Never back down :) BEAST MODE in action :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от kaloyan на 08.05.14, 10:25:

Ходи ли във Версай ? Там е доста приятно, задължително е да се отиде. Сега май месец пак ли е пълно с народ и да чакаш сума му и време да влезеш някъде ?

Да, още миналата година - дворецът изобщо не ми хареса, голям кич :) За сметка на това градините са страхотни!

казано от Кольо Пияндето на 08.05.14, 10:32:

Грешка! :D
Аз си оставих един цял ден за това местенце... и не ми стигна! (sun)
Ако сега отида в Париж - тегля една майна на всички и си отивам сам в Disneyland… (party)

Догодина, живот и здраве - ще отида :) От 4 години подред ходя всеки път по това време в Париж за една седмица - семейна традиция:) За всяка следваща година си оставям по нещо ново и различно. Следващата  година ще е Дисни:)

казано от Nicole Martinova на 08.05.14, 11:10:

Здравей само  да споделя че изглеждаш страхотно особено краката и гърбат ти са жестоки . :)

Благодаря ти много за милите думи:)

казано от Валентин Иванов на 08.05.14, 13:52:

Хубави кецове имаш :)

Вале, за кои говориш - белите или червените? Мерси :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 08.05.14 20:47.

.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 08.05.14 20:54.

Тренировката за днес беше гърди, странично рамо и бицепс

Днес направих 5-ца с 45кг на лежанката - вече ОФИЦИАЛНО успях да  мръдна след 2 месеца висене на 40 кг :) Явно зареждането ми с храна и въглехидрати през тази 1 седмица си каза думата :Д

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк
Обяд:  230гр пил.пържола от бут + салата
Междинно: 25гр сурови бадеми
Вечеря: - 260гр сьомга + салата
Ако огладнея по-късно - 1 яйце + 1-2 белтъка

От вчера почнах прием на стака ми за чистене, който ще пия сутрин преди трен и следобед на гладно. Другата седмица ще си измеря и мазнините, за да видя след 1 месец какво се случва :) Днес ми е някакъв смотан ден - децата в училище ме ядосаха - не бяха чели нищо за днес, та трябваше да си говоря сама 2 часа. След това ме заваля пороен дъжд точно на 5 минути от колата, та докато стигна се измокрих цялата, бях си изправила косата - > в резултат, на което се накъдрих веднага, а на всичко отгоре щом се качих в нея - дъждът спря (nod) После ми протече кръв от носа, докато карам... с оглед на всичко това нямах настроение и не отидох на кондиционната.

Ето и малко снимков материал :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 08.05.14 20:59.

08.05.14
21:19

<3 нямам търпение да дойде време и за моята екскурзийка до Париж ... А ходи ли до големия аквариум? (където е като тунел под водата)

Да, там отидох още първия път, когато ходих :) Има много места, които трябва да се посетят в и край Париж.. 4 пъти ходя за по 1 седмица и още не съм успяла да отида навсякъде! Просто невероятен град, невероятни хора.. невероятна атмосфера:) Особено в Латинския квартал - поне за мен, тъй като там е Сорбоната, факултетите на повечето университети, а в малките, кокетни брасрита са стояли велики езиковеди и литературоведи, това да знаеш, че и ти седиш там и оставяш отпечатък от себе си, там където са били велики хора преди години..за които учиш и слушаш постоянно (в моя случай).. много особено и трудно за описване чувство:)

08.05.14
22:07

Много е сладко това за литературоведите и езиковедите.. <3 Предполагам, не си пропуснала и гроба на Мина?

KA

08.05.14
22:50

казано от Adriana Dacheva на 08.05.14, 20:44:

казано от kaloyan на 08.05.14, 10:25:

Ходи ли във Версай ? Там е доста приятно, задължително е да се отиде. Сега май месец пак ли е пълно с народ и да чакаш сума му и време да влезеш някъде ?

Да, още миналата година - дворецът изобщо не ми хареса, голям кич :) За сметка на това градините са страхотни!

:)) Ти цялата френска култура я сложи .. но то май там и е мястото.

Тренировката за днес беше задно рамо, гръб и трицепс

Днес правих 5 серии тяга - 10ки с 55кг и направо щях да пукясам към края. Това ме мъчи повече от 3-4 на 70. Утре сигурно ще имам зверска мускулна треска - нали една седмица не тренирах, сега тепърва влизам в ритъм пак. Да не говорим,че нещо ми беше лошо още в началото на тренировката.. но въпреки това си я довърших съвестно и си изпълних всичко, както си му е редът, като се молех само да не се издрайфам (особено след тягата:Д) Подозирам,че може да се дължи от гадния вкус на АЛКАР-а, с който още не мога да свикна, но ще видим.. може и да няма общо с това.

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк
Обяд:  180гр пил.филе + салата + 100 гр суши
Междинно: 1 яйце + 2 белтъка
Вечеря: - 250гр сьомга + салата
По-късно вечерта - 1 яйце + 1-2 белтъка

Днес е почивен ден откъм тренировки - отдадох се на четене, готвене на уроци и домашни по английски :) Идват тежки дни за мен - изпит по английски за CAE, сесия и после държавен изпит, другата седмица ми е изпитът на стажа (явява се 2ри държавен изпит) за правоспособност - учител от 1ви до 12 клас. Изобщо... мъка,мъка.. а колкото по-малко ми остава, толкова повече ме мързи..

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк , 200 грама пресни ягодки (без разни боклуци отгоре)
Обяд:  250гр ципура на скара + салата + 50 гр суши
Вечеря: - 220гр скумрия на скара + салата

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 10.05.14 18:08.

10.05.14
19:09

казано от Adriana Dacheva на 10.05.14, 18:08:

а колкото по-малко ми остава, толкова повече ме мързи..

и мен :D

10.05.14
20:45

Много готини снимки от Париж! :) И аз харесвам града. Определено обаче другия път трябва да посетиш Дисни, само заради това бих отишла пак там...и заради едни много вкусни ход-догове....и най-вече оригиналните френски кроасани, просто няма други такива....ммм с масло! :D :) Естествено градът е пълен с история, но първо кроасаните...:D ;) Моят любим е Рим..има нещо там, което ме кара да се връщам..:)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 10.05.14 20:47.

казано от Hey Hey на 10.05.14, 20:45:

Много готини снимки от Париж! :) И аз харесвам града. Определено обаче другия път трябва да посетиш Дисни, само заради това бих отишла пак там...и заради едни много вкусни ход-догове....и най-вече оригиналните френски кроасани, просто няма други такива....ммм с масло! :D :) Естествено градът е пълен с история, но първо кроасаните...:D ;) Моят любим е Рим..има нещо там, което ме кара да се връщам..:)

Все още не съм успяла да стигна до Рим, все нещо се случва - последният път фалира фирмата, с която щяхме да пътуваме и отпадна екскурзията :Д При мен Париж е този град, но определено искам да отида и да видя Рим :) Кроасаните им изобщо не ме изкушават, но виж - палачинките.. който не е ял crepe в Париж, не е ял нищо :Д

Днес е почивен ден откъм тренировки - 4 часа на курс по английски и съм out of space . Обаче ме чака тежка седмица - от пон до петък съм във фитнеса всеки ден, 3 кондиционни вечер и 3 баскетболни мача - финали жени, междууниверситетско първенство - не ми се мисли :Д Междувремено имам и изпитен урок за правоспособност учителска..

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк , 200 грама пресни ягодки (без разни боклуци отгоре)
30-40гр бразилски орех в почивката към обед
Обяд(късен):  250гр пил филе + салата
Вечеря: - 230гр скумрия на скара + салата

От днес започвам да приемам и магнезий в комбинация с таурин - в нас вече е като лаборатория :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 11.05.14 15:50.

12.05.14
19:43

Креатин и таурин :D И аз така ги пиех първия път :D Тегли се всеки ден! ;)

Да се отчета преди да е минал денят:)

Тази седмица ще тренирам с 60-70% тежест от възможностите ми, по 4 работни серии, 15 повторения, 40 секунди почивка между тях. Ще ги въртя - 1 седмица така, 1 седмица - тежко.Кофтито беше,че докато си открия тези 60-70% тежест ми отне 2-3 серии, та сериите бяха бая днес :Д  тренировката беше за крака и честно казано определено ми взе здравето, защото беше доста интензивно и натоварването си беше от съвсмем друг тип.. едва изкачих стълбите нагоре до съблекалнята :Д  Вечерта бях и на кондиционна тренировка, като цяло днес беше доста активен ден :)

Храната

Закуска: протеинов шейк
ТРЕН, БЦАА
Обяд: 200 гр пил.филе + 150гр суши със зеленчуци + салата
Междинно: салата и 100гр пиле филе в Университета
Вечеря: 100 гр скумрия на скара + 150гр сьомга + салата

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 13.05.14 00:15.

казано от Juls на 12.05.14, 19:43:

Креатин и таурин :D И аз така ги пиех първия път :D Тегли се всеки ден! ;)

Оле, това ли беше моментът, когато беше почнала да качваш и се беше получила водна задръжка?

Привет:)

Днес направо се разкостих. Тренировката за днес беше гърди, странично рамо и бицепс + корем

за гърди - 4 работни серии по 15 повторения с 60-70% тежест от възможностите, 40 сек повички между сериите - много тегаво  беше! За рамо и бицепс по 12 повторения 4 работни серии. Накрая се довърших с 4 упражнения за корем - 3 серии по 20-25повторения всяко и 5 минути гребане на крос тренажор. Следобед ме удари мускулната треска от латералните 100 напада с дъмбел, които правих на кондиционните вчера ( 1 ден и половина по-късно ме удари:Д) и едва долазих за тренировката в залата вечерта (кондиционна), а там Рали ме довърши :Д ( и аз самата себе си)

Комплексът беше за ентусиасти, а именно : 1+1+1+1+1+1+1…....

Лицеви
Набирания (с ластик)
jump box
thrusters

Идеята е всяка следваща серия да увеличаваш с по 1 и така - докъдето стигнеш в рамките на 25 минути. Едва успях да стига до 13 и да го завърша, направо се разкостих, а от мен се стичаха реки от пот :Д

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк  +150 гр ягоди
Обяд:  250гр пил.пържола от бут и филе + салата
Вечеря: - 150гр сьомга + 100гр скумрия + салата
След трен - 1 яйце + 1 белтък

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.05.14 08:13.

Тренировката за днес беше гръб, задно рамо, трицепс + корем като методиката отново беше интензивно трениране с повече повторения - по 12, 4 работни серии, 40 сек почивка, 60-70% тежест от възможностите. За корем - 4 упражнения по 3 серии, 20 повторения. Накрая завърших с 10 мин ходене по стълби.

От три часа имахме мач срещу Икономическия на Варна и победихме с 20-30 точки разлика (това са финални срещи). Утре играем с УНСС , а в петък - с НСА.  Мисля,че имаме големи шансове да станем първи или втори, така че - стискайте палци :))

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк  +100 гр ягоди
Обяд:  200гр сьомга + 50гр скумрия + салата
Вечеря: - 260гр сьомга + 110гр суши + салата

14.05.14
21:03

В кой отбор си? Поздравления за победата, с тоя хъс ще има и следващи.

казано от Симона Семова на 14.05.14, 21:03:

В кой отбор си? Поздравления за победата, с тоя хъс ще има и следващи.

СУ - Софийски университет :)

14.05.14
22:39

освен че тренираш повече от мене, учиш, преподаваш, а сега пък и някакъв спорт извади... откъде намираш време и енергия ти се чудя. ти си абсолютен мой антипод |-)

казано от Pavel D на 14.05.14, 22:39:

освен че тренираш повече от мене, учиш, преподаваш, а сега пък и някакъв спорт извади... откъде намираш време и енергия ти се чудя. ти си абсолютен мой антипод |-)

Ами.. добра организация, силна мотивация и амбиция + голямо желание = > работещата формула при мен, а и .. да правиш всичко с ЛЮбОВ :)

Тренировката за днес беше крака - втората по-интензивна версия

Методиката е същата, както в предните дни - тази седмица тренирам така, другата - тежко, по-малко повторения. Днес си мерих и мазнините по 4 балната с-ма с калипер - 14%, колко е вярно  - нямам идея :Д Бихме на мача днес и утре играем финал за 1-во и 2ро място с/у НСА, на който за жалост няма да успея да отида, тъй като по същото време ми е изпитният урок в училище.. надявам се да успея да стигна поне за края:((

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк  +100 гр ягоди ( един банан след мача)
Обяд:  250гр пил.пържола от бут и филе + салата
Вечеря: - 130гр сьомга + 130гр пил.филе+ салата + 200гр суши

Сега отивам и на кондиционна, после ще дописвам :)

Кондиционната беше тегава, но успях да я завърша и хванах бонуса :Д

25 минути , 3 рунда:

21-15-9

суинг
бърпи
V-ups

Къде е уловката ? Един рунд представлява - 21 суинга, 21 бърпи, 21 V-ups , 15 суинга, 15 бърпи... после 9 и след като се завъртят всичките - това е 1 рунд :Д Демек се получават общо 135 бърпи, 135 суинга, 135 V-ups . Който успее да се впише във времето избира между - 30 удара с чук и 60 slamball (аз избрах любимите ми удари с чук :)) )

В момента едва дишам :Д Слет тренировката бях зверски гладна, прибрах се в нас и хапнах 1 яйце и малко свинско (немазно)

Здравейте :)

Отбивам се да споделя, че днес е един от най-прекрасните дни в живота ми ! Днес няма да описвам храна, тренировки и тн, ще споделя едни емоции, които ще помня до края на живота си сигурно:)

Първо - изпитният ми урок мина успешно, всичко протече супер, освен че получих 6 (и вече официално имам правоспособност за учител), чух адски хубави неща за себе си, както от учителя, така и от изпитващия и самите ученици !! БЕЗЦЕННО!

Второ - днес за 1ви път от 1970г. отборът на СУ жени станахме ПЪРВИ на университетското първенство в БГ. За жалост изпитният ми урок съвпадна с мача и успях да отида за последните 2 мин, НО въпреки това беше невероятно усещане, после се пръскахме с шампанско, имаше медали, купа..... все приятни емоции, а сега отиваме и да празнуваме:)) 

Така чее идвам тук да прехвърля малко положителни емоции и на вас :)

Ще има и снимки

16.05.14
19:42

Ади, не знам дали искаш да се занимаваш с учителствуване, но си личи, че имаш прекрасни данни за тази професия :). Честито!

16.05.14
21:03

Поздравления и честито! :) Дано се реализираш успешно, защото има огромна нужда от млади, можещи и мотивирани хора в учителската професия!

16.05.14
22:51

Поздравления и от мен! Освен за успешно взетия изпит, те поздравявам и с избора на професия. Майка ми е учител и зная каква крещяща нужда има от млади и надъхани за работа хора в тази сфера. Пожелавам ти безкрайни професионални успехи и винаги да чувстваш преподаването като призвание, а не просто като работа!

Поздравления и от мен ученичката!Като възпитаник на учители от “старата школа” и тук - там някой не особено удовлетворен от професия си младеж - пожелавам ти успешна реализация , хъс , воля и най - вече търпение ;)
А това че учениците са те похвалили наистина е голям жест.И искрен.

17.05.14
11:18

Включвам се към горното мнение, че щом си чула добри неща от самите ученици, наистина си била прекрасен преподавател. Изпитващият и учителя все пак са възрастни хора и в оценките си включват фактори като притеснение, липса на опит, по-снизходителни са, докато деца, особено по-малките, не ги мислят така нещата - в поведението и думите им си личи дали си успяла да ги докоснеш или не. Поздравления и от мен! (sun)

17.05.14
11:37

Прииска ми се да съм в 8-ми клас с такава преподавателка като теб! Успех! Винаги съм смятала учителската професия за много приятна макар, че знам, че заплащането е много зле.

17.05.14
11:52

Ади Честито :) Браво за ентусиазма които влагаш в учителството и желаинето ти да се развиваш в тази сфера .Майка ми е детска учителка и знам колок отдаден трябва да си на децата .А щом имаш и тяхното признание то е най-важно.

17.05.14
12:04

браво, Дачева :)

Nickie, кофти подбор на думи - “докосване” е  big no-no word в педагогиката. никой родител не би искал да чуе “мамо, днес учителя ме докосна” :Р

Благодаря виии :))

За жалост, както вече споменах няколко пъти, нямам идеята да ставам учител и да се занимавам с това. Ако някой ден нещата в БГ се променят, направят се образователни реформи, започне да се обръща по-голямо внимание и значение на образованието, училището, и като цяло - учителската професия..може би. В момента е унизително да си учител, а е възвишено да си чалга певица - уви, такава е ситуацията в БГ. Учителите са маргинализирани и накарани да се чувстват като отрепки, а те наистина имат много тежко ежедневие и трудна работа - дори не можете да си представите колко е трудно да си учител днес. На този етап обаче аз не бих се наела, а и никога не съм имала такова желание. По-скоро бих се насочила към преподавателска дейност в Университет (не че и това в БГ е много високо ценено).Просто това беше едно задължение, което се оказа приятно за вършене и ми донесе много опит и емоции, много познанства.

Снощи си пийнах бая вино - имах доста поводи за празнуване и естествено, като човек, който не пие редовно - хвана ме (не съм се прибрала пияна на мотика ама си подпийнах лекинко така). Прибрах се и станах в 6 :Д Спала съм 3-4 часа. Защо ?

Днес зала “Sport “R"evolution”, в която ходя на кросфит и кондиционни, организира т.н. “Сифониада” (просветените от вас знаят що е то сифониадата:Д). Първият кръг се проведе от 8 на стадиона. Разделени сме на мъже и жени, жените бяхме 11. Първите 8 се класират за втори етап в залата следобед.

На стадиона нещата, които правехме бяха 3, няма да ги споделям, защото не знам дали е коректно, само ще кажа че беше много яко и (сега ще трябва да издам едното нещо, за да мога да се похваля :Д) - оказах се много кораво копеле, бе ! Издържах 3:53 мин на планк !!!!! Не знаех,че мога толкова. При това бяхме стикртно следени и всяко отклонение от правилната позиция на тялото беше наказвано с директна дисквалификация. Истината е, че можех да издържа още, но тъй като останах последна от момичетата (и почти всички мъже в тази група, в която бяхме), се отказах и аз.

Да обобщя - за 3 часа сън, солидно количество алкохол, изненадващо за мен се класирах 4-та или 5-та (не помня) и продължавам за втори етап в залата - директни двубои по двойки. Какво ще правим - нЕмам идея, но ще се разцепим със сигурност :)

Да минава и днешният ден, че имам нужда да си починааааааааааа

П.С малко дълъг пост стана ама :Д Снощи в кръчмата беше много емоционален момент.. бяхме с купата, идваха хора да се снимат с нас.. станахме голяма атракция хаха. Играхме хора.. чудесии. Подарихме на тренера едно много красиво цвете, което да си отглежда у тях и наша снимка след финала, която сложихме в специална рамка (качвам я тук). Тя се разплака :) Беше уникално! Никога няма да я забравя тази вечер..

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.05.14 13:15.

17.05.14
13:02

Ха, Pavel, много ти е мръсно подсъзнанието, аз често казвам, че някой учител ме е докоснал - съзнанието, душата. Не мисля, че има по-точен израз за това, което се случва, когато някой, чрез думите си, ти въздейства така, че да го усетиш близък и да изпиташ благодарност, че си го срещнал и си имал възможност да се учиш от него, особено ако е преподавател (поне аз лично изпитвам страхотно уважение конкретно към учителите). Няма да спамя повече, нека да изпъква готиния пост на Ади! Браво за постиженията и днес, наистина си супер момиче!!! (sun)

Мнението беше редактирано от Nickie на 17.05.14 13:02.

Тия дни малко не съм активна във форума ама постоянно съм в движение и отделно ми се случват едни положителни неща и емоции, та честно казано нямам време да пиша тук :)
Тази седмица тренирам с тежко, по-малко повторения.

Тренировката за днес беше крака + корем

Храната:

Закуска: 1 протеинов шейк  с 2-3 ягодки вътре и 1ч.л мед
Обяд:  250гр филе от пъстърва + салата
Междинно: 1 протеинов шейк с 2-3 ягоди
Вечеря: - салата, 250гр пил филе
След кондиционната - 100гр свинско

Кондиционната - 25 минути, 5 рунда от :

20 суинга над глава
20 напада с пудовка (общо, назад)
1/2 от залата - бърпи с подскок напред
20 wallball
20 планк с изнасяне

Успях да я завърша и даже някакво време ми остана след това - 4-5 мин, нещо то тоя род

Тренировката за днес беше гърди, странично рамо и бицепс, малко корем

Най-сетне успях да бутна 2-3пъти 50кг на лежанката, така че съм щастлива - има напредък след 3-4 месеца стоене на едни и същи кг :Д Може би е от силата на любовта:))

Храната:

Обяд:  100гр филе от пъстърва +150гр сьомга+ салата
Вечеря: - салата, 250гр сьомга
След кондиционната - 1 протеинов шейк с 2-3 ягоди
Преди лягане - 1 яйце + 1 белтък

Кондиционната - 20минути, максимален брой рундове от:

10 латерални бърпи със скок встрани
10 тръстери
15 хай-пул
20 сит ъпс с голяма топка 6кг

Завъртях 5 рунда, имам зверска мускулна треска на задника и краката от вчерашния клек и суинговете, нападите.. и днес с тия тръстери и хай-пул се доразмазах :Д Туй то от мен :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.05.14 23:46.

21.05.14
09:18

казано от Графиня фон Дачева на 20.05.14, 23:45:

:Д Може би е от силата на любовта:))

Моли се да не е от нея ;)

Джулс, моля се :Д иначе за какво се хабя толкова време :Д

Тренировката за днес беше гръб,задно рамо и трицепс - тежко

успях да дръпна 80кг на тягата 1 път и се изненадах от себе си - не очаквах,че ще успея да ги отлепя.. честно казано май и инструкторът ми не очакваше :Д

Храната:

Обяд:  120гр пил.филе +130гр сьомга + 100гр картофи и салата - тая тяга много ми взе ;Д
Междинно: 1 салатка с пилешко филе, домашна лимонада и салата от водорасли
Вечеря: - салата, 250гр сьомга, 130гр суши

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 21.05.14 20:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1