22.01.14
22:26
Здравейте аз съм момче на 16 1.80 м. висок 97кг. Тренирам от 6 месеца (ходя на фитнес) бях 115кг. целта ми беше да отслабна и направя мускули. Ами чесно да ви кажа получава се нещо, но искам съвет за трупане мускулна маса и изчистване на мазнини КАРДИО НЕ ПРАВА,.Преди тичах свалях 1кг. и така но тогава бях подвластен на сладкото и бързата храна и не постигах много едва към 3 месец почнах да намялявам храната и сега като кажа че нямя да ям не ям :d.И така до сега когато мисля че може да става дума мускули искам съвет как да ги направя четох много статии но нищо не разбрах. МОЛЯ ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ И АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ Извинете ме пиша от телефона.
06.04.14
15:57
Здравейте имам един проблем търсех много в интернет какво да правим като сме пълни и ходиме на фитнес и не намерих много в момента не съм многи пълен но има корем и тук там още мазнинка
Така преди 6 месеца бях 121 кг :) 1,75 висок сега съм 1,80 висок 93-94 кг ходя на фитнес всеки ден от 7 месеца с изключение 1-2 седмици (бях в България) и така тва е по общото и сега въпроса ми е да чистя ли мазнините или да ги оставя да градя ММ от тях и налрая да ги изчиста (ям всичко , но лимитът ми е 1000 калории понякога 1500 от всичко имам предвид :Закуска - нищо обяд- пилешка пържола с ориз и салата или кюфтета :д след обяд половин шоколад и това е вечеря много рядко (ако има нещо хубаво :д) тъъ въпроса ми е как да правя?
06.04.14
18:54
Много лош режим на хранене.Повече протеин и повечко мазнини като за начало и дай малко храна на това тяло,че скоро ,за да сваляш ще трябва да спреш да ядеш :)