22.01.14
16:18
Здравейте ! Казвам се Георги и съм на 15 години, след два месеца навършвам 16. Висок съм 184 и тежа 74 килограма. Занимавам се със фитнес, целите са ми - първо да оформя тялото си, а след това да започна покачване на чиста мускулна маса. Проблемната ми зона е вътрешната част на бедрата - това е мястото, от което искам да премахна мазнини. Когато седя краката ми не изгледат стегнати, а отпуснати като желе...
Мускулните ми групи са сравнително развити и имам релеф като цяло, плочките на корема ми са изразени. Някъде бях чел из форумите, че отпуснатата ми вътрешна част на бедрата се дължи на надвишено ниво на естроген в тялото ми, не знам до каква степен е вярно.
Въпросът ми е как да подходя към тренировките - какъв хранителен и тренировъчен режим да спазвам за да стегна първо краката си и тялото като цяло, а след това да подходя към качване на чиста мускулна маса.
Също така, какви добавки биха ми повлияли положително за целта ми ? Колко пъти трябва да тренирам в седмица, каква да е програмата и какво кардио да изпълнявам, и съответно по колко пъти ?
Очаквам отговора Ви с нетърпение.
Благодаря предварително !