Дневник на Мегън

Темата е заключена.

31.01.14
14:23

Здравейте, висока съм 164 см. тежа в момента 68 кг . Никога не съм била толкова дебела като съм свалила вече 10 кг.Тоест наднормено тегло 20 кг. след прием на лекарства 2 години се получи това сега ми е много трудно да сваля тези 10 кг.

31.01.14
14:27

Спортувала съм плуване и лека атлетика ,от 6 години не се движа ,водя застоял начин на живот ,но въпреки това не бях напълняла преди да започна да пия лекарства които вече спрях.Много съм лакома и обичам да ям всичко не се тъпча естественно.

Трябва ти хранителен режим :) Опиши как се храниш

01.02.14
09:42

Сутрин като стана от сън пия кафе с мляко или сметана и две лъжички захар, на обяд ям готвено ядене с една или две филийки хляб добруджа и вечер също ,но не късно до 18 ч.,случва се да ям и след това ,но ако съм яла обяда в 15 ч.например,много обичам макарони спагети и тестени неща и ям често вместо готвено, сладко малко и рядко ям , а обичам.Това е сега докато съм в къщи вече три месеца когато тръгна на работа ям каквото и когато мога сандвичи ,тестени закуски и т.н.Пушач съм , но не пия алкохол.Нямам възможност за много движение професията ми е седяща.Пия от време на време едно хормонално лекарство за регулиране на цикъла с естрогени ако има някакво значение за пълнотата ми.Напълнавам не на определени места а изцяло навсякъде.Преди бързо качвах и свалях килограми ,но те бяха до 5 кг.зимно време гладувах и ги свалях сега обаче задържах теглото си вече 2 години и съм много нещастна от това винаги съм държала на външния си вид,със сигурност е от лекарствата които пих две години-антидепресанти, спрях ги вече една година не ги пия.В момента съм 68 кг.висока съм 164 см.,а винаги съм била между 52-56 кг.

Да обобщим - основно се храниш с въглехидрати и готвено - въглехидрати + мазнина = лоша комбинация. Ядеш макарони,спагети и тесто, хляб и то  бял. Нормално е да имаш проблеми с килограмите:) В менюто ти липсват качествени храни като месо,риба,яйца,сурови ядки и полезни източници на мазнини. Храната ти е зле балансирана. Затова и имаш проблеми, а нищо чудно и хормоналните ти проблеми да се дължат именно на лошото хранене.

01.02.14
16:27

Много ще съм благодарна и каквото ми кажете ще го спазвам безусловно и ще пиша за резултатите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1