Хранителен режим и тренировки [начинаещ]

Темата е заключена.

20.01.14
00:12

Здравейте, съфорумници!

От 2 седмици започнах отново фитнес и съм решил, че този път искам да постигна нещо... Все още правя програмата за “начинаещи” за да влезна малко във форма. Във фитнеса има двама инструктора и ми казаха, че трябва да качвам, но имам и малко мазнина в областта на корема, която искам да махна. Та бих се радвал, ако има някой, който може да сподели мнение, да даде съвет за изчистване в областта на корема. Голям проблем стои и въпроса с хранителният режим!! Някой може ли да ми помогне, да ми даде съвет в колко, какво да ям и по колко. Сутрин ставам в 6ч., след това мога да отделям време храна в 10ч., 15ч., към 17:00ч.... съм в залата

Благодаря предварително, на всеки отделил от времето си. :>

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1