Шумен шумно шуми и вдига тежко

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Приемам на собствена отговорност, че би искал отговор.

казано от ME4O_TURIST на 18.02.16, 11:34:

Просто модераторите се вживяват прекалено много в тази си роля. Жалко и за този дневник ...

Виж сега Teddy “the tourist”” Bear,

Не може младежът да хейтва и да се оплаква, и след това да oчаква, че няма да има реакция или най-малкото отговор от отсрещната страна. Това е меко казано арогантност и лицемерие, но може да се дължи на характера. Много е по-лесно да сме недоволни и никой да не оспорва мнението ни. За другото трябва диалог, но няма как да стане след като се поставя позицията “лошите модератори”.

Правилата във форума се спазват. Правени са били компромиси и винаги е било грешка, лично мое мнение. Подхожда се твърдо и пак недоволни. Не забравяйте, че модераторите не са платени лица, а най-обикновени потребители. Просто следят за реда, но имат и мнение като потребители.

Типичният българин недоволство от всичко, но не вижда причините в собственото си поводение. Твърдението, че модераторите са се взели насериозно е неправилно, защото те трябва да се вземат насериозно. Насериозно трябва да се вземе и потребителят, който трябва да се съобразява с най-прости правила, за да са щастливи всички и да извлече ползи от престоя си тук. И всички знаем как свършва противпоставянето потребители-модератори...

Ех, добре, че не съм модератор :D Ако влизате във форума, за да си търсите конфликти, то тогава губите основното - да споделяте опита  и знанията си. В крайна сметка загубеното е за ваша сметка. Всичко идва и си отива - форуми, потребители, модератори, партии, длъжности, държави...

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 11:46.

18.02.16
11:53

Аз пък най-малко търся конфликт с когото и да е тук. Просто имам малко по-различна гледна точка. Трябваше да му оставите дневника, триейки душевните  полюции от чуждите. Малкото ни форумно общество само щеше да даде нужния урок .
П.П Продължавам да търся съвет за марка телешки протеин :D

казано от ME4O_TURIST на 18.02.16, 11:53:

Аз пък най-малко търся конфликт с когото и да е тук. Просто имам малко по-различна гледна точка. Трябваше да му оставите дневника, триейки душевните  полюции от чуждите. Малкото ни форумно общество само щеше да даде нужния урок .

Никой не визира теб, , а въпросния борец срещу неправдата. В крайна сметка е урок за него. След като предизвикваш някого, получаваш това, което искаш. Надали ще извлече поука. По-лесно е да се оправдаваме с “лошите модератори”. А обществото ни (форумното) е прекалено поляризирано, за да даде урок на някого. Всеки заема страна според вижданията си. Дори и сред най-умните и стари потребители има закостенели.

За марка телешки протеин няма голямо значение. Почти всичките идват от едно място и са напълно идентични. Аз лично не съм фен на телешкия протеин, още повече,  че е съмнително, че е от месо...

18.02.16
12:04

Мечо, ти не беше ли юрист по образование?

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.02.16 12:13.

18.02.16
12:16

Искам да споделя нещо интересно от Златната ера , което ми направи впечатление- Зотман сгъване:

Едно доста старо и забравено упражнение, което много рядко можете да срещнете днес във фитнес залите. Но именно то е дало размер и форма на ръцете на културистите от златната ера, включително и Арнолд Шварценегер, който  е използвал Зотман сгъването в началото на своите тренировки. Упражнение е базово за изграждане на размер на ръцете по-специално бицепсите и предмишниците, включването му в тренировъчната програма  ще предотврати  дисбаланса между горната част на ръката и предмишницата, нещо често срещано.
Изпълнението му е просто: От стоеж с държите дъмбели, хвата трябва да е с длани сочещи нагоре ( супиниран хват). Сгъвате ръцете, докато дъмбелите достигнат раменете, важна забележка е сгъването да се извършва само и единствено от лактите. След като ръцете са сгънати завъртете дъмбелите, така че дланите Ви да гледат надолу ( пуниран хват) и така ги спускате до бедрата.Това е едно повторение, след което завъртате дланите в изходно положение и продължете с останалите повторения.
Ако този вариант Ви е некомфортен, можете да опитате супер серия сгъване с щанга в подхват и веднага сгъване с надхват.

Източник: пауър ен бюти точка ком

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 18.02.16 12:58.

18.02.16
13:09

казано от ME4O_TURIST на 18.02.16, 11:53:

Не виждам никакъв проблем дали има кокали, уши, крака, опашки и тн в телешкия протеин. Даже още по-добре. Ще е с високо съдържание на колаген .:)
Пускам ти на лични този, който аз ползвам.

18.02.16
14:31

казано от Десимир Петров на 18.02.16, 11:45:

Не може младежът да хейтва и да се оплаква

Нито го видях да хейтва, нито да се оплаква, Страшника. Само правеше констатации. Сега колко са се харесали е съвсем друг въпрос, предполагам, че прекалено много хора са се припознали в тях ;)

казано от Десимир Петров на 18.02.16, 11:45:

Всичко идва и си отива - форуми, потребители, модератори, партии, длъжности, държави...

От около година някъде и тоя Форум е тръгнал да си отива. И според мен непоправимо.
Направете си справка колко хора, с които можеше да се води някаква смислена и интересна дискусия вече не пишат по една или друга причина. За качеството на написаните в последно време неща въобще пък да не говорим :)
Примерно да се обсъжда войната в съвременния и вариант от хора непомирисвали изгорял барут и казармен плац. В “спортно” отношение пък нещата са в пъти по-зле.
Сори за спама, отивам да си снимам манджата и да пусна питане за нов сплит със смитмашина.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.02.16 14:32.

18.02.16
14:56

Не искам да си меря п@шката с останалите или да я слагам където не ми е  работата , но и аз съм на мнение на Сашо , че този форум си отива...ако направите наистина справка , колко наистина интересни хора спряха да пишат...допреди година положението беше съвсем друго. Може би затова и аз спрях да описвам, само чета тук-там...естествено от мен никой няма да научи кой знае какво , аз не съм интересен,но имаше хора...И наистина Страшника каза неща , който доста хора си мислим,а именно : обърнахте го на приятелски кръг и празно дърдорене ; не приемате критика ; дамските форуми се обръща повече внимание на душевни терзания на разни жени , които по мое мнение и те не са наясно със себе си и по-скоро си търсят отдушник , отколкото да се занимават със спорт; разни момиченца в пост-пубертетна възраст, които не се занимават изобщо със спорт , пишат във форум ЗА СПОРТ, дават акъли, поучават всичко живо наоколо и разни брадата назобени батковци им ръкопляскат....а за Мъжкия форум - факт , пълно с  дебелаци ( в това число и аз ) , мързеливци и кандидат баДки.....вече не се различавате по нищо от другите Бг форуми за автомобили , футбол, оръжие и т.н. А и Модераторите Ви започнаха да се държат по същия начин ! А можехте просто да се замислите и евентуално да се коригирате , за да не бъдете ” още-един -бг -форум” :) Приятен ден Ви желая ! Надявам се да не “ми скочите” сега и на мен.

Всъщност не визирах Страшника, но както и да е. Навяваше на интересен персонаж, но всяко нещо си има граници. Както и личностите симпатии, които надминават персоналната интелигентност.

За форума, да. Затова има и нови решения, като старите се отмиват. Иначе повтарянето, че форумът постоянно губи нещо изглежда е от преди 10 години.

А за войната... старите кучета едно и също повтарят, но историята показва, че обикновено губят.

казано от Албаст на 18.02.16, 14:56:

...

Това си е направо международно явление. И ако увеличим мащабите, в една държава е същото. Едни мафиоти създават правила, а други не спазват. Едните са държавен апарат, другите престъпници. А простотията дебне навсякъде за привкус! :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 15:10.

18.02.16
15:09

казано от Десимир Петров на 18.02.16, 14:57:

А за войната... старите кучета едно и също повтарят, но историята показва, че обикновено губят.

не съм съгласен с теб , но както и да е :))
а относно “старите кучета” ....вие гледайте наистина да не загубите някои наистина ” стари кучета ” ,че тогава ще бъдете просто приятелски форум и просто ще сис е енадъхвате един друг :)) ..на мен поне ако ми трябва съвет относно спорт , тренировки и т.н, дето се вика директно на крака ще отида при ” старото куче ” :))

Както и да е ...

казано от Албаст на 18.02.16, 15:09:

не съм съгласен с теб , но както и да е :))
а относно “старите кучета” ....вие гледайте наистина да не загубите някои наистина ” стари кучета ” ,че тогава ще бъдете просто приятелски форум и просто ще сис е енадъхвате един друг :)) ..на мен поне ако ми трябва съвет относно спорт , тренировки и т.н, дето се вика директно на крака ще отида при ” старото куче ” :))

Както и да е ...

E, айде сега. Сериозни хора сме и трябва да държим на шеги. Нали именно старите методики са на мода и знаем благодарение на кои хора/кого. За което благодарността е повече от огромна. Приемаш го извън контекста.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 15:12.

18.02.16
15:12

Албаст, не подценявай и младите псета

18.02.16
15:14

Не може младежът да хейтва и да се оплаква, и след това да oчаква, че няма да има реакция или най-малкото отговор от отсрещната страна. Това е меко казано арогантност и лицемерие, но може да се дължи на характера. Много е по-лесно да сме недоволни и никой да не оспорва мнението ни. За другото трябва диалог, но няма как да стане след като се поставя позицията “лошите модератори”.

Направо ме изумяваш Десо , мислих повече да не си губя времето , но ти заслужаваш да ти отговоря . Арогантност , лицемерие и нахалство е това , което ти правиш като лелката от махалата и си вреш носа във всяка дискусия , в която очевидно не си бил поканен. Аз изразявам собственото си мнение директно пред всички - ясно и точно, а това , че някой се обижда и го приема толкова навътре означава само , че съм прав.

Типичният българин недоволство от всичко, но не вижда причините в собственото си поводение. Твърдението, че модераторите са се взели насериозно е неправилно, защото те трябва да се вземат насериозно. Насериозно трябва да се вземе и потребителят, който трябва да се съобразява с най-прости правила, за да са щастливи всички и да извлече ползи от престоя си тук. И всички знаем как свършва противпоставянето потребители-модератори...

И само недей да ми слагаш етикети , кoмик .. Изглежда жалко да го правиш за някой , който дори и не познаваш в реалния живот. А ако ме - съм сигурен , че просто щеше да си замълчиш понеже си много далеч от истината.

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 18.02.16 15:20.

18.02.16
15:14

Всъщност не визирах Страшника, но както и да е. Навяваше на интересен персонаж, но всяко нещо си има граници. Както и личностите симпатии, които надминават персоналната интелигентност.

Вдигнахте му мерника на страшника, от ясно по-ясно си е, че дразнеше, но не обиждаше никой конкретно. Много тънко ви изработи.

За форума, да. Затова има и нови решения, като старите се отмиват. Иначе повтарянето, че форумът постоянно губи нещо изглежда е от преди 10 години.

Аха, да, гледам аз, че сууупер яки теми се разискват. Няма спор :)

Щях да ти напиша нещо, но при положение, че познаваш книгите, а не плаца няма смисъл. Да излезеш лейтенант учиш 5 години, в най-добрия случай още 10 до майор и правото да минеш Генералщабна академия, та тая работа с война я оставям. Ще чакам някой ден Весо Первазов да дойде пак...надали, ама нали Форума не запада, та има надежда.

казано от Alex Andro на 18.02.16, 15:14:

Направо ме изумяваш Десо , мислих повече да не си губя времето , но ти заслужаваш да ти отговоря . Арогантност , лицемерие и нахалство е това , което ти правиш като лелката от махалата и си вреш носа във всяка дискусия , в която очевидно не си бил поканен. Аз изразявам собственото си мнение директно пред всички - ясно и точно, а това , че някой се обижда и го приема толкова навътре означава само , че съм прав.

И само недей да ми слагаш етикети кумик .. Изглежда жалко да го правиш за някой , който дори и не познаваш в реалния живот. А ако ме - съм сигурен , че просто щеше да си замълчиш понеже си много далеч от истината.

Виж, разбирам те. Приемаш го навътре, защото не се познаваме и може би съм те засегнал. Но никой няма да ти поставя етикети ако показваш отношението, което искаш да ти бъде показвано. След като си недоволен от нещо, ще си готов разумно да влизаш в диалог и да защитаваш позицията си. Обвиненията към модераторите не помагат с нищо, както и пъченето и инатът да настояваме за своето. Диалогът е решението.

Сашо*

Всяко личност може да надскочи границите на форума. Затова и определени личности не обичат правилата, защото ги ограничават. Но форумът не е панацея, както и не може да бъде мястото, където всички да щастливи под един покрив. Това което искаш е твоето виждане за форум. Някъде там има и друго. Всички живеят приемливо в някакви граници доколкото има толерантност.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 15:24.

18.02.16
15:25

Защо не идете да вдигате малко тежко и да успокоите страстите ?

18.02.16
15:25

казано от James Hinks на 18.02.16, 15:14:

Щях да ти напиша нещо, но при положение, че познаваш книгите, а не плаца няма смисъл. Да излезеш лейтенант учиш 5 години, в най-добрия случай още 10 до майор и правото да минеш Генералщабна академия, та тая работа с война я оставям. Ще чакам някой ден Весо Первазов да дойде пак...надали, ама нали Форума не запада, та има надежда.

Сашо, гледал съм ги аз майорите и капитаните колко учеха по мое време с бутилката в стаята на дежурния по поделение... Може и да е имало кадърни и подготвени офицери, но бяха единици. Сега не знам как е, но дълбоко се съмнявам да са се променили сериозно нещата.

П. П. Отделно от това от задължително военно обучение има смисъл и нужда - нещо в рамките на 3-4 месеца би трябвало да е достатъчно. Повече от това означава страхотна загуба на време, каквато беше казармата по наше време, а от по-малко не би имало полза.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.02.16 15:30.

18.02.16
15:27

При цялото обучение пак не си ветеран и не се знае какви ще ги свършиш, когато трябва лично и еднолично да вземеш решение в реална обстановка, от което решение ще зависят животите на куп хора.

Та затова и безбройните симулации във всякакви условия.

Но който не го е помирисал няма как да знае. Имаше я приказката, че момчето в казармата става мъж, а путката - още по-голяма путка и си нямате и на представа колко е вярна.

Единствено годината и половина, арестите и сблъсъци с откачени офицери ми дойдоха доста в повече, но това вече е към раздел “лични драми” и мила родна действителност, а не към смисъл на военното обучение.

18.02.16
15:37

Какво ви пречеше Страшника?
От такива като него по може нещо да се научи. Естествено ако искаш да научиш с какъв филтър да си снимаш храната май си на правилното място.

Боби какво точно ще научи един 19 годишен пубер за 3-4 месеца в казармата? Аз не съм бил изтървах това време, но виж баща ми е бил в Мичурин Гранични войски точно 2 години без нито един ден отпуск и като съм слушал, мога само да му завиждам за мъжките времена. Един приятел от легиона казва така ” За да пречупиш един цивилен да мисли като военен ти трябва 1 година” и съм напълно склонен да му вярвам

18.02.16
16:15

казано от Десимир Петров на 18.02.16, 15:22:

Сашо*

Всяко личност може да надскочи границите на форума. Затова и определени личности не обичат правилата, защото ги ограничават. Но форумът не е панацея, както и не може да бъде мястото, където всички да щастливи под един покрив. Това което искаш е твоето виждане за форум. Някъде там има и друго. Всички живеят приемливо в някакви граници доколкото има толерантност.

Десо, аз нищо не искам. Пиша си дневника и вече много рядко участвам другаде. Виждане нямам, просто имаше хора, с които можеше да се води дискусия, която да е полезна на останалите, сега ги няма и това, че не пишат не е флуктуация, а тенденция.

18.02.16
16:17

казано от Георги Стефанов на 18.02.16, 15:42:

Боби какво точно ще научи един 19 годишен пубер за 3-4 месеца в казармата? Аз не съм бил изтървах това време, но виж баща ми е бил в Мичурин Гранични войски точно 2 години без нито един ден отпуск и като съм слушал, мога само да му завиждам за мъжките времена. Един приятел от легиона казва така ” За да пречупиш един цивилен да мисли като военен ти трябва 1 година” и съм напълно склонен да му вярвам

Само не ми е ясно защо трябва да мислим като военни. Всъщност , ако се вгледате в тези статистики , ще видите , че нещата не са тревожни.

18.02.16
16:18

Когато влизам във форум  с  името “bb-team”/повечето знаем от къде произлиза/, аз искам да чета за тежки щанги и тренировки и всякакви други спортни прояви, но напоследък тези неща са малко или много изместени от постоянни караници между едни и същи потребители относно лични взаимоотношения нямащи нищо общо със спортния характер на форума и  drama/mama queen diaries. А при положение, че не гледам турски сериали и не чета бг мама, изобщо не ми харесва в какво се трансформира добрия стар форум.

18.02.16
16:19

На мен пък ми е интересно защо са се събрали група иначе знаещи и можещи мъже, със стабилна агитка и последование във форума да плюят, че някой си бил снимал храната и с къв филтър (като мен например). Не виждам къде е проблемът методиката, силата и научните дискусии да съществуват мирно и симбиотично с по-любителската и невежа част на форума. В крайна сметка за всеки влак си има пътници, което се доказва от факта, че както и към едното така и към другото има интерес.
едит: Затова си има раздели във форума, ако не искаш да слушаш за кърма и суингове с 8 кила,  стоиш при мъжките дневници.

Мнението беше редактирано от BGDN. на 18.02.16 16:22.

казано от Албаст на 18.02.16, 14:56:

...А и Модераторите Ви започнаха да се държат по същия начин !

Мога ли да помоля за повече конкретика?
Дай да видим къде сме сбъркали и какво можем да направим, за да оптимизираме нещата.

... не обиждаше никой конкретно.

Дали? Сигурен си, че си видял всичко?
Просто питам... защото в някои ситуации определени мнения имат секунди “живот” във форума.

казано от CarnalK на 18.02.16, 15:37:

Какво ви пречеше Страшника?
От такива като него по може нещо да се научи.

Интересно защо изведнъж стана толкова обичан този човек?
Полезност? Или просто е ОК да класифицира с обидни думи потребителите на форума?

Изобщо... в момента крещите на площада: “Скапаняци, нищо не става от вас, не ме кефите!” и толкова.
Предлагам на цялата недоволна компания да прегледа правилата на форума (припомням - с които лично всеки се е съгласил при регистрацията си), да размисли над нещата и да помисли за предложения, които биха подобрили атмосферата. Има цял раздел за идеи и предложения - винаги сме били отворени към конструктивни разговори, ще е несравнимо по-добре от това да разводняваме нечий дневник. Какво ви е интересно, какво би ви улеснило, какво може да стане по-добре - ей такива неща. Или ще си останем в затворения кръг ‘не знам кво трябва да е, ама така е скапано’?

18.02.16
16:34

казано от Olegs на 18.02.16, 16:18:

(handshake)

казано от BGDN. на 18.02.16, 16:19:

На мен пък ми е интересно защо са се събрали група иначе знаещи и можещи мъже, със стабилна агитка и последование във форума да плюят, че някой си бил снимал храната и с къв филтър (като мен например)

Гузен негонен бяга.
Да кажем, че снимката на храната носи висока информационна стойност и не трябва се пренебрегва никога :)

казано от BGDN. на 18.02.16, 16:19:

Затова си има раздели във форума, ако не искаш да слушаш за кърма и суингове с 8 кила,  стоиш при мъжките дневници.

За твое сведение имаше време, в което и женските дневници имаше трениращи сериозно и полезно. Доста добър пример бяха. Спокойно мога да кажа, че се четяха с интерес, но и те вече не пишат.

18.02.16
16:35

Форумът стана като модерна фитнес зала, където е забранено да се вдига мъртва тяга защото вдига шум. Също не може да се ползва магнезий, а ако тренираш без кърпа направо те гонят.

Уж има раздели, ама дори и в мъжките дневници не може да се каже една мъжка приказка, че може би някоя ранима душа ще дочуе някоя лоша дума и ще и се разстроят чакрите, от там няма да ѝ се тренира, ще се надумка с шоколад и ще трябва да си купи ново клинче да ѝ мине.

казано от CarnalK на 18.02.16, 16:35:

Уж има раздели, ама дори и в мъжките дневници не може да се каже една мъжка приказка, че може би някоя ранима душа ще дочуе някоя лоша дума и ще и се разстроят чакрите, от там няма да ѝ се тренира, ще се надумка с шоколад и ще трябва да си купи ново клинче да ѝ мине.

Да позволим обидния тон и изрази, правилно ли разбирам?
От както аз съм в bb-team такова нещо не е имало, сега изведнъж има нужда от него?

18.02.16
16:40

казано от Кольо Пияндето на 18.02.16, 16:31:

... не обиждаше никой конкретно.

Дали? Сигурен си, че си видял всичко?
Просто питам... защото в някои ситуации определени мнения имат секунди “живот” във форума.

Абсолютно. 100% сигурен съм - следя форума редовно и от телефона.
Единствените, което беше насочено конкретно към някой и едва ли е обидно бяха това за баничките и наркомана. При положение, че и Ники или както там и беше ника и ПреНещоси са си едната мазна, другия наркоман какво обидно има ?

18.02.16
16:40

Olegs, да разбирам, че прочиташ само заглавията на дневниците, а не си отворил да видиш за какво става въпрос? Тука малко лична нападка долавям. Ама карай - жив и здрав да си. Никой не те ръчка с нож в гърба да четеш

Ама и кой ви кара да четете женски дневници, бе, МЪЖЕ?! Гледайте си вашия раздел, вашите си дневници, тренирайте си кой как знае и се дръжте малко мъжката. Мъжката не означава да отправяте откровено обидни думи към останалата част от форума. Гледам, че единствените, които мрънкат го правят, за да се оплачат от нечий затворен дневник. Да се държиш мъжки означава да си поне малко толерантен към останалите и ако те не те закачат не виждам причина да се включваш с лични и остри нападки към тях.

Модераторите на форума са тук, за да модерират обидни коментари и не са длъжни да ви дават обяснения - има си форумни правила, като сте се регистрирали сте си дали съгласието да ги спазвате. Ако не сте ги прочели - може да го направите.

И аз не харесвам повечето мъжки и женски дневници, поради тази причина не ги чета и не коментирам притежателите им. От тези, от които считам, че мога да науча нещо - чета си тихо и кратко или си комуникирам по други канали с тях. Ясно е, че не търсите уважение, но очевидно не търсите и знания. То всеки в тази държава разбира от всичко, може всичко, а останалите са балъци, които нищо не разбират.

Някои ги кефи да тренират леко, други искат да тренират тежко - форума събира тези хора на едно място! Едни заминават със старите си знания, други идват с нови такива, ама не може някой да се появява и да обижда другите, че не тренирали.

казано от James Hinks на 18.02.16, 16:40:

Единствените, което беше насочено конкретно към някой и едва ли е обидно бяха това за баничките и наркомана. При положение, че и Ники или както там и беше ника и ПреНещоси са си едната мазна, другия наркоман какво обидно има ?

Не съм сигурен, че виждаш всичко, независимо от всичко. Още по-малко сигурност имам, че ти на живо би позволил с лекота такова необидно отношение към теб. :)

18.02.16
16:45

Нито съм гузна, нито съм негонена, ако бях или имах някакви съмнения относно съдържанието на материала, който споделям, нямаше да добавя себе си в числото :)
В този форум съм с един или друг ник от 2011 и ги също ги помня  - аз лично много се радвах на Марина, на Атом, имаше още няколко, имената вече ми убягват. Въпреки това не виждам с как са директно виновни новите потребители, които пишат другояче, или пък дамите с по-леки тренировки, за това че определни потребители не пишат вече.  Не исках да прозвуча заядливо, съжалявам ако така се е възприело.

18.02.16
16:49

казано от Кольо Пияндето на 18.02.16, 16:38:

Да позволим обидния тон и изрази, правилно ли разбирам?
От както аз съм в bb-team такова нещо не е имало, сега изведнъж има нужда от него?

Просто да не сме толкова тънкообидни.
Някой натекъл някого “мазен” в интернет и вече голяма обида. Ужас. Сигурно ще трябва сега bb-Team да плаща за психотерапия.
Ако продължава с този fat acceptance скоро ще стане на Bbw-Team.

казано от Absolut Illusion на 18.02.16, 16:40:

Едни заминават със старите си знания, други идват с нови такива, ама не може някой да се появява и да обижда другите, че не тренирали.

Къде ги тези с новите знания?
Кой замества хора като Хед Хънтъра, Весо, инженера, Мад Бой, Лимка и другите сериозно трениращи жени?

18.02.16
16:51

казано от Кольо Пияндето на 18.02.16, 16:45:

казано от James Hinks на 18.02.16, 16:40:

Не съм сигурен, че виждаш всичко, независимо от всичко. Още по-малко сигурност имам, че ти на живо би позволил с лекота такова необидно отношение към теб. :)

Ако е писал нещо през нощта в интервала от около 01.00 до 8.00-8.30 сутринта - да, не съм го видял.
А какво бих позволил или не и най-бегла идея си нямаш, Коле, защото имам изключително развита самоирония.

18.02.16
16:57

казано от CarnalK на 18.02.16, 16:49:

казано от Absolut Illusion на 18.02.16, 16:40:

Едни заминават със старите си знания, други идват с нови такива, ама не може някой да се появява и да обижда другите, че не тренирали.

Къде ги тези с новите знания?
Кой замества хора като Хед Хънтъра, Весо, инженера, Мад Бой, Лимка и другите сериозно трениращи жени?

James Hinks продължава да пише, Vic е във форума, Вероника, Боби, Маргарита макар че сега ще заклеймиш сигурно и йогата не като спорт, но тя е полезна в много отношения за форума както и редица други потребители. Защо не обръщате внимание на тези, които продължават, а се съсредоточавате върху отсъстващите? Окей, няма ги наистина повечето сериозно трениращи жени, но пък ако ги имаше щяхте да кажете, че от жени не искате да учите нищо.  Въобще човек иска ли да се оплаче ще си намери поводи и причини. Обаче, виж, тези, които са тук никой не им обръща внимание. Някак не съм особено изненадана...

18.02.16
16:57

Не бъдете толкова черногледи . Все още има интересни неща за четене, просто трябва всеки да си изгради личен филтър. Това е положението.  Не може да оспорим обаче , че Петко Страшника успя да отвори “кутията на Пандора” .

18.02.16
17:17

казано от Absolut Illusion на 18.02.16, 16:57:

James Hinks продължава да пише, Vic е във форума, Вероника, Боби, Маргарита макар че сега ще заклеймиш сигурно и йогата не като спорт, но тя е полезна в много отношения за форума както и редица други потребители. Защо не обръщате внимание на тези, които продължават, а се съсредоточавате върху отсъстващите? Окей, няма ги наистина повечето сериозно трениращи жени, но пък ако ги имаше щяхте да кажете, че от жени не искате да учите нищо.  Въобще човек иска ли да се оплаче ще си намери поводи и причини. Обаче, виж, тези, които са тук никой не им обръща внимание. Някак не съм особено изненадана...

Защото липсата им се усеща ;)
Кой не иска да учи от жени? Аз в дневниците и на Атом и на Марги и на Блага намирам полезни неща.

И да - предпочитам Петко да ми вика, че съм мазен слабак (което от неговата камбанария е вярно), отколкото някой да ме лъже, че се представям добре и да ми дава медал за участие.

18.02.16
17:32

казано от CarnalK на 18.02.16, 17:17:

Защото липсата им се усеща ;)
Кой не иска да учи от жени? Аз в дневниците и на Атом и на Марги и на Блага намирам полезни неща.

И да - предпочитам Петко да ми вика, че съм мазен слабак (което от неговата камбанария е вярно), отколкото някой да ме лъже, че се представям добре и да ми дава медал за участие.

Нещо не сме се разбрали - аз също толерирам критиката, но градивната. Не е нужно да използваш обидни нападки и квалификации, за да покажеш на някой грешките. И аз не искам да ме възхваляват когато е очевидно, че напредък нямам или че правя нещо грешно, но никой не го прави. Влизат да се заяждат само. Е? Къде е помощта? ;)

казано от CarnalK на 18.02.16, 16:35:

Форумът стана като модерна фитнес зала, където е забранено да се вдига мъртва тяга защото вдига шум. Също не може да се ползва магнезий, а ако тренираш без кърпа направо те гонят.

Е?

казано от Кольо Пияндето на 18.02.16, 16:31:

Предлагам на цялата недоволна компания да прегледа правилата на форума (припомням - с които лично всеки се е съгласил при регистрацията си), да размисли над нещата и да помисли за предложения, които биха подобрили атмосферата. Има цял раздел за идеи и предложения - винаги сме били отворени към конструктивни разговори, ще е несравнимо по-добре от това да разводняваме нечий дневник. Какво ви е интересно, какво би ви улеснило, какво може да стане по-добре - ей такива неща. Или ще си останем в затворения кръг ‘не знам кво трябва да е, ама така е скапано’?

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1