Small I am, lift I must.

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Петко К на 01.05.14, 14:58:

казано от Георги Йотов на 30.04.14, 21:21:

Какво им е на тежестите? Нужно ли е да изпълнявам преден клек със 100кг и адски не чиста техника?

Нужно е да го изпълняваш със 100 кг с перфектна техника ;)

казано от Георги Йотов на 30.04.14, 21:21:

Има време и тежестите ще дойдат.

Ще дойдат, ако ги натискаш.

Но всъщност, това което имах предвид е, че докато не стигнеш до по-сериозни тежести (от порядъка на 2 пъти теглото ти), няма причина да се притесняваш от прекомерен растеж в задника и няма причина да спираш задния клек. Глутеуса е важен мускул и се нуждае от тренировки. Ако не трупаш излишни мазнини там, няма опасност да стане прекомерно голям.
И ако мерките са ти вярни - 90 см. ханш е далеч от понятието голям.

Е добре де, ще дойде време и със 100кг с перфектна техника да го изпълнявам. Оня ден ми беше за пръв път, ти искаш със 100кг да го правя. :D Добре, задния клек няма да го спирам, ще ги редувам може би.

Та, и двамата с лебеда не сте ме разбрали, не казвам, че задника ми е голям, просто спрямо горната част на тялото е малко в повече. :) Да, всички мерки са верни.

Гърди - Трицепс

1. Лег - 3х8@55кг 1х10@45кг
2. Полулег с дъмбели - 1х10@12,5кг  3х8@15кг
3. Флайс - 3х8@12.5кг
4.Френска - 2х10@30кг  1х7@30кг
5. Разгъване на скрипец - 3х10@17кг

Ми малко са килата ама си се напомпих.

Гръб - Бицаги

1. Набирания - 1х5 1х4 1х5 1х3 (нещо май съм омазнил малко, тежеше ми)
2. Гребане с дъмбел - 4х8@22.5кг
3. Вертикален скрипец - 2х10@41кг 1х8@47кг  1х6@47кг
4. Крив лост от стоеж - 2х10@15кг

Това е, за бици не съм правил кой знае какво, бяха доста напомпани след гърба.

08.05.14
11:15

казано от Георги Йотов на 07.05.14, 08:27:

(нещо май съм омазнил малко, тежеше ми)

Единственото предимство на омазняването - няма нужда от допълнителни тежести, носиш си ги винаги с теб. :D

казано от Debel Lebed на 08.05.14, 11:15:

казано от Георги Йотов на 07.05.14, 08:27:

(нещо май съм омазнил малко, тежеше ми)

Единственото предимство на омазняването - няма нужда от допълнителни тежести, носиш си ги винаги с теб. :D

Ти мани майтап, днеска си купих една тениска, и в съблекалнята нещо не се изкефих от гърдите надолу. Ше кача още 3-4кила и ше почвам да чистя, че нещо не ме кефи така. Малко ми е странно, винаги съм бил скелет на батерии, ама щом влязох в М размер на тениските...

08.05.14
22:55

На последните две снимки си в отлична форма. Няма от какво да се оплачеш, вървят добре нещата и постигаш желаните резултати. :)

казано от Миро на 08.05.14, 22:55:

На последните две снимки си в отлична форма. Няма от какво да се оплачеш, вървят добре нещата и постигаш желаните резултати. :)

Щото съм стегнал корема. :D
Благодаря все пак. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1