Благодаря момичета :) Аз също писах в дневника с идеята да се консултирам с тези, които тренират от повече време и по-постоянно от мен.
Днес следобяд вече е по-добре положението и наистина може би си беше свързано с тренировката.
По обясними причини не тренирах, въпреки че ми беше ден.
Храната:
Към 8 - чаша кафе с мляко
Към 11 - ябълка
Към 15 - свинска пържола + домат
Към 18 - все още нямам план, отворих си една бира
Нямах много работа, отхвърлих някои неща. Имах излизане до WV на околовръстното и за мой голям “късмет” задръстването на връщане беше страховито... цялото околовръстно беше в една колона от разклона на Лозен до Младост 4, та се измъкнах през улички и Цариградско... да живее големият град (devil)
27.04.2014
Престраших се да тренирам, въпреки проблемите предишните дни.
Тренировка:
Долна част А:
Повдигане на крака от лег - 1х30
“Колелце” от колене - 1х20 със задържане
Руски усуквания - 1х15 на страна с 8 кг
Основна част:
Клек с прав лост - 10х20; 6х40кг; 6х40 кг
Мъртва тяга с прави крака - 10х40кг; 5х55кг; 5х55 кг
Плие с дъмбел - 3х7х24 кг
Храната:
Към 13 часа - зелена салата + печена пъстърва + малко шопска салата
Към 17 часа - парче руло Стефани + зелена салата
Към 19 часа - 30-40 гр. слънчогледови семки
28.04.
Ден без тренировка. Нямах и много работа в офиса - изобщо тези дни е спокойно (party)
Храната:
Към 7 часа - кафе с мляко
Към 14 часа - купичка крем супа с топено сирене и броколи (без картофи)
Към 17 часа - купичка супа топчета
Към 19 часа - салата китайско зеле + сирене + малко кашкавал и шунка
казано от Zozo на 29.04.14, 15:54:
27.04.2014
Престраших се да тренирам, въпреки проблемите предишните дни.
Всичко ок ли е вече? Как се чувстваш? :)
29.04.
И днешния ден ще е без тренировка - мисля да почина 2-3 дни, за да се оправя съвсем. Голямата щерка започна от снощи да се разболява и днес ме изстреля от офиса да тичаме на доктор - оказа се астматичен пристъп :( Горката - това влажно време много зле и се отразява - направо въздух не може да си поеме. А в случая е придружено и с настинка - кофти история точно преди почивните дни.
Мислехме да отскочим до морето, ама май ще останем в София...
Добре, поне, че нямам много работа, че иначе съвсем щях да изтрещя как да работя, напр. докато чакам пред кабинета на доктора. (преди 2-3 седмици ми се случи пред зъболекарския кабинет с малката :D)
С цялото това бързане насам-натам успях да хапна чак към 15 часа - един добър фаст от 20 часа се получи
Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 15 - 3 парчета филе скумрия на скара + около 200 гр имамбаялдъ + салата китайско зеле + 3 люти чушки
Към 16 - 300 мл сок от ябълка
Все още не съм измислила каква ще е вечерята, че ми е тежко от цялото това ядене преди малко :D
Надявам се утре да стигна до тренировка и да не ми налага отново да пропускам.
казано от Stela на 29.04.14, 15:57:
казано от Zozo на 29.04.14, 15:54:
27.04.2014
Престраших се да тренирам, въпреки проблемите предишните дни.Всичко ок ли е вече? Как се чувстваш? :)
Стелка, мерси за загрижеността - определено съм много по-добре, пак имаше малко прояви след тренировката онзи ден, затова мисля днес да я пропусна. Но иначе се чувствам добре и мисля, че всичко се размина само с малко уплах :)
Чудесно, много се радвам (sun) ! Здравето е най-важно. Дано и щерката бързо да се оправи, и да си изкарате прекрасни почивни дни. А пък може и морето да навестите, знае ли човек :P
казано от Stela на 29.04.14, 16:52:
А пък може и морето да навестите, знае ли човек :P
Както е тръгнало напоследък, по-скоро може то да ги навести (rain) (dull)...
казано от Петър на 29.04.14, 16:54:
казано от Stela на 29.04.14, 16:52:
А пък може и морето да навестите, знае ли човек :P
Както е тръгнало напоследък, по-скоро може то да ги навести (rain) (dull)...
Офф, не знам как е времето в София и в Пловдив, но тук във Варна е доста мрачно и често вали. А като се сетя, че миналата година края на Април вече ходех на плаж.. Единственото хубаво нещо е, че който не е влезнал още в “плажна форма” , времето му пуска аванта :D
казано от Stela на 29.04.14, 16:58:
Офф, не знам как е времето в София и в Пловдив, но тук във Варна е доста мрачно и често вали. А като се сетя, че миналата година края на Април вече ходех на плаж.. Единственото хубаво нещо е, че който не е влезнал още в “плажна форма” , времето му пуска аванта :D
В София както винаги е ужасно (devil) (finger) (grin). При нас се ядва, попрекапва отвреме навреме, но иначе е (sun) (devil)
Мнението беше редактирано от Петър на 29.04.14 17:09.
казано от Петър на 29.04.14, 17:09:
казано от Stela на 29.04.14, 16:58:
В София както винаги е ужасно (devil) (finger) (grin). При нас се ядва, попрекапва отвреме навреме, но иначе е (sun) (devil)
Освен да отскочим пак до Пловдив, вместо до морето - поне ще е слънчево (sun)
казано от Zozo на 30.04.14, 08:00:
Освен да отскочим пак до Пловдив, вместо до морето - поне ще е слънчево (sun)
Каква свежа идея :))! Заповядайте! :)
Днес ден без тренировка :(
Сутринта станах свежа и с нагласата, че ще тренирам, но не ми било писано - като ме подхвана една задача в офиса, та откарах до 17 часа. Ядосах се, че вече става късно и залата ще е пълна и реших да се посветя на готвене 8-)
Изпържих тиквички, направих една салата от цвекло + сирене + варено яйце и мисля да се паркирам пред ТВ-то и да отмарям. Пък има няколко почивни дни и ще стигна до залата.
Поне, вече съм добре и се надявам да нямам проблеми.
Храната:
Към 11 часа - резен диня
Към 14 часа - парче руло стефани + 1/2 домат
Към 17 часа - 1/2 домат + 1/2 краставица
Към 19-19:30 - планът е тиквички и салата с цвекло
От 5 дена не пуша и не пия и съм на ръба на нервна криза... Постоянно съм и гладна, ама гледам да се наливам с вода или някой зеленчук да изгриза, че иначе ще стане страшно. Отделно, че всички са ми криви - деца, мъж, колеги... днес, ако една колежка ми беше пред очите, сигурно щях да я хвана за гушата :( лоша работа... ама още 1-2 седмици и ще отминат тези кофти симптоми.
Дано утре поне времето просветне, че да решим накъде ще потеглим (sun)
Привет на всички в тази слънчева сутрин (sun)
Семейният съвет се събра и решихме да пътуваме утре до Лозенец (Царево), а в събота - до Варна. Ако някой от варненската група иска да се видим в събота за тренировка или за по бира, нека пише на мен или на Боби.
Хубав ден, отивам да правя палачинки за децата :)
казано от Zozo на 01.05.14, 08:37:
Семейният съвет се събра и решихме да пътуваме утре до Лозенец (Царево), а в събота - до Варна. Ако някой от варненската група иска да се видим в събота за тренировка или за по бира, нека пише на мен или на Боби.Хубав ден, отивам да правя палачинки за децата :)
Супер :) нашия семеен съвет още нищо не е решил за почивните дни кога на къде ще сме, но ако сме във Варна събота ще Ви пиша :) много ще се радвам да се видим :)
Хубаво е да кажете и до кога ще сте във Варна ?
Мнението беше редактирано от Vess на 01.05.14 08:55.
казано от Веселина Иванова на 01.05.14, 08:44:
Семейният съвет се събра и решихме да пътуваме утре до Лозенец (Царево), а в събота - до Варна. Ако някой от варненската група иска да се видим в събота за тренировка или за по бира, нека пише на мен или на Боби.Хубав ден, отивам да правя палачинки за децата :)
Супер :) нашия семеен съвет още нищо не е решил за почивните дни кога на къде ще сме, но ако сме във Варна събота ще Ви пиша :) много ще се радвам да се видим :)
Хубаво е да кажете и до кога ще сте във Варна ?
Мислим да сме там събота, а в неделя ще пътуваме обратно към Лозенец. Дори, ако препоръчаш някоя заличка за събота, да направим една тренировка, ще е чудесно :)
Вече резервирах хотел в к-с Константин и Елена за събота и неделя, а ще се прибираме понеделник. Това са (пред)последните планове засега.
Мнението беше редактирано от Zozo на 01.05.14 13:15.
Супер сте го решили, за съжаление се оформя точно събота и неделя да сме си на Д.Чифлик и може би ще се разминем.
За зали...щом ще отсядате в св.Константин и Елена честно казано идея нямам какво да Ви предложа (wasntme) ние сме на другия край на града и...се затруднявам. Може би фитнес Класик, намира се в кв.Левски, знам че там ще Ви допадне че си има страхотни уреди, лостове и лежанки на долния етаж и не е някакъв лъскав :)
Аз се намирам на друигя край на Варна в кв.Възраждане и тук мога да препоръчам една две зали, но....доста далеко ще Ви е. Но ако все пак решите и се разходите из града, може да попитате за к-кс Явор, над стадион Младост, там на последния етаж има доста добра фитнес зала :)
Семейният съвет се събра и решихме да пътуваме утре до Лозенец (Царево), а в събота - до Варна. Ако някой от варненската група иска да се видим в събота за тренировка или за по бира, нека пише на мен или на Боби.
Знаех си аз, че ще наминете към морето! Страхотно! Аз съм до към 18.00ч. и за съжаление ще пропусна тренировката, но след това с удоволствие бих се включила на по питие..две..три.. (wasntme)
Днес стигнах до залата и съм доволна :)
Горна част Б:
Повдигане на крака от вис - 2х20
Планк - 55 с. с 10 кг; 60 с. с 10 кг
Хиперекстензии с тежест - 15 с 10 кг; 12 с 10 кг
Хип тръст - 2х15х15 кг
Основна част:
Избутване на дъмбели от полулег - 10х12 кг; 9х14 кг;9х14 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг;6х40 кг; 5х40 кг
Избутване на прав лост от хор. лег - 7х40 кг; 6х40 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 2х7х20кг
Раменни преси с дъмбели - 2х6х9 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х6х5 кг
Храна:
Към 11 - 2 парчета диня
Към 12 - яйца с бекон + салата домати с пресен лук
Към 17 - протеин (след тренировката)
Към 19:30 - тиквички с кисело мляко + зелена салата + плочка сирене + слънчогледови семки
Посвърших си някои неща из нас, сега отивам да стягам багажа, че утре ще пътуваме 8-)Гледах и прогнозата на времето, че от всички почивни дни в събота ще е слънчево, което е чудесно и ще можем да се разходим из Варна. Не сме ходили от години - имаме баба в Черноморец и все там почивахме лятото и нямам търпение да разгледам отново “Морската столица”. (sun)
казано от Zozo на 01.05.14, 20:52:
Гледах и прогнозата на времето, че от всички почивни дни в събота ще е слънчево, което е чудесно и ще можем да се разходим из Варна. Не сме ходили от години - имаме баба в Черноморец и все там почивахме лятото и нямам търпение да разгледам отново “Морската столица”. (sun)
Офф, тя точно в момента не е много за разглеждане. Центърът е разкопан, и по цял ден пушилка и багери (dull)
Иначе разходка по плажа, из морската , е ок :)
01.05.14
21:01
Ето още една заличка в кв. Левски:
https://www.facebook.com/FitnessStrongBeast
и още една около центъра
https://www.facebook.com/FitnessAthletic?fref=ts
03.04.
Благополучно след близо 3 -часово пътуване пристигнахме във Варна. Времето не беше в наша полза, но поне не валеше. Хотелчето в Св. Константин и Елена се оказа доста прилично - басейнът е с минерална вода с температура около 45 градуса - идеална на фона на външната :) Изкарахме около 2 часа - малката щерка едвам я извадихме - голяма жаба е :D
Храната:
Към 12 - 1/2 краставица
Към 15 - 1 св. гърди на скара + салата домати + 1 филийка пълнозърнест ръжен хляб
Към 19 - салата домати с краставица + парче сирене + 1/4 гювече с пилешко месо
До към 1 през нощта (beer)
Веси, намерихме фитнес Класик, който ни препоръча - наистина се оказа много приятен, имаше си тежести, широка зала. Единствено нещо не успяваха климатиците да проветряват помещението и трудно се дишаше - имаше доста мъже и нито една жена... Малко ми беше дискомфортно да тренирам, но след първите 5-10 минути се пригодих. Толкова съм си свикнала в Лъки-то в София, че се хващам как ми е супер дискомфортно да тренирам където и да било другаде - притеснявм се от останалите хора, тежестите не мога да си нагодя... крива работа.
Тренировка:
Долна част Б:
Коремни преси с тежест - 2х30
“Колелце” от колене - 25;22
Руско усукване - 20х10 кг
Хип тръст - 15х15кг
Основна част:
Преден клек - 10х20; 6х35; 5х35;5х35 кг
Мъртва тяга (класическа) - 10х50;5х65;4х65 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (7х25 + 6х20 кг)
Вечерта се видяхме с един приятел на Боби от форум за акваристика. Ходихме на ресторант - разкошна беше кухнята, но не помня името му, иначе искрено го препоръчвам :)
След 11 ходихме и на клуб - те са два клуба един до друг - Ретро и Варна лайф - в единия свиреха Disturbed - много се изкефих, защото ми е една от любимите групи (party), а в другия свири нашия приятел.
Малката издържа геройски, но към 1:30 се наложи да се прибираме, че си бяхме организирали и Drink&Drive; :D
За изтрезняване се накиснахме отново в басейна, та чак до 3:30… Поне хората в комплекса ни изчакаха добре да се наспим и ну сервираха закуската в 11 часа :D
За днес планираме да ходим на представление в Делфинариума и да се видим със Stela от форума - разходка, кафенце, все приятни неща :)
Радвам се, че сте намерили фитнеса, съжалявам че не успяхме да се видим....но няма как, използваме времето да се приберем и малко при баща ми и така :) Преди малко се прибрахме във Варна, но може би вече е късно да се уговаряме :(
Но пък може ние да дойдем към София някой път и да се видим (sun)
казано от Веселина Иванова на 04.05.14, 16:46:
Радвам се, че сте намерили фитнеса, съжалявам че не успяхме да се видим....но няма как, използваме времето да се приберем и малко при баща ми и така :) Преди малко се прибрахме във Варна, но може би вече е късно да се уговаряме :(
Но пък може ние да дойдем към София някой път и да се видим (sun)
Ние преди около час се прибрахме от Варна. С удоволствие ще се видим, когато дойдете до София :)
Днес ден без тренировка. Като тръгнахме в 11 от Св. Константин и Елена, та в 16:30 си бяхме в София, с една почивка от около час на ОМВ Бургас. Оказа се, че през Бургас е най-бързо - 2 часа пътувахме Варна - Бургас и 2:30 Бургас - София. Голямо предимство е магистралата.
Изкарахме си страхотни 3 почивни дни, нищо, че навъртяхме около 1500 км...
Много ни беше приятно, че се запознахме със Стела - изключително приятен събеседник и си изкарахме чудесно вчерашния следобяд. С удоволствие пак бих “отскочила” до Варна, за да се запозная и с останалите съфорумници :)
Храната:
Тези дни не е много ОК, но все пак бяха почивни, та си позволих малко отклонение. Хотелчето беше приятно и една баба ни правеше и домашна закуска - вчера имаше мекици :), освен стандартното (масло, плочка сирене, колбас, конфитюр)
Към 10 - чаша кафе с мляко + яйце на очи + домат + 3 парчета кашкавал + 2 филии хляб с масло
Към 15 - няколко пържени картофа + 2 малки филенца печено пилешко
Към 18 - отворих си бира и сигурно нищо друго няма да ям
Два дена се събират без тренировка, но днес колегите бразилци не почиват, та се наложи и малко работа да свърша. Добре че имах флашка за интернет, та някои неща отхвърлих по път :D Друго си е като не шофираш лично...
казано от Zozo на 05.05.14, 19:04:
... 2:30 Бургас - София
(wasntme) Боби самолет ли има (giggle)
казано от sapuna на 05.05.14, 19:16:
казано от Zozo на 05.05.14, 19:04:
... 2:30 Бургас - София
(wasntme) Боби самолет ли има (giggle)
Абе малко по-бързо от разумното карах, но трябваше да сглобявам и пращам едни презентации до края на деня, а и жената имаше работа. Тя посвърши нещо на OMV в Бургас, а после направи опит да търси 3G сигнал в движение, но аз по обясними причини нямаше как да пробвам същото. :)
06.05.
Горна част А
Повдигане на крака от вис - 15 с 4 кг на краката
Планк с тежест - 2 х 45 сек х 10 кг
Хиперекстензии с тежест - 2х15 с 10 кг
Хип тръст - 2х15х15 кг
Основна част:
Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35; 3х6х40кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 8х30; 3х5х40кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х7х14 кг
Раменни преси с прав лост от стоеж - 7х20;6х20кг
Храната:
Към 11 - ябълка
Към 13 - пилешка супа, плочка сирене, салата домати+краставици
Към 19 - пилешка каша, зелена салата, плочка сирене, слънчогледови семки
Денят не беше нещо особено - домашни задачки и малко трен.
07.05.
Ден без тренировка. Спокойно и лежерно беше и в офиса.
Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 12:30 - купичка пилешка супа, зелена салата с яйце
Към 17 - 30-40 гр. слънчогледови семки
Към 20 - зелена салата, плочка сирене, 2-3 парчета кашкавал
08.05.
Днес е чудесен ден. Има и слънчице, въпреки че в офиса е хладно и стоя с яке. Пробвах да дойда пеша от нас до офиса - не е много - около 30 минути с бързо темпо. Ще е чудно за сутрешна разгрявка и за загрявка следобяд преди фитнеса :)
Храна:
Към 7 - кафе с мляко
Към 11 - два малки портокала
Към 12 - чаша мляко с мед и канела
Към 13 - порция дроб-сърма + 4 люти чушки (едната беше много зла :)
Следобяд планът е да се тренира, а после сме канени на вечеря на рожден ден на свекър ми.
08.05.
Тренировка:
Долна част А:
Повдигане на крака от лег - 2х15х4 кг (на крак)
“Колелце” от колене - 2х25 със задържане
Руски усуквания - 2х15 на страна с 10 кг
Хип тръст - 2х15х15 кг
Основна част:
Клек с прав лост - 10х20; 3х30 кг (адаптация) 3х6х40кг;
Мъртва тяга с прави крака - 10х40кг; 3х5х55кг
Плие с дъмбел - 3х7х24 кг
Вечерта си хапнах суши със сьомга и зелена салата със сирене (беше доста солена за съжаление)
10.05.
Независимо, че беше официален работен ден, нямах много работа и си приключих всичко още рано сутринта :)
Храната:
Закуска - 2 малки портокала
Обяд - пържен сафрид, домати, люти чушки
Следобяд - доза протеин
Вечеря - зелена салата с чери доматчета, парче сирене, 30-40 гр. слънчогледови семки
Тренировка:
Горна част Б:
Повдигане на крака от вис - 1х20
Основна част:
Избутване на дъмбели от полулег - 10х12 кг; 2х8х14 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг;3х30 кг (адаптация);2х7х40 кг
Избутване на прав лост от хор. лег - 2х6х40 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 2х7х24кг
Раменни преси с дъмбели - 2х7х9 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х7х5 кг
10 минути степер с различно темпо.
Получи се прилична тренировка. Нещо пак не съм много добре физически, ама ще се оправя.
Денят изкарах като цяло в разчистване на стари документи и други боклуци. Малката щерка беше на гости на едно нейно приятелче, та имаше време за всичко :)
11.05.
Ден без тренировка. Цяла сутрин изкарахме в The Mall - малката щерка беше канена на рожден ден в Capela и ние с Боби използвахме да си напазаруваме и да поразгледаме магазините. Направо го измъчих - не е за мъже тази работа, особено пък за моя :) Не мрънка много :)
Следобяд излизахме в парка на Студ. град - малката е запалена да кара ролери и се опитваше на рампата. Все още трудно се справя, но все по-добре :) Направили са много хубава детска площадка, та след рампата се преместихме с едни приятели на сянка под дръвчетата (sun)
Храната:
Към 9 - купичка кис. мляко с ягоди
Към 14 - салата домати с краставици, пълнена чушка със сирене, няколко парчета телешка пастърма, люта чушка
Към 15-16 - 70 гр. слънчогледови семки - успях да си купя от Карфур печени без сол и съм много щастлива
Към 20 - купичка рибена чорба, парче сирене, 2 парчета пастърма, салата домати, люта чушка
Мнението беше редактирано от Zozo на 12.05.14 10:17.
12.05.
Днес беше приятен ден. Нямах много работа в офиса, следобяд и дъжда не успя да ме навали (sun)
Храната:
Към 11 - ягоди с кисело мляко
Към 13 - крем-супа от моркови, ябълки и портокал (такава имаше в едно заведение до офиса и хич не беше лоша - освен че имаш и картофи...)
Към 15 - шепа печени фъстъци
Към 18 - доза протеин
Към 19 - свинска пържола + салата домати + 2 люти чушки
Към 20 - 30-40 гр. слънчогледови семки без сол
Тренировка:
Днес малко разнообразих, че не е много добре да се напрягам с тежести, особено за долна част.
20 мин степер - интервално - 1:30 мин по-бавно; 0:30 мин - по-бързо темпо
бицепсово сгъване с дъмбел - 1х10х5 кг; 3х7х9 кг (на ръка)
трицепс на портален скрипец - 3х10х35 кг
скотово - 2х18 кг
френско с дъмбел - 2х9 кг
Скоро не бях правила изолирани упражнения и много се чудех с какви тежести да са. Оказа се, че за трицепс ми бяха леки килата, но другият път ще поправя грешката. Днес нямам дори намек за мускулна треска. Комплексните тренировки си казват думата :)
13.05.
Ден без тренировка. Въпреки лошото време навън, на мен ми беше супер, защото нямах много работа и си свърших нещата без стрес и притеснения (party)
Храната:
Към 11 - купичка кисело мляко с ягоди
Към 13 - купичка агнешка супа със спанак; зелена салата с 1/2 пилешко филе
Към 16 - пълнена чушка със сирене (сурова чушка)
Към 18 - 30 гр. слънчогледови семки без сол
Към 19:30 - купичка рибена чорба + плочка сирене + салта краставици с пресен чесън и копър
Вечерта разни домашни забавления. Боби приготви пилешки филенца, които децата много харесаха. Аз ще ги опитам днес и ще пиша :)
Много вкусни бяха станали филенцата на Боби :)
Храната днес:
Към 7 - кафе с мляко
Към 12 - резен диня
Към 13 - пилешко филенце с кашкавал + салата домати с пресен чесън + 2 люти чушки
Към 15 - 1/2 краставица; 20 гр. слънчогледови семки; кафе с мляко
Към 19:30 - плочка сирене + зелена салата с пресен лук
Тренировка:
Степер 5 мин
бедрени екстензии - 15х12,5 кг; 3х25 кг; 3х8х30 кг
машина за задно бедро - 15х15 кг; 3;20 кг; 3х8х25 кг
лег преса - 3х10х40 кг
Степер интервално - 20 минути
Хубав и спокоен ден без много работа. И тренировката ми е по-спокойна тези дни, но поне още седмица ще я задържа такава.
Ден без тренировка. Нямам и работа и цяла сутрин се занимавам с разни домашни неща :) Сготвих един зеленчуков борш и стана разкошен. Сега имам малко излизане, ама добре че ще съм с колата - тези дни е все едно февруари месец като време.. студ и дъжд....
Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 11 - резен диня
Към 12:30 - купичка зеленчуков борш + пилешко филенце със сирена и дом. сос
за вечеря планирам нещо с тиквички да приготвя, но още не съм решила какво... може би пълнени със сирене и яйца.
Дано малко просветне навън, че това мърляво време е супер депресиращо (dull)
16.05
Много динамичен ден. сутринта ходих на профилактичен преглед на мамолог и слава богу всичко е наред. Единствено казаха, че вече е добре да ходя не един път годишно, а на 6 месеца, ама ще го преживея :)
Малката щерка пък е с варицела, та тичах и до джи-пи-то да взимам “Бързо известие”, което се носи в у-щето, за да знае сестрата и да следи останалите деца в класа. Оказа се, че аз съм Първият родител, занесъл такова известие (devil) Никой не си правел труда ... защо ли не се учудвам, все пак живеем в БГ... По обяд седнах да поработя, ама към 15 ме стегна шапката и отскочих до залата - сега ще се редуваме с мъж ми, че няма кой да гледа малката - карантината ни е чак до края на другата седмица. Горката - трябваше да им връчват дипломите за завършена предучилищна група на 20-ти, а тя няма да може да отиде :( Добре че ще имат още едно тържество на 04 юни, когато ще им връчват дипломите за немския език.
Тренировката:
5 мин степер
бицепсово сгъване с дъмбел - 10х5 кг; 3х9 кг; 3х7х11 кг (на ръка)
трицепс на портален скрипец - 10х20; 3х35 кг; 3х8х40 кг
скотово - 2х18 кг
френско с дъмбел - 2х9 кг
20 мин степер - интервално - 1:30 мин по-бавно; 0:30 мин - по-бързо темпо
Добра тренировка, доволна съм. Вечерта готвих пиле със зеленчуци в плик. Малко телевизия и няколко серии на Big Bang Theory :)
Храната:
Към 12 - около 200 гр. ягоди
Към 13 - 1 1/2 тиквичка със сирене и яйца + салата домати + филийка ленен хляб
Към 18 - доза протеин Bulk/ матрица; около 30 гр. печен слънчоглед без сол
Към 19:30 - пиле със зеленчуци + зелена салата
От 4 дни си броя и калориите - искам да сваля малко кила, не само обиколки. Засега се получава добре - по 200-300 гр. на ден надолу показва кантара.
17.05.
Ден без тренировка. На малката щерка продължават да и излизат гадните варицелени пъпки :( Горката не мръдва от леглото. Добре че няма висока температура, но наличието на сърбящо-болящи пъпки не е по-приятно.
С голямата излизахме малко на шопинг - понапазарувахме някои нещица... Реши, че и гаджето и трябва да е с нас - жив го ожалих - горкият с две жени по магазините (giggle), ама не се оплака човекът.
Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 11:30 - 250 гр. череши
Към 14 - крем-супа от тиквички + пилешко бутче без кожа (печено) + 5-6 черни маслини + салата домати
Към 14:30 - кафе с мляко
Към 16 - 30 гр. слънчоглед
Към 19 - Тиквички със сирене и яйца + салата зеле и моркови
Ето и калориите за деня, заедно с табличката с храни.
Бързо да се оправи малкото съкровище :*
Кой ден от варицелата Ви е ?
Петьо я лепна още на 1г. и 9 мес. в яслата и първите 3 - 4 дни бяха АД, после вече....песен, все едно не е болен, но в началотооооо.....(tmi)
казано от Веселина Иванова на 18.05.14, 15:23:
Бързо да се оправи малкото съкровище :*
Кой ден от варицелата Ви е ?
Петьо я лепна още на 1г. и 9 мес. в яслата и първите 3 - 4 дни бяха АД, после вече....песен, все едно не е болен, но в началотооооо.....(tmi)
Веси, привет,
днес е 4-ти ден и май спират вече да излизат гадовете.... Иначе щерката има апетит, яде постоянно, но по-малко, че има пъпки и на езика, и на гърлото и къде ли не. Ама сега е по-добре да я изкара, да знам, че има имунитет и сравнително леко минават нещата :)
Днес домашен ден :) Разчиствах дрехи, чистих, готвих и какво ли не.
Стигнах до залата, обаче :)
Тренировка:
Долна част Б:
Коремни преси от вис - 20
“Колелце” от колене - 25
Руско усукване - 20х10 кг
Хип тръст - 15х15кг
Основна част:
Преден клек - 10х20; 3х6х35 кг
Мъртва тяга (класическа) - 8х40;3х70;4х70;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х30 + 8х25 кг)
Степер - интервално - 20 минути
Доволна съм от тренировката. Дори да направих около 10 дена почивка с по-лека програма и къде без никаква тренировка, днес успях да направя 4-ка на 70 кила на тягата (muscle)
Храната:
Към 7 - кафе с мляко
Към 11:30 - 250 гр. череши
Към 13 - крем-супа тиквички + салата домати + бъркани яйца с бекон и пилешко
Към 14 - 20 гр. слънчоглед
Към 18 - доза протеин на Bulk (матрица)
Към 19:30 - пъстърва на скара с копър + зелена салата + зеленчуци на фурна
Чуден ден :) Успях и да си почина, и много неща да свърша. Вече и малката е по-добре и се надявам да се оправи до ден-два.
Мнението беше редактирано от Zozo на 18.05.14 20:32.
След внесените корекции втората серия на 70 стана доста по-добре, но не я снимахме. :)