Здрави ли са тези дъмбели?

16.01.14
23:29

Интересува ме, дали като цяло са здрави?

Темата беше редактирана от Stefan Lakov на 16.01.14 23:29.

17.01.14
08:57

Не. Гайките им се разхлабват лесно и тежестите започват да се клатят по време на серия. Дръжките се чупят, а резбата се прецаква, ако ги хвърляш. Последното важи за почти всякакви дъмбели, де. :)

17.01.14
11:03

Гумените дискове здрави ли са ?
Аз дръжки имам такива от 5 годни не са мръднали...Но за гумените дискове не-знам

17.01.14
17:25

Няма кое да не им е здраво на дисковете. Единствено ...гумата може да се захаби.
За самите дръжки - имам аналогични от 15 години, вярно е че не съм ги хвърлял, но не са мръднали.
Единствено гайките дадоха фира, след употреба и на лост...но те май са по 2.50лева...

Боби ми събра очите, с това че е чупил такава дръжка. Бая хвърляне е паднало.

Мнението беше редактирано от 6th на 17.01.14 17:26.

17.01.14
22:48

Аз имам дръжки за дъмбели и до сега не са мръднали вече толкова тренировки, но нямам гумени дискове, а се чудя дали да търся гумени дискове или чисто желязо , защото имам 30-40кг само жилезни дискове

18.01.14
08:19

Точно тези лостове са изключително калпави, ограничението на тежестите става със зегер а не със берт стругован на дръжката. Евтино китайско решение, лош метал за целта, канала на резбата е тънък и се чупи, големи луфтове на гайките, ако се пренатегнат, зегерката изкача и тежестите почват да мачкат гумената дръжка в средата. Имам два комплекта такива и се наложи да заварявам зегерката.  Имам и два комплекта Кетлер на 20-ина години, които не са мръднали.

18.01.14
16:01

Толкова пък едни дръжки да не могат да направят. Потрес @%№#

**Аз съм споделил мнение за дръжки тип СпортДепот/Кетлер..на такива ми приличаха тези от снимката.

18.01.14
18:34

Нямах предвид, че съм чупил цялата дръжка през средата, а ограничителя отвътре (не знам как се казва) и резбата. Направени са от някакъв шуплест чугун, който е много крехък. Китайска работа, както отбеляза Valdis.

18.01.14
19:59

Пичове не говорете глупости, имам такива дръжки от 5 години насам, махнал съм гумите, и на мястото на ограничителите , сам си заварих мой ограничители и нямат мърдане

18.01.14
22:02

Пълни боклуци, като повечето нови тежести продавани в България.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1