Хранителен режим за ММ

28.01.14
15:51

70кг съм.Целта ми е ММ тренирам 4 пъти в седмицата.

9.30 5 яйца,кофичка кисело мляко 2 банана и 100грама овесени ядки+доза протеин суроватъчен
12.00 3 банана+100грама бадеми
15.00 Един дюнер на даскало съм 2ра смяна+500мл прясно мляко (вместо дюнера може да препоръчате не
що)+доза протеин суроватъчен
18.00 250грама пилешко месо със ориз една чиния
19.30 Тренировка+30грама бцаа+10грама глутамин
21.30 500грама варени картофи+300грама месо
23.00 Доза казеин

Добавки:
Креатин
Протеин
Бцаа

Ще ви бъда благодарен ако кажете мнението си.

Темата беше редактирана от El Talanto на 28.01.14 15:53.

Протеинът сутрин - ок, но защо ти е тази доза протеин в храненето от 3, след като имаш месо в него,макар да е неясно какво точно се съдържа в месото в дюнерите, но все пак.. а тренировката ти е отделно чак в 7 и 30, като преди това имаш още едно хранене - отново с месо. След него още едно - отново с месо. Не прекалявай с приема на протеин от добавки - те са добавки, не основен източник.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 28.01.14 17:49.

28.01.14
18:59

Какво ще изключа/намаля:
- намалям яйцата на 2-3
- изключвам млечните
- махам бананите
- изключвам едно основно хранене (остават 3)

Какво ще увелича/добавя:
- повече ориз или макарони и/или още овесени ядки
- 2 дюнера без сосовете и картофите, само питката и месото или си носиш от вас месо+ориз
- бърз въглехидрат заедно с БЦААто след тренировка (може 1-2 банана)
- зеленчуци в основните хранения (зеле, моркови например)

Относно количеството приети белтъчини, няма как да усвоиш всичкия този протеин, но щом имаш средствата си ги остави така нещата. Колкото повече протеин и при сваляне и при качване толкова по-добре. Ако започнеш да качваш рязко, да задържаш прекалено много вода или % ПМТ нараства непропорционално с ММ ще трябва да понамалиш храната. Ето ти крайния продукт:

1. яйца + овесени ядки + протеин (при добри финансови възможности, иначе го махни)
1.1 ядки
2. 2та дюнера / месо+ориз от вкъщи + протеин (при добри финансови възможности, иначе го махни)
след тренировка - протеин+БЦАА+глутамин+бърз въглехидрат (тук ти трябват добавките)
3. картофи + месо
3.1 казеин

3 основни хранения, 1 междинно, зареждане след тренировка и казеина мисля, че е оптимално.

П.С. Винаги ще се намери някой, на който все нещо няма да му хареса, ще твърди, че нещо не е така, а еди си как или, че еди си кое са ГЛУ-ПО-СТИ и т.н. Хранил съм се по почти идентичен начин и резултатите са отлични, малко индивидуално напасване и всичко си идва на мястото. Мисля че е излишно, но все пак да кажа - написаното се отнася на база на мои лични теоретични и практически знания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1