23.09.05
02:27
[quote author=“Emil_mlo”]Айде качете състезанието на Ицо де
Кое? Ако говориш за тва от Тексас ще трябва да изчакаш докато изпадне отнякъде.
Някои разполага ли с филми на Muscle Elegance или може ли да даде линк към подобни филми или броеве на списанието.
:oops:
23.09.05
16:19
едно ново ДВД много добро ще се опитам да намеря и останалите 2 части
Тази вечер ще го рипна за да стане по малко и утре ще пусна нов линк. :lol:
23.09.05
19:25
rhcp ,за какво иде реч в DVD-то ?
Дай някакво инфо - почти 3 гига са си това ,не е шега работа :)
Относно Състезанието на Ицо - като взема материалите ,веднага ще кажа - то е ясно :)
23.09.05
23:52
Ето това е ДВД-то засега съм намерил само първата част
http://www.muscletech.com/DVD/
Вече съм го рипнал е малко падна качеството :lol: но за сметка на това поне не 2,5 ГБ а само 500 МБ
Mission Of Massive Proportions
Not available /които иска нещо на ЛС/ :D
15.10.05
22:23
сори за тъпия въпрос ама как се сменя *zip* в *avi*
С WinZip (логично) или WinRаr ;)
не става ли и ато смениш съкращението след самото име на файла??? :roll:
не става ли и ато смениш съкращението след самото име на файла??? :roll:
Не естествено Зип и Рар са компресори
18.10.05
10:14
Финалите на Mr.Olympia 2005-та
http://free.linkos.bg/details.php?id=14753
e личи си че рони си е наи здрав, ма джеи е качил доста маса на гърба видимо си личи
Кажете ми как да се регистрирам че да го изтегля кото ще да направя ми казва че не сам бил одобрен за регистрация :{
На мене ми каза че ще ми прати мейл за потвърждение, от един ден чакам :evil:
направи си кутия в яхуто щото в бул не пращат на всички (от опит)
направи си кутия в яхуто щото в бул не пращат на всички (от опит)Като не стана в абв си пратих в яхуу, защото и там имам, ама чакам цял ден и нищо не става, докато навсякъде, дори бб-теам ти пращат веднага мейл за потвърждение на акаунта! Странно!
19.10.05
09:52
YODA - довечера ще го сложа и в FTP-то на дата-та !
оттам смятам да нямаш грижи да го дръпнеш .
[quote author=“PROMPT”]YODA - довечера ще го сложа и в FTP-то на дата-та !
оттам смятам да нямаш грижи да го дръпнеш .
Златен си! За втора поредна олимпия ми помагаш, а още не сме се видели да те черпя протеина дето обещах! Дай линк после за датата!
20.10.05
09:57
Виждам ,че Калоян ме е изпреварил :)
За черпенето не се притеснявай - винаги има кога ;)
btw - Ще се пробвам за срещата в Неделя ,но не обещавам ... много работа ми се е отворила нещо тези дни .
20.10.05
12:52
Извинявам се ама никой ли не сийдва Bodybuilding Collection 01. Мъча се го дръпна, а то не качва повече от 2к... :cry: :( :cry:
От каде мога да си драпна тренировките на Христомир Хрестов , има ли ги някади из нет-а?
абе, пичове! никой ли няма поне 1 филмче с Flex Wheeler?
и още нещо...
има 1 програма E-Mule се казва-та там има много различни филми ( и не само), само че аз нещо не мога да свалям заради настройките. незнам как трябва да се настрои, иначе вътре определено има материал
05.11.05
01:30
http://www.elitefitness.com/articledata/hbosteroids/HBO-Real-Sports-steroid-special.avi
Доста е интересно, ама трябва да разбирате английски
06.11.05
23:57
Здравеите, някои гледал ли го е този филм, какво е ваШето мнение за този филми един съвет навит съм да си купя един от филмите на Рони Колман кои според вас си заслужава.
08.11.05
22:28
Eто качих едно филмче с големия - Лу Фериньо !
http://free.linkos.bg/details.php?id=16543
@WESTA - Изтеглих 7 Фaлшиви вариянта на 2005 ! :evil:
Бях спрял - утре ще пробвам пак !
Здрявейте ! Много яка тема се е заформила - евала , усещам че компа ми го чака поне месец без изключване . Имам една молба - някой който е теглил ПРЕПРОГРАМИРАНЕ от аренабг да го посийдва там или пък да го качи в free.linkos.bg ( като гледам там има повече мускули ) та да мога да си го досваля че си вися на 55% от месец и само го ъплоудвам . Някъде из темата видях нещо за Мр.О 2004 но самия филм не можах да намеря - ако някой знае от каде да го дръпна ще му бъда дълбоко признателен . Благодаря предварително !!!
16.11.05
12:40
Ами олимпиа 2004 мисля че го теглих някога от free.datacom.bg ,
A Препрограмиране .... го има в дата.бг .... Ще се пробвам да ти дам направо линкове че търсачките неги искарват но мяма да е сега че нямам време да ги търся ....
19.11.05
14:20
Пичове теглете от Олимпията от датата.
http://bt.data.bg/torrents/details.php?id=12534&hit=1
Качеството е много добро.
Само трябва да имате регистрация.
[quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ
Наистина го има в торентите е да не търсиш из файловете
21.11.05
00:06
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ
Аз go намерих, ама нема как да го дръпна :cry:
[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ
Защо да не можеш ? сийдъри ли няма
Jay Cutler - New, Improved & Beyond - този филм има ли го някъде из БГ пиъринга . Страшно ми се ще да го гледам . Гледам че в “линкос” го има но няма сийдъри .
21.11.05
15:39
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“POWER”]КАТО ВЛЕЗНА И НИКАДЕ НЯМА МР.ОЛИПМИЯ
Защо да не можеш ? сийдъри ли нямаНе бе, на интеренет доставчик съм и нямам достатъчно МБ за тегленето :wink: . Но другия месец ако платя повече можи да си го изтегля :)
Всички сме на интернет доставчик кажи на ограничен интернет план съм :D :D :wink:
21.11.05
16:33
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всички сме на интернет доставчик кажи на ограничен интернет план съм :D :D :wink:
Е има някои, които са на модем(макар и много малко), а и някои могат да влизат в сайта от ПС зала (а там няма как да се теглят филми, тей като трябва да киснат доста докат се истегли) :wink:
ПП: Стига със спамовете, че досаждаме на околните :) :) :)
26.11.05
10:59
а някой да знае от къде мога да си дръпна Mr.Olympia 1997 :wink: или 96
Може ли някой да намери No Pain No Gain, като излезе (след 3 ти декември) и See Arnold Run, ако успеете разбира се! Втория в дата го няма, до Арена достъп нямам и не знам!