър от старите механичните, вътре е червено-оранжев и има жълна мълния). Може да се нагласят рундове, почивки и т.н. например аз си правя 25 рунда от по 5 сек. и почивка по 5 сек. за набиранията...Има сигнали за начало на рунда, край и почивките....яко си е!