Имам нужда от съвет

05.02.14
10:25

Миналата година лятото започнах да тренирам и сега започнах на ново от 2-3 месеца насам. Относно режима ми на хранене похапвам когато мога и каквото има в хладилника, запознат съм какво точно трябва да се похапва , но заплатата все недостига. Тренирам 4 пъти в седмицата: Понеделник - гърди и бицепс; Сряда - трицепс и рамо; Петък - гръб и Събота - крака, тренировката ми трае средно около час - час и половина.  И преди и сега като тренирам, забелязвам че нямам сила в смисъл при избутването, не мога да покача килограмите при правене на гърди иначе дугите мускулни групи покачвам килограми, от време на време правя и пирамидки. Поради тази причина си взех половин кг креатин и тестостероно стимулатор - Zn, Mg ,B6 за възстановяване. На 25г. съм висок съм 192см и тежа около 75-78 кг. Моля дайте ми някакъв съвет, насока какво да правя целта ми е покачване на мускулна маса.

Здравей, направил си сбит преразказ на програмата ти, никакво представяне на храната ти, освен че нямаш бюджет за нея, но си заделил средства за хранителни добавки.

Много, много трудно ще може да се даде съвет за което и да е от горепосочените.

Направи си дневник във форума ни, опиши няколко поредни дни в него и тогава може да стане по-ясно и по-полезно за теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1