Идеи за хранителен режим? Въпроси за упражненията на Сниди Крауфорд и Алиша Мари

02.02.14
19:10

Здравейте!

Радвам се да бъда тук :) С усещането съм, че във форума  е пълно с много информирани и готини хора, хора които се грижат добре за себе си... и за другите. Затова - благодаря! :)
От 3 месеца тренирам по  програмата на Синди Крауфорд - Shape your body. Тренирам Синди (цяло тяло) през ден, максимум през два дни. В дните, в които не правя Синди се опитвам са правя упражнения за корем (http://www.youtube.com/watch?v=8e59i4S9psw) и дупе на Алиша Мари (не съм сигурна, че се пише така)- ето това http://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM.
Засега се храня не много, но определно хаотично. Решила съм да подорбявам режима на малки крачки. Засега се опитвам да пия повече вода. Вярвам в чудото на водата! :)
32 години, 54 килограма, 168 см. Мисля, че е ок да свалям максимум 2 кг, но определоно не го смятам за нещо задължително.
Започнах по -активно да тренирам след раждането на дъщеря ми перди 3 години. От тогава насам съм опитвала тае бо и съм тренирала  каланетика.
Целите ми са свързани с цялостно стягане, но предимно корем и тонус. За дупето ми се иска малко по кръгло, та ще се радвам да препоръчате нещо :)
Бихте ли ми помогнали по следните въпроси:
1. Да ми препоръчате някакъв здравословен хранителен режим с малко или никакво месо?
2. Относно упражненията на Синди Крауфорд -при условие, че не искам да трупам мускулна маса, ок ли е да правя упражнения за горно тяло с 2 кг гири?
3. Относно кръгло дупе :) - някакви идеи, препоръки? Как Ви се струват упражненията на Алиша Мари?
4. На колко време според вас е добре да се сменя типа тренировка?
Благодаря Ви :)

казано от Silviya Nikolova на 02.02.14, 19:10:

2. Относно упражненията на Синди Крауфорд -при условие, че не искам да трупам мускулна маса, ок ли е да правя упражнения за горно тяло с 2 кг гири?
Благодаря Ви :)

Моля те, ако успееш, сподели ми тайната на успеха на лична, защото аз силно желая да кача мускулна маса, а вдигам далеч по-тежко от теб :) С 2 думи - вдигай си спокойно гиричките от 2 кг.

02.02.14
19:53

въпросът е дали пък въобще нещо правя със само 2 кг? :)

Ето това вече е правилният въпрос :) И според мен отговорът е - нищо не правиш:) Спокойно можеш да увеличиш постепенно тежестта, защото мускулите ти ще свикнат на това “натоварване” от 2 кг и няма да има ефект. Ако това изобщо може да се счита за натоварване :Д

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.02.14 21:10.

02.02.14
22:21

Благодаря ти :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1