Какво постигнахте на лостовете

05.02.14
06:55

От колко време тренирате, качихте ли кила и въобще според вас има ли ефект от тренировките на лост и успоредка?

Carbohydrate

05.02.14
06:58

казано от Bobi Ivanov на 05.02.14, 06:55:

От колко време тренирате, качихте ли кила и въобще според вас има ли ефект от тренировките на лост и успоредка?

От 3 години и станах по здрав.

05.02.14
10:47

Що за въпрос много ясно ,че има ефект .Това да тренираш със собственото си тяло е най-хубаво :) стига да тренираш ,а не да се подпираш :)))

Мнението беше редактирано от Athletic на 05.02.14 10:55.

АЧ

05.02.14
14:53

С това стартирах моя “спортен живот”. Повиши ми се силовата издържливост, научих се на упражнения, които не ги можех преди - силово, малко везни. Като цяло е много хубаво да тренираш на вън :) Сега не съм добър чак толко на лостовете, защото  от доста време не се занимавам само с тях. Преди правех по 7-8 силови в серия, сега 1-2 максимум... ама нормално, като спря да се занимавам с нещо отминава.. но мозъка помни движението ;)

06.02.14
11:31

Ами спорех с едни приятели, които твърдят че нямало ефект от лостовете  и реших да попитам хората тук, които се занимават с този вид спорт за повече информация. От лостовете по-трудно се качва маса, но ставаш по - силен нали?

АЧ

06.02.14
12:45

Силен.. за каква сила говориш ? Има експлозивна сила, максимална сила, силова издържливост.... На лостовете повече силова издържливост има, т.е.да направиш доста упражнения с много минимални почивки.

06.02.14
18:56

Нямам конкретна цел. Просто искам да се чувствам силен и мисля, че това може да се случи с лостовете :)

Лостовете наистина могат да променят тялото ти, можеш да правиш толкова неща, че си нямаш и идея, ако проявяваш интерес може да гледаш клипове с различни упражнения, ще ти е от голяма полза, ако тренираш разумно и се храниш добре ефект ще има.

07.02.14
18:43

На лостовете си е яко и определено има ефект - само да има желание и воля, а и зависи каква ти е досегашната физическа подготовка и към какво се стремиш...

10.02.14
13:24

А може ли да дадете препоръки как да започна с лостовете, защото ми е трудно да направя повече от 1-2 макс...

АЧ

10.02.14
13:33

Какво от 1-2 макс ?

10.02.14
13:36

Не съм се изразил правилно :D 1-2 набирания

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1