проблемация

RA

09.06.05
16:01

Искам да започна НВД да се поизчистя до средата на Юли за море.Това възможно ли е ?Тежа 68кг и съм към 180+ .Не съм много мазен .но искам да изчистя  корема и седалището.Знам ,че се чисти навсякаде а не на определени места.Та искам да ми препоръчате няква примерна диета.Примерно в определен час какво да ям.Знам ,че това е относително и не е задължително да се спазва точно но г/д да знам как да се храня през деня.Много ви благодаря отсега.

09.06.05
16:15

Ми от тез килца не трябва да падаш много надолу. Изготви си стандартно НВД с кардио 3-4 пъти в седмицата и мисля, че 2 седмици ше са ти супер. Относно НВД- и в сайта и в този раздел има адски много инфо относно него, просто трябва да отделиш 1-2 часа за четене и сам ще си изготвиш перфектния режим, отговарящ на твоя вкус. Успех :)

RA

09.06.05
16:26

Да,но аз незнам какво/кога/колко да ям.Това ми е проблема.А и забравих да кажа че спрях да тренирам от  февруари.От тогава се поддържам с лост и успоредка.А и искам да кажа,че не съм свалил 1грам без да тренирам.В такъв случай мисля че съм Ендоморф или бъркам?

10.06.05
07:50

За да свалиш мазнини с минимална за губа на мускул ти е необходима НВД. В сайта има калкулатор за изчисляване на калорийния баланс (сиреч колко калории са ти необходими на ден) от тва число сваляш близо 500-600 и си изготвяш режима спрямо тях- от тук идва и количеството и вида храна, която ще приемаш. От тук нататък работиш сам (просто погледни другите теми), после си напиши режима за коментар. Споко, супер лесно е.

10.06.05
15:22

на 68кг -над 1, 80, аз не бих правил НВД. По скоро ще въведа качествен режим, разделно хранене. И мазнините лесно ще се стопят, а ако си точен и мускул ще качиш.

ЗА целта, прочети внимателно инфото в сайта за хранителни режими, за отслабване и натрупване на маса + Статията за раделното хранене. Запознай се със съдържанието на храните и мисли преди да ядеш.

Идеята е да не прекаляваш с въглехидрати и мазнини, като едновременно с това доставяш достатъчно белтъчини. Помисли и за някои леки добавки, като ленено семе, сусамов тахан, пшеничен зародиш, може трици да бичиш, рибено масло, соев лицитин. Някой от тях имат не особенно комфортен :) вкус, но сам избираш искаш ли качествени и бързи резултати, за да промениш храненето си или те мързи...

Чети и успех!
чао

п.п. Има и доста теми написани по въпросите които ти трябват, седни и ги гледай. Храненето е сложна работа, никой няма да седне да ти напише специално двутомник натази тематика, вече го има написан в няколко теми.  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1