Sugar is a drug..

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.03.15
11:37

Вчера 06/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 2х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 2xPrasarita Padottanasana C

Много скована и неуравновесена практика след 2 дена никаква. (dull)
WOD:
вработващи широки лицеви 5х6
вработващи кофички 5х12
3 пъти, без почивка:
- 6 широки лицеви 1/2 амплитуда
- 12 кофи
Стреч
Колело
Преди седмица и нещо направих комплексчето общо 5 пъти с по минута почивка между рундовете, но днес се наложи да се задоволя само с 3. За без почивка - толкова.

Фастът: май 17 часа и 1/2.
12:35 14 какаови зърна
14:35 овесена каша с кокосова захар, орехи, лимонов сок, канела и черен пипер(други екстри май нямаше); сурово бъркало от смлени стафиди и орехи с какао
18:05 60 гр(сурово) елда, варена с домати, моркови, магданоз, зелен боб и 2 яйца, чесънче, пресен лук, печена капия, зехтин

Мнението беше редактирано от TheVikk на 07.03.15 11:39.

08.03.15
17:52

Вчера 07/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + опити разни за Marichyasana A(беше в първия епизод на Kino MacGregor)
Една от най-сполучливите ми практики. :) Затова въведох нова поза от 1-вия епизод на “Йога за начинаещи” на Кино, но ми се струва, че тя е за по-напреднали. Нямам толкова сила в ръцете, да повдигна собственото си тегло дори и за малко, а на клипчето изглежда далеч по-лесно. Именно затова реших да пробвам.
WOD: леко раздвижване
random бройки напади със СТ
напади с тежест 7х5(на крак)

18 часа и нещо си фаст.
- портокал
- зелена салата с пресен лук, репички, много зехтин, балсамов оцет, много слънчоглед и тиквени семки; 5 фурми
- портокал
- последната салата “Ропотамо”
- 75 орехов тахан с 20 гр. рожкови на прах и лимонов сок; 4 фурми

Мнението беше редактирано от TheVikk на 08.03.15 18:00.

08.03.15
18:04

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + 3х Marichyasana A

Направих усуканата триконасана с известна нестабилност.
Днес не мога да си кръстосам краката. Едвам ги повдигам. Подозирам нововъведената поза.

16 часа и 1/2 фаст.
11:05 80 гр. слънчогледов тахан с 30 гр. рожкови на прах (inlove)
13:50 лаврак с домати и моркови на фурна, салата маруля с пресен чесън, репички, зехтин, балсамов оцет и зелени маслини
15:40 80 гр. орехов тахан с 35 гр. рожкови на прах и лимон
18:35 овесена каша с 50 гр. овесени ядки, 40 гр. орехи, кокосова захар, лимонов сок, канела, черен пипер

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:29.

09.03.15
16:22

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + 1х Marichyasana A

WOD: лостове и offroad колоездене
негативно набиране подхват 6х6
надхват 4х6
опит за кофички на успоредка
Броя опита за спилучлив, тъй като успях да направя определена амплитуда от упражнението. Може би 1/4. Важното е, че след положителната имаше и негативна фаза, тоест успях да се повдигна, а преди тотално блокирах.
Колело из града
ПП: Днес само 4 серийки на надхвата. Нещо силата ми се губеше. За капак от снощи имам и метеоризъм, който стабилно си продължава, само дето вече не ми е подут корема.

16-часов фаст.
10:45 65 гр. тиквени семки
12:25 10-11 какаови зърна
15:15 85 гр. орехов тахан с 40 гр. рожкови на прах и лимон; 1 фурма
към 16:00 още 9 фурми
18:00 овесени палачинки от разни остатъци(2 яйца, 55 гр. овес, 15 гр. брашно от елда) със зехтин, шарена сол и чесън; 30 гр. слънчоглед
ПП: Тези фурми са с най-дразнещите апетита прости въглехидрати.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 10.03.15 12:56.

10.03.15
19:30

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + 1х Marichyasana A

WOD: тегаво...
3 пъти за време:
- 10 бърпи
- 10 клек със скок
3 пъти(можеше и повече) без почивка:
- 10 сек задържане на тежестта с таза
- 10 глутеус моста
1 път: клек със задържане,подобно на комплекса с глутеус моста
Нещо силата ми замина за клека. А и ми беше тегаво. Ако имах тежест, с която да правя максимум 4-6 повторения, сякаш бих имала по-голям стимул за действие. Но напоследък все ми се бяга или кара колело. Не ми се кляка, ама изобщо. Глутеус мостът ми беше любим, но нещо ми поомръзна. Всичко със СТ ми е добре дошло.
Колело

16 часа и 1/3 фастинг.
10:40 90 гр. слънчогледов тахан с 40 гр. рожкови на прах
13:20 малко лаврак с домати и моркови на фурна, малко зелен боб на финала, зелени маслини, салата от маруля, пресен чесън, репички, зехтин и балсамов оцет
15:20 1 портокал
15:50 75гр. орехов тахан с мусковадо, много какао и лимонов сок; 2 сурови бонбона от фурми, орехи, какао и лимонов сок; 5 какаови зърна
18:30 овесени палачинки(1 яйце, 60 гр. овес) със малко зехтин, ,шарена сол, скилидка чесън
Установявам, че хормоните “работят за мен”. Тази зима преди грипната епидемия ме изби на чесън, лук, лимон, зеле, черен и червен пипер.Също така нека да отбележа, че настинка не ме е хващала от години, а по време на най-големите студове и силни ветрове си карам колелото без шапка, вятърът ми продуха мозъка, краката ми си бяха перманентно студени, но аз отдавна съм забелязала, че съм калена. Това го споменавам, защото вероятно въпросните хормони карат организма ми да “крещи” за нещо прясно, витаминозно, съдържащо предимно вода(пресни плодове и зеленчуци, най-вече цитруси и листни зеленчуци). Глад за витамини. Когато се хранех “модерно” и “традиционно”, сякаш не усещах тези неща, или, по-скоро, не си давах сметка за тях.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:28.

11.03.15
20:56

Вакуумки
Стречинг и поздрави А и Б
Физзарядка
Вработващи:
2 кръга: 10 широки лицеви, 10 кофи
2 кръга: 6 широки лицеви, 30 сек reverse plank
WOD:
5 пъти с почивка:
- 4 раменни преси
- 8 флор преси
кофички 3х12 без разни чийтинги и кратки паузи
Стреч
Колело из града + offroad колоездене(около 1 час)

Почти 17 часа фаст.
11:35-40 90 гр. слъчногледов тахан с 45-50 гр. рожкови на прах
13:30 10 какаови зърна
16:10 овесена каша с 55 гр. овесени ядки, много орехи, кокосова захар, канела, много лимон, малко черен пипер
18:30 овесени палачинки(2 яйца, 100 гр. овес) със зехтин, шарена сол с джинджифил, пресен чесън

12.03.15
20:13

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
Колело из града

19 часа и 1/2 фаст.
14:15 тамаго омлет от 3 големи яйца, кокосова захар и соев сос с горчица и печен пипер; пресен чесън, марули, маслини, 350 гр. боб
18:15 90 гр. слънчогледов тахан с 50 гр. рожкови на прах и 1/2 лимон

13.03.15
18:55

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

Днес Паршваконасаната много зле. Само последната беше буквално идеална, казано като за мен. :) Но пък Падотанасаните бяха много добре.
WOD: скромна
широки лицеви 1/2 амплитуда 15х6
Бегова на стадиона:
- загряващ крос, придружен с напади и това-онова
- спринтове: 11х100 м гладко
- отпускащ крос няколко метра + ходене ест.
Колело из града

Фастът: 16 часа и малко.
10:40 75 гр. слънчогледов тахан с много какао и не чак толкова мусковадо
13:10 1 голям банан
13:55 1 голям банан
15:20 овесена палачинка(1 яйца, 50 гр. овес) с малко зехтин и шарена сол; 75 гр. слънчогледов тахан с много какао и мусковадо; 7 фурми
17:30 1 голям банан, 8 фурми
18:10 почти цял батат на фурна с черен пипер и алпийска сол(много му върви горчица), 3 варени големи яйца с горчица и зехтин, маруля
След големия калориен дефицит вчера, на сутринта - ГЛАД и половина. Но днес неоправдано си преядох съвсем съзнателно с много захар. Чиста лакомия. Обърках жажда с глад. Накрая ми се повръщаше от сладко. Имам чувството, че ми е заседнала буца на гърлото и въпреки това нямам стомашно-чревни смущения засега, но сигурно ще се обади някой газ или киселина от прекомерното кол-во храна. Обикновено ми се връща тъпкано, затова вече не правя така. Всъщност, не съм си надвишила чак толкова калорийния баланс.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 13.03.15 20:06.

14.03.15
19:48

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + shoulder strenght building
  (3-те упражнения от 7:00 до 10:00 мин.)
Те много лесни изглеждаха, но рамената ми се запалиха и не можах да издържа много, особено на последното упражнение. Ще вкарам повече инат(не че ми липсва, но явно не стига).
WOD:
раменна преса 4/4/4/4/4/4/3
кофички 5х12
Хубав стреч
Колело

17 часа фаст.
11:35 1 портокал
12:00 85 гр. орехи, 6 фурми
15:10 16 какаови зърна
16:30 400 гр. боб яхния(без мазнина) с моркови и лук; пресен чесън, зелени маслини, марули
19:05 3 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, зехтин, горчица, кимион и черен пипер; 1 печена капия, 4-5 кисели краставички; 60гр. кокосово масло с 15 гр. рожкови на прах; 2 фурми

Мнението беше редактирано от TheVikk на 14.03.15 20:18.

ТА

14.03.15
20:07

пиши някви килограми на упражнениятаве! Така ще си следиш по-лесно прогресаве!! Пък и да видим дали сизаякналаве!

14.03.15
20:16

Написах аз. Отдавна. Ходих да пълня още пясък. Кг станаха някъде към 20-21-22. Затова и повторенията на раменната преса са макс 4-5. Иначе кофи на успоредка скоро може и да направя 1/2 амплитуда там. :D А за широките лицеви може и пълна. Тъкмо да почна и бърпита като хората да правя. Сега съм на вълна стриктни кофички на табуретка без чийтинги и кратки паузи...и рамената горят тройно повече. ;)

15.03.15
21:21

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C

10 серии широки лицеви 1/2 амплитуда 10-9-...-1
малко напади между сериите лицеви
много мотаене
Стречинг

Фастът: 16 часа и 3/4.
12:15 2 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, зехтин, горчица, кимион и черен пипер; малко алпийска сол, зелени маслинки; много кокосово масло с какао и лимонов сок(не казвам кол-вото, че (tmi))
15:20 2 портокала, 70 гр. орехи
17:20 2 варени белтъка с мус от 2 варени жълтъка, зехтин, горчица, кимион и черен пипер, малко алпийска сол; амарант халва с допълнително кокосово масло(варен амарант, кокосова захар, кокосово масло, канела) (tmi)
Днес калориен свръхизлишък, обаче откъм мазнини. Така го понасям прилично. Толкова кокосово масло изядох днес, че... (tmi). Като невидяла. :D

16.03.15
16:24

Без вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C + shoulder strenght building + планкове разни

WOD: offroad колоездене
Колело из града

17-часов фаст.
10:40 овесени палачинки(3 яйца, 80 гр. овес) с малко зехтин и шарена сол
- 10 какаови зърна
- 3 фурми с малко кокосово масло
16:00 останалото от амарант халвата с още кокосово масло
18:10 240 гр. червен боб с червен лук, черен пипер и зехтин, 160 гр. риба тон, лютеница, мъничко горчица, зелени маслинки
Когато изядох вечерята си наполовина, усетих сякаш вече съм запълнила достатъчно място в стомаха. Мислех да приключа, но още бях гладна. Хапваше ми се нещо мазно като орехи, но се чудех дали е добра идея, тъй като те биха затруднили храносмилането на останалата храна. В крайна сметка отхвърлих идеята с орехите, продължих с вечерята и се нахраних. Сега се чувствам мъничко подута. Но ще започна да слушам повече организма си. Ще се старая да е всеки път, а не само понякога, пък ще видя това до какво ще доведе. :)

Мнението беше редактирано от TheVikk на 16.03.15 19:01.

17.03.15
18:32

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C

WOD: малко корем
4 пъти:
- 15 leg raises
- 20 alternating beat abs
- 25 abdominal hip thrusts
Стречинг
offroad колоездене + колело из града
Тенис на маса(около 30-40 мин. ) - обикновено пропускам да го впиша

16 часа фаст.
10:30 овесени палачинки(3 яйца, 75 гр. овес) със зехтин и шарена сол
13:00 орехов тахан с рожкови на прах, още орехи, лимон
17:20 овесена палачинка(1 яйце, 40 гр. овес) със зехтин и шарена сол; амарант халва с кокосова захар и допълнително кокосово масло
Днес след последното хранене пак се чувствам full, но не преяла. След 1-вото, 2-рото и другите(ако ги има) всичко е нормално, но след последното имам чувството, че коремният ми мускул и стомахът изплуват напред и то най-вече тази част между ребрата, която не знам как се нарича. Чудя се дали не е заради по-малките интервали между отделните хранения. Май по-скоро е заради храната. При никакви обстоятелства няма да ми се случи нещо такова, ако хапна салата със семки, или някакви мазнини(кокосово масло с какао, тахан, ядки)

Към другите на ЦХ: Как се чувствате след последното хранене?

Мнението беше редактирано от TheVikk на 17.03.15 21:25.

17.03.15
19:38

По въпроса с храненето,  аз съм ей така

17.03.15
19:49

казано от TheVikk на 17.03.15, 18:32:

Към другите на ЦХ: Как се чувствате след последното хранене?

Лично аз - като бременна поне в 6-тия :D

17.03.15
20:41

Значи и моето е що-годе нормално. :D Но това едва ли е добре.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 17.03.15 20:42.

18.03.15
21:20

Вакуумки
Стречинг
Поздрави А и Б
Обръщане на раменете
shoulder strenght building от 5 епизод на KinoYoga (само първите 3 упражнения)
кофички 5х12
раменна преса 3/3/2/2/2
планк, стречинг

18 часа и 2/3 фаст.
12:25 80 гр. орехи(1 шепа приблизително)
16:15 амарант халва с кокосова захар, канела, кокосово масло
17::55 3 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, кимион, черен пипер, зехтин и горчица; малко алпийска сол върху единия белтък; зелени маслини, пресен лук, 220 гр. френска леща; 40 гр. сурови тиквени семки

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:27.

19.03.15
20:31

Вакуумки
Стречинг
Поздрави А и Б
малко лицеви(30-40)

16 часа и 1/4 фаст.
10:40 какаова овесена каша с 50 гр. овесени ядки, кокосова захар, лимон, канела, много какао, малко черен пипер, 50 гр. орехи
14:20 115 гр. хляб от лимец със зехтин, шарена сол и 1 люта чушка
18:00 1 порция гречков кекс “Рам и Рон” от форума, но с частични промени(без протеин,без стевия, намазан с мед след изпичането и поръсен с допълнително рожков, + 40 гр. овесено брашно в сместа, защото стана много рядка, а нямах повече елда)
ПП: Много приятно се съчетават медът и рожковът. (inlove)
Днес - повече глюкоза за мозъчна дейност. :D ;)

Мнението беше редактирано от TheVikk на 24.03.15 16:30.

20.03.15

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 2х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C

малко shoulder strenght building от 5 епизод на KinoYoga (само първите 3 упражнения)
5 х планк с раменно-лакътна опора
Колело из града
Тези упражнения на Кино са ми едва ли не непосилни за повече от 10-15 сек. Затова мисля, че най-напред трябва да затвърдя планка с раменно-лакътна опора. Имам още да работя върху него, въпреки че издръжливостта ми е нараснала доста.

18 часа и 1/2 фаст.
Менюто днес е от следните неща по много: 2 порции от кекса “Рам и Рон” с моите добавки, хляб от лимец с шарена сол, чили и зехтин; хляб от лимец с лютеница; тиквени семки и орехи(но от последните по-малко от друг път); малко френска леща, пресен лук и маринован джинджифил
Днес ВХ скочи до небесата, но стомашно-чревната ми система не видя никакви затъмнения. Аз също не успях. |-)
Нямаше спец. очила(били свършили), нямаше Слънце(било облачно), намаше предаване на затъмнението на живо(бил спрял интернетът в планетариума). |-) А, да. И времето не беше яко. (dull)

21.03.15
21:38

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

Днес - прилично, като за съботен ден.
опити за планк с раменно-лакътна опора
малко широки лицеви 1/2 амплитуда 5/4/4/4/4
Раменете тотално отказаха на планка или нещо сбърках в техниката. Последното ме съмнява, тъй като лицевите трудно ги докарвах до 4-5 порторения, а по принцип повече правя.
Днес обикалях из града по разни места. Пеша. Скоростта биваше предвид това, че направо “бях забравила да ходя”, тоест ми беше странно да го правя.

Фастът: грубо 16 часа.

10:40 200 гр. френска леща. пресен лук, маринован джинджифил
13:50 орехи, орехов тахан с какао и мусковадо (кол-вата орехи бяха солидни); 50 гр. хляб от лимец с шарена сол с чили и зехтин
17:55 1 портокал(глад за ензими)
18:20 3 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, зехтин, горчица, кимион, червен и черен пипер; пресен лук, зелени маслини, алпийска сол; малко сувори тиквени семки

23.03.15
17:31

Вчера 22/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

Страхотна практика. :) (Доколкото може да бъде според възможностите ми.)
offroad колоездене + колело из града (гадни коли (puke))

16-часов фастинг.
За деня: към 1/2 кг банани с рожков на 2 пъти (inlove); овес с рожков, орехи, канела; тиквени семки, 90 гр. препечен хляб от лимец с риба тон, зехтин, лайм и зелени маслини

23.03.15
20:25

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

shoulder strenght building, планкове с раменно-лакътна опора
кофички на табуретка 5х12
раменна преса 8х3
Стреч
Колело из града

16 часа и 1/2 фастинг.
10:45 1 портокал
11:35 75 гр. орехи
15:00 яхния от френска леща, моркови, лук,доматки, зелении(без мазнина, разбира се), салата от келп с малко чесън, зехтин и балсамов оцет
17:45 амарант халва с кокосова захар, канела и кокосово масло; 40 гр. кокосово масло с рожков

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:26.

25.03.15
21:02

Вчера 24/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

планкове, 5х6 широки лицеви
Стреч
С колело тук-там
WOD:
Загряващ крос
Спринтове 5х100 м (от инат станаха толкова: трябваше да направя 5 спринта, за да разбера, че краката никакви ги няма)
Разпускащо ходене
широки лицеви 10х6 (че имах мерак)
Още ходене. Ходих да гледам мюзикъла “Човекът от Ла Манча”, сиреч Дон Кихот, с Орлин Горанов. Беше възхитително и много емоционално. Дощя ми се да отида и утре.

18 часа и 1/3 фаст.
- шейк от банан, рожков, кокосов крем(дето все го пиша масло, но в случая сложих повече от отделилото се на повърхността масло)
- 2 варени белтъка  с мус от 2 варени жълтъка, зехтин, подправки и горчица; още 1 варен белтък с мук от жълтък, кокосово масло и рожков
- 135 гр. хляб от лимец със зехтин и шарена сол с чили
- 50 гр. тиквени семки, 35 гр. стафиди, 16-17 какаови зърна

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:25.

26.03.15
16:23

Вчера 25/03
Стреч
Поздрави А и Б
Колело из града
Имах много жизнена енергия за карането благодарение на какаовите зърна. Карах малко повече от час. :)

16-часов фаст.
- 300 гр. яхния френска леща с домати, моркови, лук, чесън и т.н, зехтин, зелени маслини
- 16 какаови зърна
- 4 варени белтъка с мус от 4 варени жълтъка, зехтин, горчица, подправки, зелени маслини; кокосово масло с рожков и стафиди
- крем супа от френска леща, зехтин, келп на прах, зелени маслини

Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.15 16:25.

26.03.15
19:16

Tия какаови зърна могат ли да се смелят, пробвала ли си? Могат ли да заместят какаото на йоткер примерно, за десерти и т.н. ?

Аватара ти кърти, както винаги :Д Бицепсова дисфукнция :Д

26.03.15
19:18

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

планкове с раменно-лакътна опора
Колело из града.

Фастът: 16 часа.
10:40 микс от 60 гр. орехи, 35 гр. стафиди, какаови зърна
14:10 шейк от банан и рожков
14:40 овесена палачинка(2 яйца, 60 гр. овес) със зехтин и шарена сол с чили; 70 гр. хляб от лимец със същото
17:30 100 гр. кокосов крем с рожков и какаови зърна

28.03.15
12:10

Вчера 27/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

С колело тук-там

18 часа фастинг.
11:50 12 какаови зърна
- шейк от манго, джинджифил, лайм и келп на прах със сок от лапад и магданоз
- маруля със зехтин, балсамов оцет, пресен чесън, зелени маслини и тиквени семки
- 1 портокал
- много кокосов крем с рожков и стафиди

Мнението беше редактирано от TheVikk на 29.03.15 08:35.

29.03.15
12:38

Вчера 28/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
:)
планкове
shoulder strenght building
Съботната ми практика винаги е много сполучлива.
Следобед:
- 5х6 широки лицеви 1/2 ампл
- малко кофички
Мислех да ги правя след практиката,но се бях настроила да чистя. Затова ги оставих за следобед. Загрях набързо(стреч, вработване) и замислих един комплекс, но бързо се отказах. Загрявката беше слаба, съответно и вработващите серии. От самото начало си знаех, че поне поздрави А и Б трябва да направя, за да активирам мускулите и ставите добре. |-) И утре е ден!

Фастът: твърде лениво ми е, да си го спомня
- годжи вода със сок от лайм, джинджифил на прах, малко сол (по рецепта на Дейвид Улф)
- микс от рехидратирани и сушени годжи бери, стафиди, какаови зърна и тиквени семки
- 2 бъркани яйца с черен пипер, горчица, кафяв ориз с домати, магданоз, пресен чесън, маслини
- тахан от кашу с кашу, рожкови и годжи берита (inlove)

Мнението беше редактирано от TheVikk на 29.03.15 19:27.

29.03.15
19:49

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

90 широки лицеви(общо) по 1/2 амплитуда
малко кофички
offroad колоездене
Днес карах само около 35 мин. Теренът беше влажен от вчера, по- трудно се въртяха педалите. Енергията и силата бяха на ниво, но имах проблем с възприятията, дължащ се или на МЦ, или на съботно-неделното излежаване до 8:30-9:00. (dull) Забелязвам, че през седмицата, когато си лягам и ставам по едно и също време, нямам подобни оплаквания. Но гледам събота и неделя да си поспивам повечко.

Фастинг.
11:40 слънчогледов тахан с рожков и годжи бери
14:45 3 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, подправки, горчица и зехтин, зелени маслини, магданоз, слънчогледови семки
16:05 1 портокал, 1 банан
18:10 риба тон със зехтин и сок от лайм, марули, пресен чесън, маслини, кафяв ориз с домати и моркови; малко слънчогледов тахан с рожков

Мнението беше редактирано от TheVikk на 29.03.15 19:50.

30.03.15
21:02

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

offroad колоездене
колело из града

17 часа и 1/2 фаст.
12:15 2 глътки годжи вода
12:30 микс от годжи бери, стафиди, тиквени семки и какаови зърна
15:10 риба тон в зехтин и сок от лайм, маруля; кафяв ориз с домати и моркови, пресен чесън, малко горчица
16:25 1 банан, 1 портокал
18:15 3 варени белтъка с мус от 3 варени жълтъка, зехтин, подправки и горчица; слънчогледов тахан със слънчогледови семки, рожкови и годжи бери
Днес излапах доста годжи бери. Заедно с какаовите зърна преди колоезденето ми доставиха изключителна жизнена енергия.:)

01.04.15
17:33

Вчера 31/03
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

планкове
Колело из града + опит за offroad колоездене
Трябваха ми 15 мин на offroad-а, за да разбера, че няма да стане днес.

Фастът: 18 часа.
- сусамов тахан с рожкови и годжи бери
- нахутени палачинки(2 яйца, 75 гр. нахутено брашно) със зехтин, подправки, пресен чесън и репички
- слънчогледов тахан с какао и мусковадо

02.04.15
15:50

Вчера 01/04
Вакуумки
Стречинг
Поздрави А и Б
вработващи серии лицеви и кофички
WOD:
раменна преса 5/4/4/4/4/4
5 пъти: 5 широки лицеви 1/2 ампл., 10 кофи
9-5-7: флор преса, глутеус мост
3 кръга корем
Стреч
Колело из града + offroad колоездене
Днес: много сила, много енергия. Свързвам го с по-качественото наспиване и суперхраните. :)

16 часа фаст.
- нахутени палачинки(2 яйца, 60 гр. брашно), маслини
- слънчогледов тахан с мусковадо и какао
- 2 банана с годжи бери
- кафяв ориз с домати, много магданоз, пресен чесън, студенопушена скумрия със сок от лайм, малко слънчогледови семки

Днес 02/04
Стреч
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

Колело из града

17 часа фаст.
11:20 нахутени палачинки(2 яйца, 50 гр. брашно), маслини
14:15 3 банана, 1/2 лайм, 50 гр. тиквени семки
...

Мнението беше редактирано от TheVikk на 02.04.15 15:51.

04.04.15
10:10

Вчера 03/04
Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

планкове
Колело из града + offroad колоездене на приятния вятър

Фастинг.
11:40 80 гр слънчогледов тахан с мусковадо и какао
- микс от какаови зърна, годжи бери и тиквени семки
- нахутени палачинки със зехтин и подправки; 2 варени белтъка с мус от 2 варени жълтъка, зехтин, горчица, сок от лайм и подправки; пресен чесън; кафяв ориз с домати(малко ме озори, но трябваше да го изям, за да не се развали), морско зеле( :( не мога да го ям така, мирише ми (puke), термично обработено го понасям, но така сурово - не); 40 гр. тахан с какао и мусковадо

Мнението беше редактирано от TheVikk на 04.04.15 10:11.

04.04.15
20:58

Вакуумки
Стречинг
Поздрави А и Б
планк 
Вработващи серии:
5х7 широки лицеви 1/2-инки
5х12 кофи
WOD: 5 кръга: 5 лицеви,10 кофи с почивка
малко shoulder strenght building
Стреч

17 часа и 1/2 фаст.

12:25 40 гр. слънчогледов тахан с какао у мусковадо
14:00 микс от годжи бери и какаови зърна
15:30 нахутени палачинки със зехтин, маслини и подправки, пресен чесън; слънчогледови семки
17:10 презрял банан с годжи бери; слънчогледов тахан с какао и мусковадо

05.04.15
20:39

Без вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

offroad колоездене

19 часа фаст.
12:25 нахутени палачинки със зехтин и подправки, пресен чесън, маслини
17:15 риба тон със зехтин, сок от лайм, пресен лук; 100 гр. кокосов крем(дето все го пиша масло) с рожков и годжи бери
по-късно: чай
Обикновено чая не го вписвам. Пия по-често през лятото, най-вече от мащерка, мурсалски, зелен с екстри, черен понякога и разни други интересни също.

06.04.15
20:19

Вакуумки
Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

18 часа и 1/2 фастинг.
12:10 80 гр. кокосов крем(масло) с какао и какаови зърна
14:20 400 гр. яхния боб(без мазнина) с много червен пипер и разни подправки, пресен чесън, малко студенопушена скумрия + опитване от един бял жасминов ориз
18:00 80 гр. кокосов крем с рожкови + опитване от жасминовия ориз
Днес съм суши мастър!!! Специално за семейството ми! :) (F)
Този жасмнов ориз е невероятен. Само дето предпочитам да е кафяв, а не бял.

07.04.15
19:13

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)

планкове
На обяд: спринтчета на стадиона (8х100 м) срещу полъхващия ВЯТЪР!!!
Надвечер: стречинг, поздрави А и Б, учене на нови пози Prasarita Padottanasana и Parshvottanasana :)

16 часа и 1/2 фаст.

10:40 70 гр. кокосов крем с какао, 2 какаови зърна
12:40 homemade суши(с жасминов ориз, нори, краставица и разни риби: пушена сьомга, пушена скумрия и тамаго омлет), соев сос
17:40 нахутени палачинки, една със зехтин и червен пипер, другите две с пастет от коприва, слънчогледов тахан, зехтин и подправки по рецепта от vanillakitchen, пресен чесън, маринован джинджифил; доста ладу(с кокосово масло, кокосова захар и слънчоглед); няколко сушени кайсии
по-късно: чай от мащерка, жълт и червен кантарион
Палачинките с пълнежа бяха доста засищащи, но лакомията ми се появи накрая. Смятах само да опитам 2 броя ладу, но се запознах с цели 7. От кайсиите накрая няма да излезе нищо хубаво, защото подобни комбинации са твърде газообразни за моята природа. :D Ладуто ми не се получи прилично. Стана твърде ронливо за оформяне. Така е, като много чета, но нищо от това не изпълнявам. Просто на своя глава замених гхи-то с кокосов крем/масло.

ПП: Това кокосово масло е съвършена метла за стомашно-чревния тракт.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 07.04.15 20:25.

08.04.15
22:13

Вакуумки
Стречинг
Поздрави А и Б
WOD: наслуки
широки лицеви 5х7
раменна преса 1х5, 5х4
флор преса 3х15
малко бърпита, да припомня усещането
offroad колоездене по все още влажен терен
Колело из града(доста)
Не знам дали заради мократа поляна, или поради това, че последните 2 дена не бях въртяла педалите, но днес карането беше както през първите дни от запознаването ми с тази “настилка”. :D Бяхме се позабравили.

15-часов фаст.
09:20 5 броя ладу
11:25 микс от годжи бери, какаови зърна, тиквени семки
15:05 нахутени палачинки с пастет от коприва, слънчогледов тахан, лайм, зехтин и подправки, пресен чесън, няколко маслини
17:45(доста лакомо като вчера) 55 гр. пита от сушени смокини, бадеми, канела, анасон с добавка рожков/кокосов крем; 100 гр. яхния боб с пресен чесън и червен пипер, известно кол-во от домашното суши (blush); още 95 гр. от питата
Като ми се прияде от сушито, се заситих до 3-тата хапка. Ама да бе, що да не го изям цялото, че и питата после, и тя да свърши...да мирясам. :D Бях я предвидила за поне 2 хранения с обилно кол-во кокосов крем, но по-рано и видях сметката с доста по-малко кол-во от крема. Понe от него спестих.

Мнението беше редактирано от TheVikk на 09.04.15 20:42.

09.04.15

Стречинг
Йога:
Поздрави А и Б(по 5пъти)
3х Уттита Триконасана, 3х Париврита Триконасана, 3х Париврита Паршваконасана, 3xPrasarita Padottanasana A, 3xPrasarita Padottanasana B, 3xPrasarita Padottanasana C, 3x Prasarita Padottanasana, 3xParshvottanasana

17 часа фаст.
11:30 бъркало от кокосов крем, 2 банана и рожкови на прах
14:00 миск от тиквени семки, годжи бери и какаови зърна
18:00 нахутени палачинки с пастет от коприва, сл. тахан, зехтин, лайм и разни подправки, маслини, пресен чесън; малко боб с червен пипер

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1