Let the day begin

Прескочи до:

18.05.14
20:53

Огън сте вие!Браво!

20.05.14
15:04

19.05.
Ден без тренировка. Имах доста служебни ангажименти и едно болно дете, но денят мина спокойно без особени премеждия.

Храната:
Към 12 - мюсли с череши и кисело мляко
Към 15 - 20 гр. слънчоглед (печен, без сол)
Към 16 - 100 гр. пражка шунка + 1/2 краставица + 20 гр. луканка
Към 19:30 - пъстърва на скара + зелена салата + зеленчуци на фурна (броколи, моркови, зелен фасул, лук, целина, картофи)

Мнението беше редактирано от Zozo на 20.05.14 15:11.

21.05.14
19:35

20.05.
Чудесен ден :-) Малката вече е по-добре, но все още не може да излиза навън. Въпреки това, успях да стигна до залата :)

Тренировка:
Горна част Б:
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 2х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адапртация); 6х45 кг; 5х45 кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х8х14 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 4х26кг; 6х24 кг
Раменни преси с дъмбели - 2х7х9 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х7х5 кг

Повдигане на крака от вис - 20
Планк - 55 с. с 10 кг
Хиперекстензии с тежест - 12 с 10 кг

Степер - 20 мин интервално

Добра тренировка се получи - 4-ката на 45 на лежанката не беше много чиста, но двойката си беше ОК. Другият път ще е по-добре 8-)

Храната:
Към 13 - купичка кисело мляко с ягоди
Към 14 - супа топчета, 1 кюфте на фурна + домат + филийка ленен хляб
Към 19 - доза протеин Bulk (матрица)
Към 20 - 2 кюфтета на фурна + зелена салата

Цяла сутрин ми беше много динамична - имах да свърша разни задачи из града и използвах голямата щерка да гледа малката :) Друго си е да имаш отмяна от време на време :) Свърших и някои служебни задачки, но нищо особено.

21.05.14
22:41

казано от Zozo на 21.05.14, 19:35:

45 кг; 5х45 кг

Браво Зозо! Явно силният лег е семейната запазена марка (giggle)

22.05.14
01:42

20.05.
Малката вече е по-добре, но все още не може да излиза навън.
//-//

Много се радвам, че принцесата е по-добре и скоро ще загърби това :)

Зозо, единият ти дъмбел ли е 14кг? Или тежестта е за двата общо? Защото ако е така, два пъти браво! Аз се лигавя с някакви 7,5- 10кг още.. (dull)

22.05.14
08:05

казано от Aleks Sandra на 21.05.14, 22:41:

45 кг; 5х45 кг

Браво Зозо! Явно силният лег е семейната запазена марка (giggle)

45 кг; 5х45 кг ми е скрипецът, а от лег направих 4-ка, но не чиста и после 2-ка, която си беше добре :)
Сега остава и клекът да настигне гърдите (giggle)

22.05.14
08:08

казано от Stela на 22.05.14, 01:42:

Много се радвам, че принцесата е по-добре и скоро ще загърби това :)

Зозо, единият ти дъмбел ли е 14кг? Или тежестта е за двата общо? Защото ако е така, два пъти браво! Аз се лигавя с някакви 7,5- 10кг още.. (dull)

Стелка, единият дъмбел е 14 кг :)
А днес искрено се надявам да можем да излезнем, че времето ще е чудничко. Ти, ако си почивка, направо заминавай на плажа и вместо нас 8-)

22.05.14
11:00

казано от Zozo на 22.05.14, 08:08:

Стелка, единият дъмбел е 14 кг :)
А днес искрено се надявам да можем да излезнем, че времето ще е чудничко. Ти, ако си почивка, направо заминавай на плажа и вместо нас 8-)

Ауу, сега ме мотивира!

Иначе да, в момента съм с бански и чакам да минат да ме вземат. Обещавам да попека дупарата и заради вас :P
А вие се забавлявайте на разходката заради мен :)

22.05.14
20:01

Още един супер ден :) Добре се разходихме с малката до пазара - има толкова много пресни плодове и зеленчуци - обожавам този сезон (sun). Нямах и много служебна работа, та разтеглих тренировката в 2 часа с доста приказки с хора в залата (giggle)

Тренировка:
Долна част А:
Основна част:
Клек с прав лост - 10х20; 3х35 кг(адаптация); 3х4х45кг
Мъртва тяга с прави крака - 10х40кг; 3х8х40кг
Плие с дъмбел - 3х8х24 кг

Повдигане на крака от лег - 1х30
“Колелце” от колене - 1х25 със задържане
Руски усуквания - 1х10 на страна с 10 кг
Хип тръст - 1х15х15 кг

Степер интервално - 15 минути.

Ей, най-накрая да вдигна килата и на клека :) Тягата с прави крака нещо не я правех като хората, та днес намалих на 40 килата, за да изчистя техниката. След третия опит вече я правя правилно. Другият път ще си проличи как ще я правя с повече кила...

Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 10 - безкофеиново кафе с мляко
Към 12:00 - купичка череши с кисело мляко
Към 13 - порция свински бут с прясно зеле - варено, домашно приготвено
Към 15 - шепа джанки + 20 гр. слънчоглед
Към 19 - 35 гр. протеин матричен на Ronnie Coleman (с шоколадови парченца ... ммммм... много вкусен)
Вечеря - планирам зелена салата с риба тон или с 2 яйца, ще го измисля

Детенце вече е съвсем добре и съм много щастлива, че отмина сравнително леко (party)
Нищо друго особено не се случи днес, освен че смених зимните с летни дрехи - има си предимства да не ходиш до офиса, дори да работиш вкъщи - свършваш много неща :)
Хубава вечер и приятна почивка на всички :)

Мнението беше редактирано от Zozo на 23.05.14 07:32.

25.05.14
08:43

23.05
Ден без тренировка. Хубав, слънчев ден, излизахме 2-3 пъти с малката навън по разни задачки, следобяд се видяхме с приятелки. Не знам какво ми стана - заради петък ли, заради това, че не пия и не пуша от 20 дена... изпих вечерта 3 бири и като си смятах калориите за деня, направо се стреснах (devil) 220 калории една светла бира....

25.05.14
09:50

24.05
Още един прекрасен ден :) След малки организационни проблеми, се видяхме с едни и се разходихме по Витошка... и в градинката на НДК. Точно бяхме седнали да обядваме и ни поразклати :) Но това не ни попречи да си изкараме чудесно.

След храносмилане успях да отида и на зала.
Тренировка:
Горна част А
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35; 4х45кг; 3х45 кг; 3х45 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х30; 3х7х40кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х7х15 кг
Раменни преси с прав лост от стоеж - 7х20;6х20кг

Повдигане на крака от вис - 15 с 4 кг на краката
Планк с тежест - 50 сек х 10 кг
Хиперекстензии с тежест - 15 с 10 кг
Хип тръст - 15 с 15 кг

Степер -18 минути интервално

Хубава тренировка се получи днес - 4-ката на лежанката си беше чиста и съм доволна. На полулега също вдигнах с кило на ръка (muscle)
Вечерта пак обърнах каруцата - бяхме канени на вечеря в Osteria da Rado и трябваше да се яде нещо въгледихратно, калорично... Собственикът е на 8-мо място в света по приготвяне на пици. Не успях да опитам пиците, но пък хапнах разкошни ноьки със спанак. Заведението не е сред евтините, но определено си заслужава човек да го посети.
Изпих и 3 бири, но успях да се удържа да не пуша, предвид, че приятелите, с които бяхме са пушачи. Имах късмет, че беше валялло и нямаше как да сме в градината на ресторанта да ме опушват повече :D Направо в един момент аха да си поискам цигара... но успях да устискам.... май все още не трябва да пия, ако не искам да пуша...

25.05.14
22:45

Днес “освинването” продължава”... Направихме си пикник с приятели с доста пържоли, наденици, кърначета и както си му е редът :)
и.. много зеленчуци - лук, тиквички, патладжан, чушки, люти чушки (мммм).. Чудесно време и приятелска компания 8-)
Нямаше тренировка, само ядене и (beer)
Успях да се разтоваря, надявам се всеки да е изкарал чудесен ден (sun)
Калориите са ужасно много, но на фона на 20-дневното намалено количество, един неделен зареждащ ден е супер :)

27.05.14
10:56

26.05.
Супер понеделник :) Сутрешно се разходих до пазара за пресни плодове и зеленчуци, нямах и много служебна работа за вършене, та към 16 часа отидохме с малката на фитнес. Рещихме да ходим с колелата, та малко ни поваля дъжда.

Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:
Преден клек - 10х20; 2х30 кг (адаптация); 3х4х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 9х40;3х60 кг (адаптация);4х70кг;4х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х30 + 8х25 кг)

Коремни преси от лег - 25 с 5 кг
“Колелце” от колене - 25
Руско усукване - 20х10 кг
Хип тръст - 15х15кг

Степер - интервално - 15 минути

Хубаво се размазах в залата - вдигнах килата и на предния клек, тягата си беше добре - доволна съм. Малко прекалих с храната и калориите са ми в повечко, но ще гледам днес да ги орежа.
Трудно ми е да тренирам и да режа калории.... все съм си гладна, колкото и да се наливам с вода :( Ще продължавам така, пък да видим докога :)

Хубав и слънчев ден (sun) и повече усмивки

Мнението беше редактирано от Zozo на 27.05.14 17:35.

27.05.14
23:51

Чуден ден днес :) Много слънце и въздух ... разкош... (sun)
Ходих на зъбар, прати ме на панорамна дигитална снимка - никога не си бях правила - беше малко стряскащо, преживява се :) При всичките ми здрави зъби се оказа, че имам пародондоза :( В събота ще разбера как точно да се лекувам, ако изобщо може...
Вечерта се видяхме с приятели - след като обиколихме всички заведения в “Дървеница” и имаше навсякъде балове с чалгааааа, запалихме колата и отидохме до Дон Домат в кв. Изток - валя ни дъжд, после градушка, поне освежи обстановката ;) Останахме единствени навън, под чадърите ...

Ден без тренировка. Ходих доста пеша - около 5 км.

29.05.14
20:36

Днес денят беше спокоен, нямах и много работа, стигнах и до зала :)

Тренировка:
Горна част Б:

Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 3х45 кг; 3х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 6х45 кг; 5х45 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 6х24кг; 6х24 кг

“Махало” на земя - 2х15
Планк - 2 х 45 с. с 10 кг

Всичко днес ми тежеше ужасно много... Едвам си направих тренировката. Добре че поне не свалих килата.
Снощи си купих една китайска салата с черни гъби и краставици - не знам какво имаше за овкусяване, но сутринта се събудих подпухнала и с 2 кила нагоре... кошмар някакъв... отдавна не бях яла китайско, та изглежда съм забравила последиците от приемът му... А иначе вкусно (pizza) - не мисля да повторя в близко бъдеще.

Храната днес беше добре:
Към 11:30 - ягоди
Към 12:30 - купичка зеленчукова супа; плочка сирене; салата домати
Към 17 - доза протеин - в Лъки-то има многооо вкусен на Ronnie Coleman като шоколад
Към 18 - 130 гр. свински котлет на тиган; зелена салата

Надявам се и кантарът да е по-благосклонен утре и да съм изхвърлила всичката задържана вода от китайското (devil)

30.05.14
19:34

Още един лежерен ден. Свърших си доста неща из нас, само прозорците още не съм изчистила, че постоянно вали...
Бях планирала ден без тренировка, но ме стегна шапката и отскочих до залата към 15:30 за един 20-минутен степер интервално :)
Храната днес е прилична, като изключим, че похапнах от няколко различни вида ядки, а за обяд си приготвих марокански кус-кус с белени домати и много пресен лук и копър - голяма вкусотия се получи, направо се влюбих (inlove)

Нищо друго особено не се случи. Вече си почивам пред телевизора, може и някое филмче да изгледаме по-късно.

Хубава вечер на всички (sun)

01.06.14
08:07

31.05.
Денят ми беше доста натоварен с разни задачки. Ходих на зъбар и се оказа, че имам начална форма на парондонтоза (headbang), а последно съм била на преглед ноември месец миналата година и .... нямам никакви симптоми - видя се само на снимката. Започва се едно ходене по мъките - антибиотик (не съм пила сигурно от 5 години - мразя ги, пък не ми се е и налагало), после разни имуностимулатори, физиотерапии... чудно.. Добрата вест е, че дори да не се лекува, може да се спре процесът :) Ходихме с половинката и до Джъмбо, че беше купил една рокличка за малката - уж за 10 годишно, а тя дори не можеше да влезне в нея :D Не успяхме да я сменим, че рекламациите били само от понеделник до петък, но за сметка на това накупихме още 100 боклука - веселба :)

Следобяд - тренировка:

Долна част А:
Основна част:
Мъртва тяга с прави крака - 10х40кг; 3х8х40кг
Плие с дъмбел - 3х7х30 кг

Повдигане на крака шведска стена - 2х10
“Колелце” от колене - 2х20 със задържане
Руски усуквания - 2х10 на страна с 10 кг
Коремни преси под наклон - 2х30 с 5 кг

Закрепих си клека на 45 кила :) Започвам да схващам и тягата с прави крака. Коремните преси на шведска стена въобще не са като повдигане от вис - много ми се натовариха и раменете, но мисля да си ги правя за разнообразие. Все се каня да пробвам и суингове като Веси и все не стигам до тях... Трябва да си ги включа в програмата :)

Ето и храната за деня:

JNL

01.06.14
09:06

казано от Zozo на 01.06.14, 08:07:

Ходихме с половинката и до Джъмбо, че беше купил една рокличка за малката - уж за 10 годишно, а тя дори не можеше да влезне в нея :D

Мъже и рокли, почти никога не им се получава с размерите ( и моделите ) (giggle)

02.06.14
11:09

01.06.

Горна част А
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35; 4х45кг; 3х45 кг; 4х45 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х25; 3х35;3х5х45кг

Повдигане на крака от вис - 2х20
Планк с тежест - 50 сек х 10 кг; 45 сек х 10 кг
Хиперекстензии с тежест - 2х13 с 10 кг

Хубава, стегната тренировка се получи.
Цяла сутрин изкарахме в Paradise Center - водихме малката на атракционите по случай 1-ви юни. Добре че отидохме по-раничко (към 10:30), че после стана кошмарна навалица.... Чакахме и на опашка, за да влезнем в Happy за обяд (devil) Ако не беше толкова мрачно времето, въобще нямаше да стигнем до ходене в МОЛ... Излизането също беше някакъв кошмар - имаше задръстване в подземния гараж, а на Черни връх дори полицаите отцепваха движението, за да се източат колите...
Храната е малко ориентировъчна и доста като калории - неделя ще е ми ден за ядене 8-)

05.06.14
14:30

03.06.

Тренировка:
Долна част Б:

Основна част:
Преден клек - 10х20; 2х30 кг (адаптация); 3х4х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 9х40;3х60 кг (адаптация);4х70кг;4х70 кг;4х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х30 + 8х30 кг)

Коремни преси шведска стена - 2х10
“Колелце” от колене - 2х25
Степер интервално - 20 минути

Клекът и тягата бяха добри - Боби дори ме тормозеше да кача килата, ама пусто като ми тежи... :D

Храната тази седмица върви около 1200 калории, което е съвсем прилично, въпреки че чакам неделя, за да хапна повечко въглени. Още 1/2 чийзкейк ме чака в хладилника (inlove)

Малката щерка вчера имаше тържество - завършва предучилищната група по немски език - страхотни сладури бяха. Всички си казаха репликите, накрая пуснаха 10-тина гълъби да излетят в двора на училището. Успяхме и за първи клас да я запишем, та лятото ще ни е спокойно откъм учебни ангажименти (party) Вече чакам с нетърпение да идват отпуските и малко да взема въздух, че тези дни пак са ме затрупали с работа.

Ето и храната за последните дни - предимно готвена вкъщи :)

08.06.14
09:29

05.06.

Тренировка:
Горна част Б:
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 4х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 6х45 кг; 5х45 кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х8х15 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 7х24кг; 7х24 кг

Коремни преси на шведска стена - 2х8
Планк - 2 х 45 с. с 10 кг
Степер интервално - 20 минути.

Напоследък нямам много време за писане в дневника, че пак се натрупа работа. Като капак на всичко колежката не успява с нейните проекти, та ми прехвърлят на мен (devil).

Храната е добре и как няма да не е, като бачкам от нас и всичко, което готвя, се знае какво е и колко 8-)

06.06.

Ден без тренировка.

08.06.14
09:48

07.06
Тренировка:
Долна част А:
Основна част:
Мъртва тяга с прави крака - 10х40кг; 8х45кг; 6х50кг

Повдигане на крака шведска стена - 2х10
“Колелце” от колене - 2х20 със задържане
Суинг: 10х8 кг; 2х10х16кг

Научих се най-накрая да я правя тази тяга с прави крака (party), дори и 50 кила не са ми много, но постепенно ще ги увелича, за да не разваля техниката :)
Опитах и суингове да правя - хич не е лесна задача... имах чувството, че ще ми изскочи сърцето... но се справих успешно :) Благодаря ти Веси, определено имах полза от клипчетата ти. (sun)

Вечерта се видяхме на форумната сбирка - изкарах си страхотно - срещнах стари познати, с които не се бях виждала отдавна. И Дени от Пловдив беше дошла. Малко ми липсваше, че не мога да пия бира, ама пусто още съм на антибиотика за пародонтозата (envy). Има и положителна страна, де - като не пия и съм на режим, килата са надолу :D Кантарът удари 59.1, което са си 3 кила надолу за близо месец, а засега не ми се отразява на силата (party)

Хубав и слънчев ден и много весело настроение (sun)

Ето и храната за деня:

10.06.14
11:51

08.06.
Горна част А
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35; 4х45кг; 3х45 кг; 3х45 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х25; 3х35;3х5х45кг
Избутване на дъмбели от полулег - 1х7х15 кг
Раменни преси с прав лост от стоеж - 8х20;8х20кг

Хип тръст: 2х15х15 кг

Много ми тежеше всичко, може би защото втори ден тренирах без почивка. От събота още съм с мускулна треска на крака и дупе...
Сутринта михме прозорци, щори и т.н. домашни задачки. Следобяд тренировка и почивка.

09.06.
Ден без тренировка. Много работа ми се изсипа, а вечерта се събрахме по женски с едни приятелки и както не бях пила 2 седмици, от няколко бири ми се замота главата :D
Ето и храната:

12.06.14
00:27

За първи път от месеци ще кажа, че днес ми беше крив ден.. и въобще ако можех да не съм се събуждала... Ходих за пореден път на зъбар, което се преживява :) минах през пазара, готвихме, опитах се да тренирам ... лошо... цялата треперих и въобще изключих силовата тренировка... изпратих мъж ми командировка за една вечер.. прибирам малката от у-ще - скочила от стълби, навехнала глезен, подхлъзна се в къщи, коляното - синьо, подуто, сложих лед - не минава ... отиваме в Пирогов, чакаме, накрая казват на малката “Майка ти синка не е ли виждала?!?” и изписва хепароид... пък аз си имам Лиотон.. дори не я прати на снимка, а преди нас 1, 2,3.. и да не казвам какви.. без осигуровки, Църни... нямам думи (envy)
Добре че свърши денят 8-) Днес ще е по-хубав (sun)

12.06.14
11:25

11.06.
Тренировката ми беше малко не по програма - занесох си швейцарската топка в Лъки-то и правих упражнения с нея.
10 минути степер интервално
Бедрено сгъване с швейцарска топка: 3 х 15
Вертикални повдигания с швейцарска топка от лег: 3 х 15
Разгъване за квадрицепси с швейцарска топка: 3 х 15
Коремни преси върху топка с крака, опрени на стената: 3 х 15
Клекове на един крак с другия върху топката - 3 х 15

Определено беше странна тренировка :) натоварих мускули, които дори не подозирах, че ги имам. С храната малко се оплесках и по-точно с бирите.. но седнахме с една приятелка в градинката с децата, която не бях виждала повече от месец, а после продължихме у нас, докато не трябваше да тичам до болницата...
Днес определено е по-добре коляното на малката. Голямата пък реши, че трябва да е на компа цяла нощ и дори си беше направила кафе, за да не спи - направо не знам как ще изкара следобяд в у-ще...

Ето и храната(бирата):

14.06.14

12.06.
Ден без тренировка.

13.06.
Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:
Преден клек - 10х20; 5х30 кг (адаптация); 3х4х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 5х60 кг (адаптация);4х70кг;3х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х30 + 8х30 кг)

Ей, много ми тежеше на тягата, иначе клекът си го направих. Все повече се кефя на външния си вид (не че съм кльощава :D и не че не ми се иска генът да е на моя страна), радвам се на това, което се получава след мнооого усилия и то не само физически.
Нямах много работа, но понеже е петък, та се изсипа  и ще се наложи да работя уикенда...
Малката щерка вече приключи с училището, другата седмица заминава на лагер, та малко и ние да отдъхнем.. не ни се е случвало от години...
Днес, след тренировка седнахме да пием по бира, имам роза подарък (F) (party)

14.06.14
11:15

казано от Zozo на 14.06.14, 00:27:

12.06.
Малката щерка вече приключи с училището, другата седмица заминава на лагер, та малко и ние да отдъхнем.. не ни се е случвало от години...

Ооо, младоженци :P

15.06.14
23:23

15.06.

Тренировка:
Горна част Б:
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 5х40 кг; 5х40 кг
+ придърпване на горен скрипец (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 7х45 кг; 7х45 кг

Коремни преси на шведска стена - 2х10
Преси на швейцарска топка - 3х15

Хубав ден.. поне започна добре - доизмихме останалите две стаи откъм прозорци 8-) поразчистих детската стая, поразвиках се на децата.. идилия... утре трябва да съм в офиса и май ще си взема малката с мен или Боби ще си я влачи в офиса... лоша организация, но случва се..
Тренировката беше ужасна - всичко ми тежеше, боли ме дясното рамо и свалих тежестите, заболя ме и лявото рамо..., имам работа за целия китайски народ и я отстрелях, но утре е понеделник и всичко ще се свърши (devil) - на концерт смееее (party)

18.06.14
13:58

16.06.
Ден без тренировка. Денят не беше нещо особено, а вечерта бяхме на концерт на Maiden
Концертът беше жесток, малката издържа геройски, като 90% от времето беше на рамената на Боби :D Не знам как си целим местата на терена, но на пореден концерт погото е до нас, дори групата да не за пого.... но оцеляхме де ;-) За първи път съм на концерт и не пих бира и пуших безплатно от всички наоколо (puke) - концерт от подобен мащаб трябва да се прави на стадион само...

17.06.
Вчера гущерът решил да се разходи из апартмаента (от известно време го прави, но го намирахме бързо).. а сега втори ден го няма (sweat) Лошото е, че досега си стоеше в детската стая и беше лесно откриваем, но вчера цял ден всички врати стоят отворени и сега въобще не е ясно къде може да се е заврял. Пък както е и влечуго и може да не яде с дни.... направо не знам кога (дали) ще се появи отнякъде.
Тренировката:
Долна част А:
Основна част:
Мъртва тяга с прави крака - 3х6х50кг

Планк с тежест - 2х50 сек с 10 кг
“Колелце” от колене - 2х15 със задържане

Прилична тренировка се получи, въпреки че на клека направо ми трепереха краката, но успях да си избутам сериите с тежестите.
С храната продължавам да ограничавам калориите - гледам да ги поддържам до 1200-1300 на ден, но чувствам, че са ми малко. Напоследък си позволявам и някоя филийка пълнозърнест хляб или малко солети. Поне ограничавам бирите 8-)

18.06
Днес се успахме сутринта и направо на спринт правих сандвичи и доприготвяхме раничката на малката щерка - замина за 10 дена на моренце на Китен. Боби успя да я закара навреме, дори имало и след тях пристигащи дечица.
Лошо време им се случи, дано тези дни се пооправи, че да видят плаж и моренце. От сутринта сигурно 5 пъти вече се чуваме - ние може и за 3 часа да взимаме София - Бургас, ама автобусът с децата е тръгнал в 7 сутринта и с 2-3-4-5 спирания все още не са пристигнали.
С нетърпение чакам събота, че заминаваме и ние малко на почивка - първо в Лозенец, после до Истанбул и седмицата ще свърши.
Вече имаме и намерена зала в Царево (party) - лудите не почиват.

Ето и храната за последните 2 дни:

20.06.14
09:38

19.06
Тренировката:
Горна част А
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35; 6х40кг; 5х40 кг; 6х40 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х25; 3х35;5х45кг;4х45кг;5х45кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х6х15 кг

Хип тръст: 10х20 кг;15х20кг

Рамото си ме наболява и пак правих лежанката само с 40 кила, но пак си е нещо. За първи път пробвах да правя хип тръста с лоста вместо с дискове и учудващо не ми тежеше много. Другият път може да пробвам да сложа и някое кило на лоста 8-)
През деня имах работа по центъра, та навъртях 3-4 км ходене пеша.

Малката щерка вчера е имала късмет сутринта със слънчице, та са били поне на басейна на хотела. Но след нощните страхотии във Варна направо ми се е свило сърцето. Сутринта и звънях в 8 часа да я чуя и я събудих :( Лошото е, че за днес отново цялото Черноморие го дават със жълт код за вятър, ще продължат и дъждовете.... дано им се размине...

През деня не се случи нищо особено - спокоен ден с малко работа, следобяд тренировка, вечерта - почивка с мачове (devil) Добре че заспивам рано, та не се мъча и с втория мач.

Два дена си позволявам по 2-3 бири, но пак крепя малко калории. Утре ще е денят за плюскане (party)

21.06.14
22:48

Днес беше супер ден :)
Сутринта си направих 20 минути йога, че съм се сковала отвсякъде. Добре че беше свързана предимно с равновесието, а не трябваше много да се разтягам, че всичко е сковано.... Замислям се вече да правя ако не всеки ден, то поне няколко пъти седмично, че иначе е страшно положението...
Събрахме багажа и тръгнахме за Лозенец - валя ни дъжд, после ни пече слънце и вече пристигнали - аха да отидем на плаж и пак дъжд... здраве да е... важното е, че съм извън Софияяяя (party)
Минахме през Черноморец и взехме баба да и покажем новия апартамент - много и хареса :) заведохме я на вечеря, поразгледахме Лозенец - вече е доста пълно с курортисти - направо се чудя какво ли ще е юли и август (wasntme)
Не успяхме да стигнем днес до зала, но се надявам, че утре ще намерим залата в Царево и ще си направим тренировката.
Храната беше добре, с изключение на бирите..., но все пак е събота и може да се яде и пие :D
Хайде, дано утре имаме късмет и стигнем до плажа :)

22.06.14
22:03

Ей, най-накрая хубав, почивен ден със слънце (sun)
Сутринта бяхме на плаж, после малко почивка, а следобяд отидохме до Царево на зала.
ето и тренировката днес:
Долна част Б:
Основна част:

Преден клек - 10х20; 3х30 кг (адаптация); 3х4х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 5х60 кг (адаптация);3х70кг;3х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х40 + 8х40 кг)

Залата е малка и затрупана с уреди, но си има всичко - дисковете са гумени и изглеждат страховито :D Все едно вдигаш с по 2-300 кила 8-)
Лозенец е препълнен, а е едва втората половина на юни - направо не ми се мисли какво ще е другият месец, когато ще почиваме по-дълго.
Нещо ми се  е скапало настроението и силно подозирам как планираната екскурзия до Истанбул ще се провали... :(

23.06.14
19:47

Супер ден :) Вече няма и помен от лошото настроение и утре ще пътувамееее 8-)
Заради пропуснатата тренировка в събота и предстоящата няколко дневна екскурзия - Боби не си направи труда да търси зала в Истанбул (не че му е малко акъла) (giggle) - днес тренирахме отново.
Горна част Б:
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 3х45 кг
+ придърпване на горен скрипец (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 6х45 кг; 6х45 кг
2 набирания със собствена тежест подхват 8-)

Днес не ме болеше рамото и успях отново с 45 кила да си направя лежанката - много се кефя (party) 2-те набирания си бяха чисти, което също си е много за мен.
Малко е тегаво в залата, че е малка и претрупана, и в мазе, поради което няма въздух, но и двата дни целим хубави часове, в които практически тренираме сами, та се диша.
Дисковете са внушителни, та ето малко снимков материал

Храната ми е основно риба и салати, и (beer). Няма спасение да си на морето и да не пиеш... Поне заради тренировките не ги започвам от обяд, а от вечерта :D
Закачам и храната за последните два дни:

Мнението беше редактирано от Zozo на 23.06.14 21:37.

26.06.14
22:01

Привет на всички (sun)
Завърнахме се от Истанбул и впечатленията са ми смесени - огромен град с много динамика и голям подем, а в същото време много цигания...
Влизането в града е впечатляващо - от спокойно движение в 3-лентова магистрала попадаш сред Тиро-ве, камиони, коли и 7 ленти, които само могат да се нарекат ленти, защото никой не си спазва мястото, а всеки ако може да мине през другия... и това на 28 км от центъра (devil) - всичко това, разбира се е свързано с платената магистрала, от която слизаш и трябва да се отчете дали си я платил.
Хотелчето, което бяхме резервирали, беше на “пъпа” на Истанбул - супер удобно място да стигнеш пеша, където искаш :D Намерихме паркинг на около 1 км и се наложи на два пъти да си прекарваме багажа... но това си е добър фитнес :)
Във вторник трябваше да сме на обходка с лодка, но турският туроператор беше объркал резервацията, та се отложи за сряда - пратиха ни бутилка бяло вино в хотела за реванш 8-) та вместо в два дена да са ни разпределени ангажиментите, се струпаха в един, което пък не беше лошо, защото имахме време да починем и да пием бира в отсрещния Пъб (поне така се водеше).
Наистина е зашеметяващо да влезнеш в Blue Mosque и Света София, да видиш азиатската част на Истанбул, дори от море :-)
Изкарахме си наистина една 3-дневна почивка (inlove)

27.06.14
20:51

Днес беше чуден ден Сутринта стигнахме до плажа за малко, че си беше направо студено, после си прибрахме малката щерка от лагера и свободата свърши... Добре че е големичка вече и се оправя сама и не е нужно някой да и е на главата постоянно. Хапнхаме в Китен и запрашихме към залата в Царево.
Ето и тренировката:
Долна част А:
Основна част:

Клек с прав лост - 10х20; 3х35 кг(адаптация); 4х45кг;5х45кг;4х45кг
Мъртва тяга с прави крака - 6х50кг;7х50кг;6х50 кг
2 серии коремни преси на машина с 3 плочки (ако едната е 5 кила, значи с 15 кг)

Прилично днес, нямаше пак хора в залата, та се чувствах добре. След всичкото плюскане в Турция съм само кило нагоре и само чакам да се приберем в София, та и бирата да орежа, за да си довърша започнатото.

Следобяд пак направихме едно плажче - имаше големи вълни и на няколко пъти ме изхвърлиха на пясъка - после в банята нямаше местенце, от което да не изпадна пясък Намерихме си близо до Лозенец борса със зеленчуци и магазин с месце, което си приготвихме набързо за вечеря.
Сега седим с Боби на терасата, духа ни вятъра и пием биричка

Утре ще кача и малко снимков материал :)

27.06.14
21:00

казано от Zozo на 27.06.14, 20:51:

Сега седим с Боби на терасата, духа ни вятъра и пием биричка

Перфектният завършек на деня! Ето, заради такива моменти, си струва да живеем - толкова прости и толкова божествени (inlove)

28.06.14
09:17

Ето и малко снимков материал от разходката по Босфора:

Четвъртата снимка е частен изкуствен остров, на който има огромен басейн и турците реално ходят на “плаж” :)
Петата снимка е от азиатската част - на върха се вижда най-скъпият имот - “Жълтата къща”, която струва 100 000 000 долара (wasntme)
Голямата сграда с двете кули - деветата снимка - е на турската военна академия.
Десета снимка - поглед над града от място, от което се спускаш с лифт.
На последната снимка са двете маймуни, които видяха всичко това (party)

Много зелен град и при целия трафик и натоварване смог не се усеща. Единствено обаче целият град има една специфична ориенталска миризма, но това е свързано и с факта, че всеки търговец си мие тротоара пред магазина с препарати, които “ухаят” на мускус :D

Като пооправя още някоя и друга снимка, пак ще кача :)
Сега бягаме на плаж, въпреки че духа доста, поне е слънчево (sun)

28.06.14
09:27

Една супер новина - голямата щерка е намерила гущерааа  (party) След 10-дневно изчезване и малко по-окльощавял, се бил разположил на спиците на едното колело в кухнята :D Изял 8 шуреца и питал за още :) Сега ще трябва да поръчваме нов терариум с капак, че старият му е малък вече...
Слънчев ден (sun)

02.07.14
13:05

Привет на всички в този чуден ден (sun)
Няколко дни ме затрупа работата и не стигам да пиша, но днес вече поотхвърлих спешните неща и имам глътка въздух. Работата не успя да ми попречи на тренировката :D
30.06.
Тренировка:
Горна част А
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35(адаптация); 3х45кг; 4х42,5 кг; 4х42,5 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х30; 3х5х45кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х6х15 кг
Раменни преси с прав лост от стоеж - 6х20;6х20кг

Всичко страшно ми тежеше, дори свалих тежестите на лега :( В залата вече става задушно и добре че нямаше много хора, та да може да се диша горе-долу.
Успях обаче да направя 2+1 с помощ набирания подхват - свалените лични кила помагат в тази насока (party)

Вчера записах голямата щерка на курс по японски - от една година се е запалила да гледа анимета и много и харесва езика. Учудващо, но курсът е пълен, дори се е наложи да сформират още една група начинаещи. Замислям се дали и аз да не се запиша... но от друга страна нямам после къде да го практикувам...
Малката маймуна пък ходи на занималня - по цял ден игри на воля.
Върнахме се преди 3 дни от морето, а вече чакам с нетърпение следващото пътуване след около 2 седмици - надявам се да нямам много служебни ангажименти тогава (puke)
Ето още малко снимки Истанбул и от Turkuazoo :)

Мнението беше редактирано от Zozo на 02.07.14 14:58.

04.07.14

Едвам отлепям тия дни.. а пия витамини... Вчера не успях да си направя тренировката, но днес нищо не ме спря :) дори успях с всички кила
Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:

Преден клек - 10х20; 5х35 кг (адаптация); 1х5х40 кг;1х5х40 кг;1х4х40кг
Мъртва тяга (класическа) - 3х60 кг (адаптация);5х70кг;5х70 кг;4х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х35 + 8х35 кг)

Колелце от колене - 2х20
Планк с тежест - 2х10 х 45 сек.
Много  се изкефих на себе си.  Бях се притеснила, че с намалените калории няма да мога да направя тягата, но успях.
Изглежда, някои дни не са като другите и трябва да свикна...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1