Мнение за режим.

07.02.14
18:53

Поднормено тегло съм, опитвам се да си изградя хранителна култура, за момента не тренирам и водя застоял начин на живот.
73 кг/185 см - 20г.

Опитвам се лека-полека да се конвертирам към начин на живот, при който калориите не идват само от вафли и шоколади и ми е трудно, защото познанията за храната са необятни и постоянно откривам нови и нови променливи, които е нужно да се вземат под внимание.

Целта ми на този етап е да кача няколко килограма и да се приведа в нескелетоизглеждащ вид, след което като понавляза и свикна с материята и стила на живот, да се изчистя.

Режимът, който засега си измислих:
http://i.imgur.com/cm9NOqH.jpg

Приемам всякакви критики и идеи за заместители, по-сполучливо комбиниране на храните и причини защо е необходимо.

Темата беше редактирана от Марин Иванов на 07.02.14 18:55.

Закуската ти не ми харесва изобщо (визирам ядене 1) - 2 лъжици мед с банан - все бързи въглехидрати и захари - още от сутринта инсулинов пик - лично аз не го одобрявам, а и за къде ти е тази енергия, като нямаш никаква физическа активност..  Ядене 2 става за първо. Вечерята ти също не ми харесва - само извара? Или 2 яйца и кашкавал? Нямаш и никакви зеленчуци.. Бадемите сурови ли са или печени? Калориен баланс изчислил ли си си?

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.02.14 19:49.

07.02.14
20:16

Енергията ми е абсолютно ненужна, но трябва да набавя отнякъде калории и не мога да измисля алтернатива/съчетание, това беше и една от причините да постна темата.

Изварата планувам да я пия преди лягане под формата на айрян, яйцата и кашкавалът ще са самата вечеря.

Ще добавя зеленчуци към храненията, напълно изключих за тях.

Бадемите са печени.

Калорийният ми баланс е 2200, тоест ако съм разбрал всичко както трябва, по принцип трябва да се стремя да приемам по около 2700 калории на ден, но мога да мина и с 2500-600 с оглед физическата ми неактивност.

Бадемите е по-добре да са сурови, добре е, че ПОНЕ си наясно колко калории трябва да приемаш:)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.02.14 21:26.

07.02.14
20:55

Момче, каква е тая “диета”.... скелетите от Фешън ТВ ядът повече... 70 кила хърба си - купуваш си по 500гр месо на ден (свинско), 10 яйца (цели) и въглехидрати на корем и каквито ти се ядът... няма смисъл тия сметки и хранене по часове с по 1 яйце и 2 филии хляб...

08.02.14
00:32

В момента нямам възможност да си набавям голямо количество месо ежедневно, 10 яйца физически не мога да погълна, защото не съм им свикнал дотолкова, предполагам с години практика бройката спира да прави впечатление; опитах се да се нагодя към свития ми от неядене стомах и да го наглася някак да ям по малко, както съм свикнал, но явно няма да се получи.

http://i.imgur.com/VygE32T.jpg
Нещо такова как изглежда?

Мнението беше редактирано от Марин Иванов на 08.02.14 00:40.

08.02.14
01:31

Пържи ги яйцата тогава. 3 цели яйца пържени всеки може да изяде, не се излагай. Киселото мляко сутринта го направи цяла кофичка, то лесно се яде. И вдигни порциите на ориза. Това четвърто ядене е като за Бог да прости, по-добре го събери с предното или следващото хранене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1