Ще има ли ефект в краката?

23.01.14
18:49

Здравейте въпроса ми е следния, ако изпълнявам това упражнение
Напад, но по различен начин:
Метод
10 повторения с единия крак , след това 10 повторения със другият крак, без да ги сменяме по време на повторението а краката се сменят след 10 тото повторение, + солидна тежест ще има ли ефект в бедрата, защото до сега ги правя само с някакви 30килограма, маса много не съм качил, но страшно много помпам бедрата...?

23.01.14
19:06

А каква е причината да не сменяш краката на на всяко повторение ?

Е няма дерт... какво се притесняваш. Като правиш гребане с дъмбел да не правиш първо едно повторение с едната ръка и после с другата? Давай така, не е проблем.

23.01.14
19:45

Поне при мен, самото упражнение като го изпълня първо 10репс с единия крак и 10 с другия, се чувствам хем по напомпан хем по ми е удобно да сложа по солидна тежест.

Мнението беше редактирано от Stefan Lakov на 23.01.14 19:56.

Ами щом усещаш така по-голям ефект, значи не виждам проблем :) Прави го така, както е максимално работещо за теб.

23.01.14
23:15

Мхм... според мен, но това пак казвам Според мен, си е мое мнение, повече ми допада от пълен клек...

23.01.14
23:42

А защо не правиш ходещи напади ? Те натоварват по малко по-различен начин краката от статичните .

24.01.14
11:25

Ходещите напади са най най най най доброто нещо за бедра, най най най най!!!!!!!!, но нямам място където да мога да правя с тежест....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1