27.01.14
21:25
Здравейте на всички :) Нова съм във форума и имам нужда от съвет.На 19 съм,март месец правя 20,висока съм 167 см. и съм около 53 кг.От май месец миналата година си правя упражнения вкъщи (ето тези http://www.youtube.com/watch?v=DPdpsvOxMoI + още едни за крака който си изтеглих от замунда) , продължавам да си ги правя всеки ден,разбира се и спазвам определена диета,има ефект,но реших,че искам по големи резултати.Плоско ми е коремчето,но в областа на пъпа имам мазнинка,която така и не можах да махна.Искам да тръгна на фитнес и да спазвам хранителен и фитнес режим,който ми е изготвен от професионалист или поне от човек,който разбира от тези неща :) Моля посъветвайте ме към кого да се обърна относно изготвянето на режимите ? Резултатите,който искам са леки плочици на корема и стягане на цялото тяло и да съм 50 кг (знам,че ще кажете ,че за моята височина е прекалено малко,но така се чувствам най-добре,винаги съм варирала между 50-54 макс и то през зимата).Не съм капризна от към храна и нямам проблем да не консумирам дадени храни от който се пълнее. :) Благодаря,предварително ! Поздрави :)