Ревю Scitec BCAA 6400

31.01.14
22:08

За първи път си правя труда да направя по-подробно интервю за продукт който съм ползвал. Тренирам от 5 години с около 1 година пауза между тях. Започнах да тренирам 2009 година когато бях на 15 години. До 17 годишна възраст не бях приемал никакви добавки с изключение на 5 6 приема на аминокиселини и протеин на бара във фитнеса в който тренирах. Дойде лятото преди 12 клас , когато реших да си купя БЦАА и Л-карнитин. Бях в период на чистене с не повече от 150 гр въглехидрати . Храната ми не беше разнообразна а беше идентична пилешко бон филе с ориз и домати. Зареждащия ден ми беше деня в който изяждах по 10 кила диня на ден с 1 кило сирене. Кой ти е знаел тогава дали е било правилно... През почти целия период на диетата ( 3 месеца ) мускула ми стоеше “сплескан” от липсата на въглехидрати и се нуждаех от нещо което да ме възтанови , понеже тренировките ми бяха тежки а въглехидратите малко. Купих си въпросните аминокиселини от физически магазин в Несебър ( който вече не съществува ) за 50 лв а Л-карнитина чиято марка не си спомням беше 20 лв. Тогава нямах никакви познания кое е качествено, каква е разликата с другите марки и какво точно да очаквам от тях. След като изпих опаковката с течение на времето изпих още 3 , 4 и мисля , че мога да направя оценка на продукта след като познанията ми в сферата на добавките са се увеличили прилично, като съм пил БЦАА продукти на около 6, 7 др. фирми. След многократен прием установих:

Възтановяване : Отлично при диета с ниски въглехидрати , както и по-дълго напомпване по време на тренировка

Цена/Качество : Съотношението цена / качество е повече от добро . Продукта може да се намери в момента за около 37,38 лв за грамаж от 350 грама суровина, което за продукт на таблетки е ненадминато.

Вкус: Вкуса е леко горчив , какъвто трябва и да бъде чистата суровина

Разтворимост: Продукта е на таблетки но ако някой си е играл да ги троши и да ги разтваря във вода... не е добра идея. 

Сила: Покачих работните си килограми с около 10 %

Резултат: Запазих мускулната си маса максимално след като почнах да ги приемам. Получих добро възтановяване до колкото е възможно само с прием на БЦАА.

В крайна сметка продукта за мен е качествен , изгоден и напълно достатъчен за хора с по-нисък бюджет , а и не само. Ще продължавам да го ползвам и занапред.

31.01.14
23:50

Не съм много доволен от тези бцаа-та
Цената е добра за количеството, но качеството не е на ниво според мен.Друг е въпроса ,че тренировките ми когато ги използвах бяха доста тежки а и вече се беше понатрупала умора. Чувствах умора и след приема на по- големи количества от нормалната доза.
Вкуса си е нормален за бцаа.
Най- доволен останах от бцаа мега капс -1000 на олимп малко по скъпи ,но си заслужава според мен :)

24.08.14
21:57

Изпих 1 кутия от БЦаа-то, и нищо не усетих, в началото ги пиех 2 х 5 после 2 х 10 хапа и пак нищо. Дозата им е 4. Пил съм  поне 8-7 други марки Бцаа и това определено не става.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1