24.01.14
01:42
Кой е тренирал по тази програма и какви резултати като тегло е получил примерно за 3 месеца :-)
Аз минах през подобна програма ,но не ги редувах с по 1 серия , а правех по 3.
3 серии клек
3 серии набиране
3 серии лежанка
3 серии мъртва тяга
3 серии кофички
3 серии раменни преси
а накрая ако имах сили правех нещо за бицепс и корем.пак по 3 серии
Не качих нищо като кг ,но на размери малко мръднах и силата ми се вдигна доста.
Диетата ми не беше съобразена с качване на кг ,и затова при мене се получи ака. Ако хапваш с повече калории ще качиш с тази програма. Няма две мнения по въпроса. Всичко е до храната.
24.01.14
07:39
Виж СМТ на форума. Кръговата тренировка не е за ММ.
24.01.14
09:07
Действа ако е конструирана правилно и се храниш добре. Тоест като всяка друга програма съобразена с нивото ти.
казано от Vasil Stoianov на 24.01.14, 07:39:
Виж СМТ на форума. Кръговата тренировка не е за ММ.
Извинявай, но какво е СМТ?
Кръгова като програма с кръгове или просто 3х цялото тяло на седмица?
Така или иначе ...при правилна подредба изпълнение и хранене, както ти написа Джеймс...
Аз съм пробвал втория вариант - без да претендирам за правилните неща. Комбинирам 4 до 6 движения в една тренировка.
Всъщност периодично се връщам на такъв тип тренировки. 2х тяга 1х клек и останалото са набирания, кофи, раменни преси, лег, обръщания и някое и друго асистиращо.
Конкретни резултати, трудно бих споделил. Обикновено имам общо подобрение в работните тежести във всички движения, и макар и с намален обем от гледна точка на отделните мускулни групи, обикновено позачиствам положението и/или качвам доста чисто. И това при не особено читаво хранене.
Недостатък, поне при мен е, че след няколко седмици ставам малко по-нахъсан от необходимото и прегарям или направо се почупвам.
За класическата кръгова т.к. с кръгове, все още не съм се наканил.