Първата стъпка към стойката на ръце е да можеш да легнеш на земята,с прилепен лоуър бек към пода и да изпънеш ръцете и краката като дъска.Да можеш да стоиш така спокойно поне 30сек. :) Може да започнеш от тук.
16.04.14
22:03
Точно това ми трябваше - обяснение откъде точно и с кое да започна:) Много ти благодаря, отново:)
Стойката лесно ще я схванеш, просто не трябва да те е страх. Като свикнеш на стена постепенно почваш да отлепяш краката от нея и да стоиш така. Без стена е малко зор заради координацията - отдавна не съм пробвалата, най-вероятно ще се прекатуря на нещо като куц мост. Прави цигански колелета и те помагат. :)
Мнението беше редактирано от Hey Hey на 17.04.14 10:28.
17.04.14
13:58
Привет :) Тренировката днеска беше крака - по-интензивна версия + корем
4 серии с швейцарска топка до стената 15 сек пауза в позиция клек, после 10 клека, така 3 пъти - това 1 серия. С мед.топка 5 кг над глава
сумо клек 5 серии по 12, с 24кг пудовка
клякане на странната машина, която ми сплесква гърба:Д 10х40кг, 10х60, 10х70, 8х80кг самата машина не я знам колко тежи ама сиг има 10 кг поне
бедрено разгъване с всеки крак отделно 5 серии с 20-25кг, без почивка
упражнение за глутеус това го измисли иновативният ми инструктор - заставаш на колене с/у машината за бедрено сгъване (с гръб към нея) и с всеки крак по отделно буташ назад (нещо като глутеус преса, но е доста по-добро заради ъгъла) - 5 серии по 10 повторения без почивка, 15кг
хип тръст с щанга 10х50кг, 10х60кг, 10х65кг, 8х70 кг :)) На последното качвам и клипче на първата серия с 50 , дано се отваря без проблем -> https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hvideo-frc3/v/t43.1792-2/10254416_740649485987903_1594744369_n.mp4?oh=4960fc8f54229505324c874bfbe51eb2&oe=534FCD97
За корема 4-5 упражнения редувах, по 10-12 повторения, 3 серии
Храната: НВД ден
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин, 3 мини палачинки, намазани с авокадо
Обяд: 230гр пилешко с малко дижонска горчица + салата
Междинно: 50 гр пилешко
Вечеря: 220гр печена скумрия + салата
2 белтъка след трен
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.04.14 22:14.
17.04.14
22:03
Самата тренировка на кондиционната днеска беше много разтоварваща и приятна, а именно : 25 минути, 4 рунда от :
20 суинга
10 хай-пул
5 набирания + 5 wallball
10 навеждания с пудовка встрани (общо 20)
10 ходещи напада с пудовка (на крак - общо 20)
5 набирания + 5 wallball
+ 30 скока на кутия за тези, които се впишат във времето
За 18 минути свърших с всичко :) Малко ми беше тегаво с набиранията, защото днеска една крушка ми се счупи в ръцете, докато я сменях и малко си нарязах пръстите, та утре ще ми е доста тегаво на тягата за хвата.. ще видим как ще я мъчим..
За сметка на това, загрявката беше доста хард - няколко совалки, като последната беше с връщане до първия конус - тегаво :Д
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.04.14 22:04.
18.04.14
13:51
Тренировката днес - гръб+ трицепс и задно рамо
Тягата и набиранията - мноого тегави с тия нарязани пръсти.. много кофти беше откъм хват:( Затова пък се възползвах и на тягата правих 10ки с 50-55кг, само последната серия (петата) сложих 60 и направих 5ца. Поработих малко над техниката и хвата, та не мисля,че беше загубено време:)
Утре и неделя - ще се опитам наистина да си ПОЧИНА, защото от тия двуразови тренировки имам мускулна треска НАВСЯКЪДЕ.. то и залите ми няма да работят събота и неделя, та искам -не искам, ще трябва да си седя у нас :Д Дано не ме удари музата за някое комплексче в нас.. че наистина искам да си почина хубаво и да се възползвам от празниците да позаредя така хубавичко с яйца и агънце-багънце :)
Храната:
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин, 3 мини палачинки, намазани с авокадо, едната с малко мед
Обяд: 200гр пилешко с малко дижонска горчица (био) + салата
Междинно: 2 яйца
Вечеря: - и ме домързя да излизам,та си вечерях в нас :Д 220 гр скумрия + салата + 1 ф немски пълнозърнест хляб с овес
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 18.04.14 19:41.
19.04.14
11:36
Здравейтееее:) Как е настроението в поредния мрачен ден ? Аз вече полудявам в нас, чувствам се като звяр в клетка и следобед отивам на кино преди съвсем да съм откачила... Преди избухването в залата ме спасяваше, но след като си обещах да почивам днес и утре (а и всичко около нас е затворено).. нямам голям избор:))
Боядисах си яйчицата аз - цък и снимка. Станаха малко “мрачни” цветове, но сигурно е от времето.. знам ли.. още анализирам ;д
Храната за днес :
2 капсули детонатрол на гладно, 30 мин след това:
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин, смес за мини палачинки с: 25гр овесени ядки, 4-5 резенчета банан, канела на вкус, 1 яйце + 2 белтъка и половин доза протеин с шоколад - от това станаха 6-7 мини палачинки. За закуска хапнах 1 с шейка (бяха достатъчно сладки и не им сложих нищо) и добавих 1/2 грейпфрут
Обяд: 250гр пилешки гърди на скара, 1 ч.л. дижонска горчица+ салата
Междинно: В хепи - салата с водорасли, салата с цвекло,спанак,моркови и малко натрошени орехи, 8 бр суши с киноа
Вечеря: 200 гр скумрия + 1 краставица с малко хим.сол
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 19.04.14 20:28.
20.04.14
13:57
Христос Воскресе, приятели :) Бъдете здрави и не спирайте да вярвате !
Днес не се сдържах и си направих една сутрешна тренировка в нас :) Спретнах си едно комплексче, което озаглавих “rise, if you can” :D То се състоеше от : 5 рунда с минимални почивки:
10 повторения класич.тяга, 50кг (това са максималните кг, с които разполагам за момента в нас)
20 суинга с 12кг пудовка (вече май ми е лека и ще трябва да я сменям..)
15 хай-пул с 12кг пудовка
10 ходещи напада (на крак) с пудовка
10 наклона встрани с дъмбел 10кг
Доста доволна тренировка беше, време не засичах, но беше по-малко от 20 минути
Храненето:
снощи в 12 добавям 1 белтък + 50тина грама Панетон с ядки - колкото да уважа празника, това ще е козунакът за Великден, нещо не съм фен на козунаците последните години.. не са ми вкусни
Закуска: 1 протеинов шейк с креатин и малко канела
1 час след това - тренировка в нас, БЦАА
Обяд: печено агнешко + салата и 1 яйце
Вечеря: печено агнешко + салата и 1 яйце
Малко размисли..
Вчера ми беше ВВД ден, така че всичко е точно :Д Ориз няма да ям, нито ми се и яде, затова пък ще наблегна доста на ангешкото и яйцата (devil), само внимавам с мазнините, че агнешкото си е мазничко, та затова няма да ям всички яйца цели.
На обяд мисията беше изпълнена - ядох без да се натъпча и да ми е тежко, макар че можех да унищожа още несметни количества агнешко.. (wasntme). После излезнах и на разходка с кучо, та се поразтъпках малко:) Сега ще видим дали и на вечеря ще успея да ям само колкото ми е нужно наистина, или ще се натъпча и аз като свиня :Д
Пожелавам на всички един хубав и светъл ден, прекаран с любимите хора
<3
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.04.14 13:57.
20.04.14
14:22
Ади, предвид факта колко си активна и изпълнителна в тренировките, дори и да се ‘натъпчеш’, ще си бъде напълно заслужено, не го мисли толкова. ;)
П.С. Панетона от пекарна ли го взимаш и ако да, би ли споделила коя? Извинявай за спама.
Мнението беше редактирано от chameleon08 на 20.04.14 14:23.
20.04.14
14:27
Ади, предвид факта колко си активна и изпълнителна в тренировките, дори и да се ‘натъпчеш’, ще си бъде напълно заслужено, не го мисли толкова. ;)
П.С. Панетона от пекарна ли го взимаш и ако да, би ли споделила коя? Извинявай за спама.
Панетона го взех от една малка пекарна в кв. Бъкстон, не знам до колко е известна.. дори не знам как се казва, но от малка все от там си взимаме такъв тип продукти, защото всичко е домашно и съм сигурна в качеството:) Има я от години.. малко преди Фантастико се намира (ако това ти говори нещо:Д)
20.04.14
14:31
Говори ми единствено,че с теб живеем на доста отдалечени места,за жалост. Но поне ще го имам в предвид! Благодаря. :P
21.04.14
19:53
Днес трябваше да ходя на кондиционна вечерта, но си признавам, че ме домързя, а и всичко ме боли от вчера - реших,че е по-добре да си почина,за да мога утре да си направя пълноценно тренировката за крака, отделно,че ще тренирам всеки ден без почивка до събота, като 3 дни - двуразово - другата седмица заминавам за Париж и една седмица ще се отдам на живот и повичка :Д затова ще се размажа стабилно преди това.
Храненето:
Закуска: 1 протеинов шейк с креатин и малко канела
Обяд: към 200 гр пилешко, малко патешко магре + салата с морски дарове и салата с водорасли
Вечеря: печено агнешко + салата
22.04.14
12:18
Тренировката днес - крака (тежка версия) + корем
На клека се опитах да си дооправя техниката, все още има какво да се желае, но нещата, които мисля,че успях да подобря са: хванах щангата малко по-тясно (ляга ми на трапеца), махнах мекичкото от лоста и сега си клякам без него (яко натъртва, но сигурно се свиква :Д) оправих разкрача - малко по-широк е и пръстите са малко по-отворени, така че коленете ми да си отиват нормално в страни, а не като преди да се гърча. Опитвам се да клякам до долу и с 50-60кг успявам, НО сложа ли 70 - просто не мога на този етап. Затова сериите ми на 70 и 75 бяха с клякане до 90 градуса. Още 1-2 пъти и мисля,че нещата ще се подобрят, тогава ще кача и клипче :) Искам да благодаря специално на Juls за съветите!
Коремът си направих в долната зала - функционален фитнес, бях си напълно самичка и беше много яко :Д Ще кача и малко снимки на заличката долу:) A тази лег преса е просто уникална !
Накрая завърших с 5 минути гребане на тренажор - мале, то било много трудно да се гребе! Повече от 5 мин не издържах, така че новата ми цел е да вдигам времето с всеки следващ път!!
Храната:
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин, 1 мини палачинка
Обяд: 210гр пилешко с малко дижонска горчица (био) + салата
Междинно: 2 яйца
Вечеря: - 220 гр скумрия (печена) + салата
После следва кондиционната, която ще опиша след това.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 22.04.14 12:19.
Още един вариант за подобряване на стойката на клек:
Избираш си тежест, която можеш да клякаш до долу (50-60 в твоя случай) и правиш пауза в долно положение (задник до петите) като се стремиш да натискаш таза максимално напред, коленете встрани (както се и стремиш де) и леко да прожинираш. 5 пружинации, 1 изправяне => около 5 повторения. За тези 5 повторения може да се наложи и да коригираш тежестта. Идеята е максимално да се разчупят точно тези мускули, които ти лимитират стойката.
Мнението беше редактирано от Витан на 22.04.14 12:52.
22.04.14
13:10
Избираш си тежест, която можеш да клякаш до долу (50-60 в твоя случай) и правиш пауза в долно положение (задник до петите) като се стремиш да натискаш таза максимално напред, коленете встрани (както се и стремиш де) и леко да прожинираш. 5 пружинации, 1 изправяне => около 5 повторения. За тези 5 повторения може да се наложи и да коригираш тежестта. Идеята е максимално да се разчупят точно тези мускули, които ти лимитират стойката.
Благодаря ти ! Ще го пробвам още следващия път:) Може би ще сваля на 40-50кг като за начало:)
Всеки път,когато имам клякане,започвам с това упражнение с паузата и пружинацията и наистина веднага се усеща разликата :)Как не се сетих да й го кажа..
При мен мисля,че главно то и предния клек ми помогнаха максимално да прогресирам технично при клека.
Само искам да добавя,към Ади- Когато го правиш и стигнеш най-долно положение да се стремиш да държиш цялото тяло максимално стегнато и да си следиш въздуха.Не издишвай в долна точка.Дръж диафрагмата и гърдите пълни с въздух.
22.04.14
21:55
Благодаря ви много за съветите, наистина са много полезни и е хубаво, когато има хора, които да те ориентират и да ти спестят доста време в отчаяни опити да си откриваш сам грешките:)
Тренировката на кондиционната беше по-лежерна като за първа трен след празниците - повечето бяха преяли с козунаци, агнета и тем подобни :Д
20 минути, 3 рунда от:
30 коремни преси
20 бърпи
10 скока на кутия
30 клека с пудовка (12кг)
планк с изнасяне (общо 20)
10 мъртва тяга с пудовка
3 обиколки
Завърших го 3 мин преди края на времето, не си давах много зор :) Наблегнах на техника на клек и тяга и изпробвах това с пружинирането - наистина има ефект :) Мисля,че ще помогне много при клека, но ще тествам на следващата трен за крака в пон
23.04.14
15:51
Тренировката днес - гърди + бицепс
Храната:
Обяд: 220 гр скумрия (печена) + салата
Междинно: 60гр пилешко филе с дижонска горчица и 2 белтъка
Вечеря: - 200-250 гр пилешко + салата
Сега се отправям да преподавам “тъмните” векове на 9ти клас, а после ще завърша подобаващо с вечеря навън и наргиле след това.. <3
Мен ако питаш, на учениците всички векове са им “тъмни” ;)
П.С. Залата на снимките по-горе изглежда супер приветлива!
П.П.С. Приятно изкарване в Париж! Страхотен град с неповторима атмосфера е, дано ти хареса! :)
24.04.14
20:24
Мен ако питаш, на учениците всички векове са им “тъмни” ;)
П.С. Залата на снимките по-горе изглежда супер приветлива!
П.П.С. Приятно изкарване в Париж! Страхотен град с неповторима атмосфера е, дано ти хареса! :)
Енев, залата е много готина :) А за Париж - това ще ми е четвърти път там, така че съм доста добре запозната с атмосферата, това ми е любимият град и даже имам татус на гърба, свързан с него:) Напълно съм съгласна с теб!
Тренировката днес - крачета
1) швейцарската топка до стената - няма да го описвам пак, по-зад в дневника го има
2) бг клек 4 серии по 10 повторения, 8кг пудовка
3) сумо клек 4 серии по 12, 24кг пудовка
4) клякане на странната машина* 12х40, 12х50, 12х60, 10х70, 8х80 - всичко е добавена тежест
5) римска тяга с прави крака 12х30кг, 12х40кг, 12х40кг, 10х45кг
6)хип тръст с щанга 10х55кг, 10х65кг, 8х70кг, 6х75кг
От вчера вкарах и кардио след тренировките - започвам с 10-15 мин ходене на максимален наклон с 6-7 скорост, ще го включа 2-3 пъти седмично, като постепенно ще го увеличавам. Надявам се скоро времето да се оправи, за да мога да си правя спринтовете на стадиона, че на тая пътека ще умра от скука.. Преходният период върви добре, след като се върна от Париж започвам вече фаза чистене, както си му е редът. Преди това ще си измеря и мазнините,за да знам колко имам да чистя, да си направя плана с храната и тренировките, суплементите и да мога да следя как вървят нещата:) Днес на кондиционната не отидох - чаветата са като енергийни вампири и нямах сили след тях да се довлека до залата, отделно умирах от глад, заваля пороен дъжд .. и имам зверска мускулна треска на краката:)
Храната:
Обяд: 230 гр пилешко филе + 1лъжица дижонска горчица + салата
Междинно: 20-30 гр ядки микс
Вечеря: - 250гр съомга + 30гр немски хляб с овес, намазан с авокадо + салата
Преди лягане ще огладнея 99% и ще хапна 1 яйце и 1-2 белтъка :)
Преди това ще си измеря и мазнините,за да знам колко имам да чистя, да си направя плана с храната и тренировките, суплементите и да мога да следя как вървят нещата:)
Към каква цел се стремиш (ако е удобно да попитам)? :)
24.04.14
20:37
Преди това ще си измеря и мазнините,за да знам колко имам да чистя, да си направя плана с храната и тренировките, суплементите и да мога да следя как вървят нещата:)
Към каква цел се стремиш (ако е удобно да попитам)? :)
12% - не повече;) В момента съм към 15-16%
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 24.04.14 20:59.
Енев, залата е много готина :) А за Париж - това ще ми е четвърти път там, така че съм доста добре запозната с атмосферата, това ми е любимият град и даже имам татус на гърба, свързан с него:) Напълно съм съгласна с теб!
Ее, браво на теб! :) Аз само два пъти съм ходил. Даже ти завиждам малко, че ще ходиш пак, ама малко, щото аз пък по-следващата седмица за сефте ще ходя в Рим :)
Я издай за татуто ;)
25.04.14
16:23
Ее, браво на теб! :) Аз само два пъти съм ходил. Даже ти завиждам малко, че ще ходиш пак, ама малко, щото аз пък по-следващата седмица за сефте ще ходя в Рим :)
Я издай за татуто ;)
Аз пък ти завиждам за Рим, защото 3 пъти трябваше да отида и 3 пъти в рамките на 2 години все нещо става и не успявам да стигна до там:) Пожелавам ти да си изкараш супер и после ще обменим впечатления :)
Това е айфелова кула, направена под формата на буквата А (първата буква от името ми). Така седи някак странно (на снимката), но иначе е по-яко :Д
25.04.14
16:55
Ади, много е готин татуса. Страхотен е, поздравления за избора. Аз също много се кефя на татуси, година идея!
25.04.14
17:00
Благодаря ти, Алекс :)) Исках да е нещо уникално и със сантиментална стойност за мен, а не нещо масово разпространено.
25.04.14
17:02
Разбирам те напълно, и аз като си правех моята, търсих точно сантименталната стойност, доста изчаках докато намеря подходящия период от живота ми , за да я направя (беше преди 2-3 месеца) :) Но е много готино да си имаш татус :)
25.04.14
17:08
Ще споделиш ли какъв е твоят ? :))
25.04.14
17:12
Надпис е, на арабски, на ребрата, но текста ще го запазя в тайна. На никой досега така и не съм казвала какво означава, дори и на родителите ми. Минаха години докато избера момента, в който да го направя. Преживях един много труден за мен период и дадох всичко от себе си да се изправя, което се възнагради и с много успехи, тогава разбрах , че е настъпило времето за моето надписче :) Това му е историята :D
25.04.14
20:57
Тренировката днес - гръб + трицепс, корем
Тягата я усетих много добре днес, направих и 2 серии 3ки на 70кг (rock) (happy)
Завърших с 20 мин ходене на пътека на максимален наклон като през 20 сек сменях скоростта от 6 на 8. Така гадно си треснах коляното докато правех набирания, че в момента ми е леко подуто и ме боли :( Отделно и на тягата се ожулих и то на същото място, на което се ожулих предния път :Д Изобщо днес съм някакво ходещо бедствие..
Храната: - зареждащ ден
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин, мини палачинки с овес и банан, 1/2 грейпфрут
1 час след това - Тренировка
Обяд: 200 гр ципура + 30 гр съомга, 200 гр суши + салата - 1 час след трен
Междинно: 3 белтъка
Вечеря: - неопределен и несметен брой пилешки крилца на фурна,без кожата + салата
Имам питане - имам ли право да си нося протеин на борда на самолета - разбит в шейкър или на прах и да го разтворя евентуално в самолета ? И друго питане - мога ли да си го пренеса в куфара (не ръчния багаж) или ще ме обвинят за наркотрафикант :Д Защото досега никога не съм си носела такива неща, когато съм летяла и нямам никаква идея какво може и какво не..
“It won’t be a problem unless its liquid or gel. “
-това пише в интернет за пренасянето на добавки със самолет
Eдна снимка по темата :D
25.04.14
21:07
ахахах ще взема пример от снимката и аз :Д благодаря ти
Имам питане - имам ли право да си нося протеин на борда на самолета - разбит в шейкър или на прах и да го разтворя евентуално в самолета ? И друго питане - мога ли да си го пренеса в куфара (не ръчния багаж) или ще ме обвинят за наркотрафикант :Д Защото досега никога не съм си носела такива неща, когато съм летяла и нямам никаква идея какво може и какво не..
В куфара няма проблем да го носиш. На борда е малко сложно - течности не е разрешено, ако е на прах - по-става
Аз пък ти завиждам за Рим, защото 3 пъти трябваше да отида и 3 пъти в рамките на 2 години все нещо става и не успявам да стигна до там:) Пожелавам ти да си изкараш супер и после ще обменим впечатления :)
Това е айфелова кула, направена под формата на буквата А (първата буква от името ми). Така седи някак странно (на снимката), но иначе е по-яко :Д
Мерси за пожеланията, живот и здраве ще обменяме снимки и впечатления :)
А татуировката е сладурска и наистина оригинална :)
25.04.14
21:20
Аз пък ти завиждам за Рим, защото 3 пъти трябваше да отида и 3 пъти в рамките на 2 години все нещо става и не успявам да стигна до там:)
Щом обичаш Париж едва ли ще ти хареса Рим.
На твое място не бих рискувала да го взема на борда и в пакетче, а в шейкър - абсурд, със сигурност ще те накарат да го изхвърлиш. (wait) Виж, да си вземеш кутийка с пилешко не пречи, само те гледат странно околните, освен ако не ти се случи да летиш с някакъв спортен отбор (миналата година ми се случи), тогава и някоя похвала на развален английски може да отнесеш. :D И да се включа в темата за Рим - почти всички други места, които съм посещавала в Италия, ми харесват много повече от Рим, като се започне от Флоренция, Милано, Венеция... и стигнем до морските курорти. :D Прехвален е “Вечният град”.
На твое място не бих рискувала да го взема на борда и в пакетче, а в шейкър - абсурд, със сигурност ще те накарат да го изхвърлиш. (wait) И да се включа в темата за Рим - почти всички други места, които съм посещавала в Италия, ми харесват много повече от Рим, като се започне от Флоренция, Милано, Венеция... и стигнем до морските курорти. :D Прехвален е “Вечният град”.
Аз летях с 60 бр. различни таблетки в ръчен багаж, и нямаше проблем. Никой дори не попита какви са тия хапчета.
Относно Рим - силно изказване. Градът е уникален, и от към архитектура, и от към дух и определено не е прехвален. Дори не може да се сравнява с Милано, но си е разбира се, въпрос на лично виждане :)
П.С. Сори за спама Ади
Мнението беше редактирано от Stela на 25.04.14 22:16.
На твое място не бих рискувала да го взема на борда и в пакетче, а в шейкър - абсурд, със сигурност ще те накарат да го изхвърлиш. (wait) И да се включа в темата за Рим - почти всички други места, които съм посещавала в Италия, ми харесват много повече от Рим, като се започне от Флоренция, Милано, Венеция... и стигнем до морските курорти. :D Прехвален е “Вечният град”.
Аз летях с 60 бр. различни таблетки в ръчен багаж, и нямаше проблем. Никой дори не попита какви са тия хапчета.
Относно Рим - много силно изказване. Градът е уникален, и от към архитектура, и от към дух и определено не е прехвален. Дори не може да се сравнява с Милано, но си е разбира се, въпрос на лично виждане :)
Хммм, миналата година успях напълно неволно да премина през проверката на ръчния багаж на българското летище с швейцарско ножче, което , естествено, на прекачването във Виена ми конфискуваха. (fubar) Така че май си е до късмет с какво и къде можеш и не можеш да минеш без да направят проблем и до колко им изглеждаш съмнителен. Аз си имам едно на ум в това отношение и, освен ако не ми е много наложително да го пия този протеин точно по време на полета, не бих го взела с мен. Иначе за Рим - естествено, че мнението ми е напълно субективно, всеки търси и намира различни емоции и обстановка, когато пътува. Всичко е готино да се види поне по веднъж (въпреки че точно за Рим веднъж едва ли е достатъчен, не мога да отрека, че там има много какво да се гледа). Пътувания да има, това е важното! (sun)
26.04.14
19:24
Тренировката днес - гърди, рамо, бицепс
О, чудо ! Днес най-сетне успях да бутна 3 пъти на лежанка 45кг - хубаво и чисто! (party) изобщо като цяло днес имах сила на лежанката.. тази седмица тренирам гърди за 2ри път, та може и на това да се дължи :Д Важното е, че най-сетне успях да мръдна от тия пусти 40кг ! Но се изморих яко да тренирам всеки ден, добре, че утре ще си почина малко :)
После се видяхме с няколко момичета от форума и се разходихме из Южния (sun) беше много приятно, обичам да срещам нови готини и положителни хора със сходни интереси:) И - най-сетне успях да опитам прословутите сладки вкусотии на Ая - е, не само изглеждат вкусни, наистина СА !
Храната: -
Закуска: 1 протеинов шейк с 5гр креатин + 1 лъжица тахан
ТРЕНИРОВКА
Обяд: 250 гр пил.филе + салата
Междинно: 2 бонбона от “щип-щип” десертите на Ая :)
Вечеря: - 260гр съомга на тефлонов тиган без мазнина + салата и оглозгах 2 кокала от св. котлет :Д хаха
Благодаря на всички, които писаха относно въпроса ми за пренасянето на протеин в самолета :) Да се надяваме, че няма да ме обвинят за наркотрафикант и ще се завърна успешно :Д