Сурватъчен протеин

08.06.05
17:11

Искам да си купя протеин(сържатъчен). Целта ми е да направя плочки на корема. От 2 месеца съм на НВД. Много отслабнах и не искам пожече но съм твърдо решен че искам як корем. Имам съвсем малко мазнини и дори плочките си личат след тренировка. Искам да ми препоръчате протеин. Но само протеин бе нищо друго.

08.06.05
17:47

На Нутрим е добър 85%-ия. Но щом сваляш, по–добре си и вземи аминокиселини и ги пий половин до един час преди тренировка, те ще предпазват мускулите от разграждане.

X_

08.06.05
18:17

и след тренировка :wink:

08.06.05
18:26

По принцип се отнасям с недоверие към всякакаъв вид добавки а сущо и химия. Тренирам от 4 години доста сериозно но въпреки това не съм взимал нииищо.Поради тази причина някакси не искам да взимам аминокиселини и предпочитам протеин. Знам че е глупаво но кво кво  да направя? Просто съм такъв :).
Това на Нутрин на каква зена е?
И имат ли си спелиализирани магазини?
Ако си взема протеин съм решил да пия само след тренировка. Дали така е добре?

08.06.05
18:58

Значи ако си от Варна, Нутрим можеш да намериш в Пикадили, във ФК има един щанд за хранителни добавки, до Валентината има един магазин Булспорт, май се казваше.
А иначе цената беше около 25-26лв. за килограм или нещо такова. Не съм сигурен.

08.06.05
19:16

Благодаря!
Не е ли много евтино това?
Не че е лошо но сигурноли е качеаството на продукта?

08.06.05
21:10

Не може да се занимаваш сериозно с фитнес и да нямаш понятие от елементарни работи. Химията е нещо друго, а протеина е вериги от аминокиселини, така че няма разлика м/у протеин и аминокиселини, освен скоростта на усвояване. Така че ...
А суроватъчния на Нутрим го пия сега и съм доволен от него, може и да си вземеш вносен за два пъти повече пари и ефекта ще е същия.
Суроватъчния се пие след тренировка: 30г заедно със 60-ина грама прости въгл.
А иначе може да си вземеш млечно-яйчен зa преди тренировка, тъй като той се усвоява по-бавно. И вземи прочети някоя книжка:))
Успех

08.06.05
23:25

Благодаря за съветите!
Nseal, по-горе съм казал ‘а също и химия’. Много добре знам какжа е разликата между химия и добавки и въпреки това не съм им фен.

Купих си Nutrin Pure Whey 85%. Искам да питам лъжицата до каде я пълните? :) а Също и как си го приготвята щото на мен ми се налага да го вземам жъж фитнеса и там си го бъркам ж някакво шише но не става на шейк а си стои на прах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1