18.01.14
15:46
Не знам дали ще можете да ми помогнете, но се надявам някой, който му се е случвало същото да даде коментар. Самият проблем е доста странен, търсех да намеря подобен, но не успях. Когато си вървя не чувствам болка. Когато седя също не чувствам болка. Но в момента когато си сгъна дясното коляно на 90 градуса и след това го разпъна, точно в този момент усещам едно гадно прищракване придружено с остра болка. Мислех, че е лека травма и ще мине от само себе си, но вече мина повече от седмица, а подобрение - никакво. Не съм сигурен от какво се получи, но мисля, че е от клякането с щанга(от малко повече от седмица спрях да тренирам краката). Случи ми се даже да се събудя от болка, точно в момента когато прищраква коляното. И след това като ми е изпънат кракът пак не чувствам нито болка, нито дискомфорт.
И аз имам нещо такова само, че не е придружено с болка ами даже не е прищракване ами повече като хрущене. Най- добре се съветвай със специалист, защото тук едва ли бихме могли да ти дадем диагноза. Аз бих те посъветвал да преустановиш техниката на клека може проблема да е от това!
19.01.14
15:55
болката под капачката ли е ? Ако да според мен са шлатери защото и аз имам
Болката е на десният крак под капачката леко в дясно. Дано да не се залъгвам, малко ми е трудно да определя точно, но мисля, че е точно там. Четох в интернет малко и доста се понаплаших. Май ще се ходи на лекар :(((. Може ли да споделиш от кога знаеш при теб за заболяването и как протича. Тяга и клек са едни от любимите ми упражнения, а вече не съм ги правил 2 седмици.
И да добавя, че е интересно в момента си сгъвам и разгъвам коляното и болката е по-малка. Но има случаи когато е доста, доста по силна. Много странно...
20.01.14
03:30
Еми аз съм борец а при борците се получават доста често тея шлатери .Не се притеснявай няма да умреш ще ти мине тея работи искам почивка.А като тренирааш боли ли като си загрял добре аз преди фитнес тренировка правя пътечка и крос-тренажор за 10 мин разтърквам добре и по време на трена не боли много даже да не кажа че изобщо не боли :) ;)пробвай както аз правя и виж ще има ли болка
Ами мисля, че правих един път клек след добра загрявка и не усещах нищо. Но точно в момента болката се е увеличила, мисля че става така сутринта. Ей сега пробвах да приклекна, но боли много. Може би трябва яко да се загрява. И все пак без лекар ми се струва, че няма да мине. Не е шега работата. А да те питам тези шлатери само с рентген ли се виждат?
20.01.14
09:16
то е нещо като оток но лек и при мен сутринта болят не мога да си свия краката
Да, при мен е абсолютно същото. И колкото повече напредва денят толкова по-малка е болката.
20.01.14
12:58
да с една добра загрявка няма проблеми продължавай да тренираш.Всичко което не те убива те прави по-силен