Ядрено Магнитен Резонанс в София

19.01.14
03:41

Здравейте, маняци. Джаскате ли яко ?!.
Можете ли да ми предложите къде да си направя ядрено магнитен резонанс в София ?
Имам контузия в областта на корема-кръста, трудно определима къде точно е, може и да е някъде по средата. Заради, което ми е нужна снимка с ямр. за да ако може да се види какво е. През много лекари минах и никой не разбра какво ми е.
Болките са от около 1 година. Когато стоя по цял ден в нас усщеам болка само когато се опъвам напред иначе не усещам нищо. Когато започна да ходя 2-3 часа или да тренирам 1 час започва да ме дразни и после се усилва и наподобява болки. Тази контузия я имам от около 1 година без да спира, в смисъл няма ден в който да не се опъна напред и да не ме боли или да се натоварвам и да не започне да ме дразни/боли.
Та не знам за какво написах симптомите, може и да е нужно, но предполагам относно главният ми въпрос не ви е толкова нужно разяснението.
Въпроса е, че не знам дори и да избера къде да си направя ЯМР дали хората, които ще ми разчетат снимката ще го направят адекватно. Мои си проблеми.

Темата беше редактирана от Nownownow на 19.01.14 03:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1