Отвратителен корем!

09.06.05
13:10

Моля, дайте съвет! Напълнях, после успях с глад да отслабна - навсякъде, освен гадния корем! Той е много интересен - на две жирни части - до пъпа едната, после една линия и след това - другата част! Отвратително е! Всичко останало ми е супер, а това шкембе ме убива!Не мога да сложа нищо тясно, въобще разбирате ме сигурно, нали? Какво да правя! Помагайте!!!!! МОЛЯ!!! Чакам съветите Ви!

09.06.05
13:19

[quote author=“debelanka”]Моля, дайте съвет! Напълнях, после успях с глад да отслабна - навсякъде, освен гадния корем! Той е много интересен - на две жирни части - до пъпа едната, после една линия и след това - другата част! Отвратително е! Всичко останало ми е супер, а това шкембе ме убива!Не мога да сложа нищо тясно, въобще разбирате ме сигурно, нали? Какво да правя! Помагайте!!!!! МОЛЯ!!! Чакам съветите Ви!

Незнам дали други ще са на същото мнение, но според мен този глад, който си си причинила.... ефекта не е кой знае какво отслабване, най-вероятно си скапала повече мускули отколкото мазнини. Факта, че не си изчистила от най-проблемните зони, говори, че не си била на качествена диета.

Съветвам те да прочетеш внимателно множеството материали, във форума и главния сайт и след като се образоваш да направиш нужните корекции на диетата си. /Примерно в раздела за жени и не само има написано в някои теми доста обширни разяснения за диети и методики за КАЧЕСТВЕНО отслабване/

Желая ти успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1