26.04.14
20:18
хаха вече съм Ая “щип щип” :Д
26.04.14
20:18
И малко селфита от днес :) Определено съм успяла малко да кача в горната част, вече имам рамене, бицепс и трицепс :Д Интересното е, че и прасецът ми е добре оформен, а дори не го тренирам .. явно генетично си ми е заложено, а и все пак си участва и при другите упражнения :)
П.С трябва да се науча как да заставам като хората.. на гърба си имам мускулчета вече ама нещо не правя позата като хората :С
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 26.04.14 21:15.
Клечка си още, но имаш доста добър напредък :) Ако не си, трябваше поне и корема да щракнеш, нали сега ще чистиш. А за пекторалис мажор и глутеус максимус нищо няма да питам, че ще ме сметнете за простак :D
П.П. Какво пише горе на рамото?
27.04.14
16:09
Клечка си още, но имаш доста добър напредък :) Ако не си, трябваше поне и корема да щракнеш, нали сега ще чистиш. А за пекторалис мажор и глутеус максимус нищо няма да питам, че ще ме сметнете за простак :D
П.П. Какво пише горе на рамото?
Имам, имам :) Качвам и снимка на корема. Най-много имам да чистя там, паласки и вътрешна част на бедра - нищо нетипично за нас, дамите.. но пък най-коварните зони :с
А за татуса - ще ти кажа само фразата “Unom,sed leonem” :)
27.04.14
16:44
(blush) Благодаря ти много, София :)) Същото важи и за теб ! Просто не го мисли толкова :)
27.04.14
20:42
Много добре изглеждаш Ади :) Браво
27.04.14
21:02
Благодаря ви много, хора :) Мненията ви наистина са важни за мен и определено ми действат мотивиращо и надъхващо! Има още много, което да се желае, но смятам, че за тези 6 месеца, в които тренирам по тази методика и се храня по този начин, резултати определено има и не са никак лоши. Определено ми стана краста и не мисля да спирам - харесва ми да работя с тежести, харесва ми да не съм скелет, а да имам атлетично и здраво тяло. Искам да кача още мускулна маса, така че тази есен и зима определено ще се възползвам дори с риск да омазня малко повече (естествено ще гледам да качвам колкото се може по-чисто). Сега за първи път ще правя период за чистене, както си трябва - с точната методика за трениране + хранителен режим + добавки и се надявам, че този път ще се доближа максимано до поставената за мен цел :) Преди все едно от 3-те куцаше и .. с тази кетонна диета миналото лято малко си прецаках метаболизма, та този път няма да правя тази грешка. Определено ще ми бъде интересно да видя какво точно ще постигна, как ще реагира тялото ми и тн. Така че след Париж - с нови и свежи сили се почвам :)
Днес е нетренировъчен ден - за първи път от 6 дена си починах - определено имах нужда. Утре ще имам тежка тренировка за крака, в която ще изпробвам пружинирането преди клека и ще поработя над техниката като цяло.
Храната: -
Закуска: 1 протеинов шейк , 2 оризовки с 5гр тахан
Обяд: 250гр съомга + салата
Междинно: 20-30гр сурови ядки - кашу и бадем
Вечеря: - 250гр съомга на тефлонов тиган без мазнина + салата
Най-вероятно след малко ще последват 1 яйце и 1-2 белтъка :)
Хубава и спокойна неделна вечер на всички :)
Пиша “сьомга” с “Ъ” не защото не знам как се пише, а защото на фонетичната не знам къде ми е ер малък, та с Ъ ми е по-удобно (blush) Реших да го изясня за всеки случай:Д
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.04.14 21:06.
Много ми харесаха крачетата, супер са оформени, особено добре ми се вижда задното бедро..до колкото можах да преценя от снимката :) Браво, страхотно! :)
Мнението беше редактирано от Hey Hey на 27.04.14 22:50.
Качвам и снимка на корема. Най-много имам да чистя там, паласки и вътрешна част на бедра - нищо нетипично за нас, дамите.. но пък най-коварните зони :с
Едно различно мнение от мен: мисля, че маалко си се вманиачила с чистенето. От снимките не виждам тези проблемни зони. По-скоро все още е малко мускулната маса, която ти е необходима за търсения от теб ефект. С допълнително чистене не вярвам да стигнеш до дестинацията, но пък не пречи да пробваш, пък може и аз да не съм прав ;)
Иначе браво, от нищо си направила доста добро нещо :)
Пиша “сьомга” с “Ъ” не защото не знам как се пише, а защото на фонетичната не знам къде ми е ер малък, та с Ъ ми е по-удобно (blush) Реших да го изясня за всеки случай:Д
Х
Всяка жена трябва да има поне малки паласки за да има нежни ласки (makeup)
Иначе формата е супер, но със сигурност ще постигнеш и по-добра имайки в предвид твоите качества и амбиции :)
28.04.14
08:25
Всяка жена трябва да има поне малки паласки за да има нежни ласки (makeup)
Иначе формата е супер, но със сигурност ще постигнеш и по-добра имайки в предвид твоите качества и амбиции :)
И имайки предвид твоята помощ (chuckle) А за паласките и ласките - не знам, не разбирам от такива работи (wasntme) Благодаря много на всички за хубавите мнения:))) Много е хубаво, когато усилията ти бъдат ценени.
Витан - наистина си прав, имам да качвам още, и да - леко съм се вманиачила да чистя, но не за друго - просто искам да се видя изчистена (нямам намерение да се докарвам като в състезателна форма на бикини фитнес), за да преценя над какво точно искам и имам да работя. Сега имам някои области, в които определено имам нужда да поизчистя и това ми пречи да преценя някои работи, за всичко останало си напълно прав:)
28.04.14
09:17
Ади, наистина поздравления за страхотната форма. Моите адмирации, ти си невероятен пример, затова винаги гледам да се вслушвам в съветите ти :)
Според мен наистина още ти е рано да чистиш.Догодина,като си качила още 2-3 кг активна маса,ще ти е първо по-лесно да постигнеш това,което искаш визуално, и второ-резултатът ще е по-хубав :) Никой няма да те бие,че няма да си във плажна форма сега.Ако сега решиш да чистиш,едва ли ще качиш активна маса паралелно с кът-а,а доколкото знам ти искаш .
28.04.14
22:13
Днес- двуразови тренировки. Сутринта във фитнеса - крака + корем. Пробвах пружинирането на клека с 40кг и наистина ПОМАГА адски много - жалко,че чак сега се светнах (благодарение на вашите съвети), но - по-добре късно, отколкото никога. С оглед на това определено след това кляках доста повече до долу от преди. Днес успях и да направя 6 бройки с 80 кг (party) Доволна съм, нещата ще станат като поработя още малко над техниката:) На лег пресата 100 кг вече са ми леки, та днеска правих с 120 .. След краката се доразмазах с 3-4 упражнения за корем, като в почивките между рундовете използвах да се набирам надхват, широко (преди не можех, но сега за моя изненада мога?) 2-3 бройки.
Вечерта бях на кондиционна, комплексчето не беше лошо, но не беше много натоварващо (естествено винаги когато имам тренировка за крака после и кондиционната е главно за долна част - имаше упражнения като скачащи напади, скокове на кутия, клек, хай-пул...), но вече свикнах:) Не знам как ме нацелват така всеки път.
Храната: ВВД ден (зареждащ)
Закуска: 1 протеинов шейк , 1 мини палачинка с овесени ядки и малко банан
Обяд: 220гр пилешки гърди + 8бр суши + салата
Междинно: 20гр ядки
Вечеря: - 250гр съомга на тефлонов тиган без мазнина + салата + 1 филия немски хляб с овес и кълнове
Утре ще съм като бременна хлебарка от тия въглехидрати сигурно :Д Но имам последен ден тренировки преди да замина и да почивам 1 седмица (не знам как ще издържа, честно!), така че съм решила утре да се размажа с тяга и вечерта на кондиционните :)
Хубава вечер на всичкии
Поздравления за дисциплинираните тренировки и за резултатите.
И аз съм на мнение, че чистене не ти трябва. Даже мисля, че малко бълк няма да ти е излишен и не трябва да се притесняваш от мазнините, които ще съпроводят качването на мускули.
Oooo в Париж ще си на кардио (километри ходене всеки ден задължително- с фотоапарат в ръка)..може и малко шопинг (един женски спорт,който лично мен ме кара да забрава що е глад,жажда,умора и т.н. :D )... Наслади се на почивката, а като се върнеш- подробен пътепис и снимки :)
28.04.14
23:36
Oooo в Париж ще си на кардио (километри ходене всеки ден задължително- с фотоапарат в ръка)..може и малко шопинг (един женски спорт,който лично мен ме кара да забрава що е глад,жажда,умора и т.н. :D )... Наслади се на почивката, а като се върнеш- подробен пътепис и снимки :)
Че ще е кардио - кардио ще е. С майка ми ходим само пеша, излизаме сутрин и се прибираме вечерта. Но кардиото не топли душата моя :Д Ще ми липсва щангата :( за шопинга - бъди сигурна, предимно това ще правя хаха :) Ще има и снимки :) Благодаря ти
29.04.14
15:01
Привет, привет :)
Днес тренировките пак са 2 - сутринта във фитнеса - гръб, задно рамо и трицепс
Тягата днес я правих по следния начин - 12х40кг - загряваща, и 4 серии 10-ки с 50кг. В момента така ме боли задната верига,че просто не е истина :Д Не знам как ще стигна до залата вечерта,защото имам мускулна на краката и от вчера.
Храната:
Закуска: 1 протеинов шейк , 2 мини палачинка с овесени ядки и 2 резена банан
Обяд: 150гр пилешки гърди + остатъка от съомгата 90гр + салата
Междинно: 2 яйца + 1 белтък и половин краставичка с хим.сол
Вечеря: - 250гр пилешки гърди на скара + салата
И към 8 - втората тренировка
После ще дописвам, много усмивки на всички :)
П.С настройвам се на френска вълна вече, та - поздравче :)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 29.04.14 18:39.
Няма ти казвам с тези ефекти, дето праскаш на снимките, как ти изглежда крака... :x
И кво стана сега, дойде време за екскурзия и буквално ни обърна гръб, показвайки ни къде ще ходиш :D
29.04.14
18:37
Няма ти казвам с тези ефекти, дето праскаш на снимките, как ти изглежда крака... :x
И кво стана сега, дойде време за екскурзия и буквално ни обърна гръб, показвайки ни къде ще ходиш :D
От телефона седеше супер, но на компа сега го видях - но комент :Д
29.04.14
22:28
Последната тренировка за тази седмица - беше доста размазваща ! Комплексът се състоеше от следното:
25 минути:
21-18-15-12-9-6-3
от :
бърпи до лицева и вместо скок нагоре - скок на кутия - Много тегаво!
суинг с пудовка над глава
планински катерач (на крак - общо 42 е първата серия)
wall ball 8кг топка
sit-ups
Не успях да го завърша, от клека вчера и тягата днес краката и задника ме болят зверски, а това днес ми дойде.. ту мъч.Стигнах до 6. Утре ще лазя по летищата. Трябва да стана в 3 през ноща, защото полета ми е от 6 и 30… мноу яко :Д
Весели празници на всички от мен и до нови срещи :)) И помнете - празниците не са причина да злоупотребявате с храната и да скатавате от тренировки ;))
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 29.04.14 22:29.
Лек полет и приятно изкарване Ади :)) Да си направиш много разходки,снимки и покупки !
01.05.14
21:48
Поздрави от Париж:-)
Тук е прекрасно, има изкушения на всяка крачка (до хотела ни има гигантски магазин на Линд) :Д храната е супер разнообразна и адски вкусна - опитах жабешки бутчета, охлюви по боргундски, петел във вино, ябълков тарт (моето любимо >3) ,солена палачинка с тъмно брашно и тънка като пергамерт... на ден изминавам по минимум 15км(ходим само пеша,а хотелът ни е на прекрасно място - до операта и Галери ла файет. Пълно е стичащи хора абсолютно навсякъде, дори днес в дъжда си тичаха. Май като цяло са кардио тайп (за жалост:д)
Това е отмен засега :-)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 01.05.14 21:50.
07.05.14
15:38
I`m back (devil)
Вчера към 12 през ноща кацнах сполучливо и след като си легнах към 2 сутринта си станах чинно и с голямо нетърпение в 7 за тренировка :)) Всеки ден в Париж изминавах най-малко по 16км, като рекордът ми беше на 4 май - 25 км :) Храната изобщо не съм я следила - починах си откъм тренировки, храна, добавки и всякакви подобни. Не съм се ограничавала от нищо, което ми се ядеше - хапнах си доста въглехидрати, та не мисля да се качвам на кантара,че сигурно ще покаже поне 3 кг нагоре от водна задръжка :Д ориз, печени картофи и палачинки с черно брашно, позволих си само 2 десерта (нещо ме влечеше повече към палачинките с ементал и гъби :Д) - ябълков тарт и профитериоли с шоколадов сос. Месото беше много разнообразно - от жаби,охлюви и петли - та до агнешко, телешко, пилешко. От днес си почвам режима за чистене + стака от добавки, а от по-другата седмица започвам да редувам 2 схеми на трениране - 1 седмица ще тренирам с по-малко тежест, повече повторения, 1 - с по-тежко, по-малко повторения и така ще ги въртя. Следващите 3-4 дена ще съм на НВД, за да мога да изхвърля водата и другата седмица да си измеря мазнините, за да мога да си следя какво се случва след месец, откакто ще спазвам тази “тактика” :)
Тренировката за днес беше крака + корем
Храната:
Закуска: 1 протеинов шейк
Обяд: 220гр пилешки гърди + салата
Междинно: 2 яйца
Вечеря: - 250гр съомга + салата
Доста си разнообразих храненето през тази 1 седмица, та сега всичко от старото ми скучно меню ми е вкусно :Д
По-късно ще кача и малко снимков материал от Париж, че сега съм обратно в реалността.. и отивам да преподавам на чавенцата:) Още не съм се климатизирала, та ще е забавен час 100%..
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.05.14 15:40.
07.05.14
21:41
Малко снимков материал :) Утре продължавам със снимки на самия град, магазини и тн - всичко, което помага, за да се усети атмосферата на града :) Вкл. и на две от известните гробища - Монпернас и Пер Лашес :Д Вече съм вещ гробар :)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.05.14 21:46.
07.05.14
21:57
Ади, в Дисниленд успя ли да отидеш? :)
Не, умишлено. С мен нямаше фенове на Дисниленд, а сама не ми се ходеше. Остава за следващия път - то май само там не съм успяла да отида още ;)
08.05.14
10:25
Ходи ли във Версай ? Там е доста приятно, задължително е да се отиде. Сега май месец пак ли е пълно с народ и да чакаш сума му и време да влезеш някъде ?
08.05.14
10:32
Не, умишлено. С мен нямаше фенове на Дисниленд, а сама не ми се ходеше. Остава за следващия път - то май само там не съм успяла да отида още ;)
Грешка! :D
Аз си оставих един цял ден за това местенце... и не ми стигна! (sun)
Ако сега отида в Париж - тегля една майна на всички и си отивам сам в Disneyland… (party)
08.05.14
11:10
Здравей само да споделя че изглеждаш страхотно особено краката и гърбат ти са жестоки . :)
Сега поне имаш причина да отидеш още веднъж :)
Оределено изживяването е уникално! Цял ден бях там, но мисля следващият път направо да си взема хотел в самия Дисниленд и да се позабавлявам спокойно :D