Цел "Лятно тяло"

Темата е заключена.

30.01.14
14:08

От няколко дни тренирам заедно с Румяна Илиева и нейните тренировки, които са доста натоварващи. Миналата година по това време започнах, режим специално изготвен от нея за мен, както и тренировки. Имаше страхотен ефект, от 63кг. достигнах така желаните 53кг. За съжаление, се поотпуснах леко и мързела надделя. Решена съм тази година, да бъда по-упорита и да дам всичко от себе си за да постигна мечтаният “плосък корем” и “стегнато дупе” :) Започвам с 56-7 кг. цел 51-2кг. ( даже може и 53 кг. стига да съм във форма ). Снощи правих тренировка на Jillian Michaels, имах нужда от разнообразие и наистина се усети. Днес имам лека МТ :) Държа да кажа, че тренирам изцяло в домашни условия, предимно със собствено тегло и едни 3 килограмови гири.
Да се отчета за днес с храната : Закуска - 250 гр. кис. мляко 2 % с две супени лъжици овесени трици, банан и за обед 2 варени яйца . За сега толкова .

01.02.14
23:30

31.01 - беше доста зле от към храна ... активия закуска, бейкролс, гювече. Общо взето боклуци ..
01.02 - 12.00 ч. треноровка на JIllian Michaels - Shred level 1
Закуска - Смути ( кис. мляко 2 %, банан, орехи, канела и пчелен прашец )
Обед - Свинска пържола на скара със зеленчуци на пара
Вечеря - Телешки кюфтета на скара с малко лютеница ;

02.02.14
16:03

Закуска днес нямаше поради късното ми ставане ;)
- 2 х Кафе със сметана, бяло пилешко месо на грил (без кожа) с малко лютеница, 2 белени ябълки и това е за сега. Чака ме тренировка, а след това смути :) за вечеря мисля моркови на пара с пилешко месо или телешки кюфтенца на скара, не съм решила още.. което ми е на сърце повече ;) Отивам да тренирам, а от мен хубав тренировъчен ден :*

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1