Проблем с тегло и бицепси!

08.06.05
20:50

Здравейте всички.От скоро разбрах за този форум и с интерес прочетох някое друго мнение и съвет :lol:
Значи имам следния проблем,от доста време потдъжам форма но преди извесно време имах здравословни проблеми и за орицателно време свалих 6 или 7 килограма и в момента съм 70кг на 180см (по принцип трудно качвам).Първата ми молба е да ми препоръчате някакъв хранителен режим за възвръщане на теглото.
Второто ми питане е каква е причината след тренировка бицепса ми да изгежда доста добре,но на следващия ден(в отпуснато състояние)немога да си позная ръката.На какво се дължи това и как мога да го преодолея???Сегашната ми тренировка за бицепси е в един ден с гърдите.Гърди:вдигане от лег 1х10,1х6 повдигане от наклонене лежанка 1х10,1х6 флайс 1х10,1х6 +  Бицепс-сгъване с щанга 2х12 и сгъване с дъмбели 2х10 и 1х12(с малка тежест) искам да поясня,че нямам възможност да ходя на фитнес но разполагам с 2 дъмбела по 13кг. със сменяеми тежести,крив и прв лост също със сменяеми тежести.Моля да ми препоръчате някаква програма с която бицепса ми да изглежда като след тренировка и на следващия ден. :wink:

08.06.05
21:39

за яденето:
към 9 - 100 грама мюсли с 1 кофичка кисело мляко
в 12;00 - яж манджи до насита
в 2 200 грама пилешко с 3 филии хляб или с ориз(по добре така) може и с грах и др въглехидратни храни
в 4 5 яични белтъка и 3 жълтъка
в 6 отново нещо въглехидратно
в 8 месо и зеленчуци или пък кофичка кисело мляко или 2
ако по-късно пак ти се яде яж салати без мазнита и от зеленчуци

а след трен всеки мускул нраства с 1-2 санта и е нормално да е по голям
за решение на проблема качи мускул на ръцете

08.06.05
22:33

МНОГО 10Х :D :D :D

09.06.05
13:20

Здравей! За хранителните режими за покачване на тегло можеш да се информираш оттук. А бицепса ще трябва да започнеш да го тренираш с по-сериозни тежести. 2-3серии по 5-6 повторения със съответната тежест. В момента ти го напомпваш и той седи така известно време. Послед спада, защото реално растеж няма. Напомпването не е индикатор за растеж. :wink:

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1