Хормон на растежа, препоръки и мнения

Темата е заключена.

03.02.14
22:25

Решил съм да опитам с хормон на растежа, разрових се в доста теми но не откривам това което ме интересува.Интересува ме на кои фирми са най-добрите и начина им на приемане, по колко пъти дневно, в кое време е най добре и добре ли е заедно със приемането му да се взимат и други добавки за по голям ефект?Също така и колко време трябва да го взимам за да има ефект и какво е добре да правя по време на приемането му, като храна тренировки и др. добавки.Най вече ме интересува на коя фирма да заложа и колко време е нужно да го приемам и на какви дози и ореантировъчна цена.Общо взето всяка информация е добра дошла.На 23 години съм.

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.02.14 22:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1