Лостове

08.02.14
14:52

Здравейте..... на 16 съм 177см и 72 кг. Занимавам се основно с street fitness, имам опит в спорта от няколко години. Преди съм ходил и на фитнесс, но реших че уличния е по ми допада и по-интересен. Таа имам целта да си намаля подкожните мазнини, а те са 12%. И да кача мускулна маса, видях има доста хранителни режими в сайта, но неможаш коя е подходящата за мен. Иначе спазвам някви неща като избягвам пържено,сладкиши и т.н, наблягам да ям повече месо,риба,варени картофи,ориз,плодове,зеленчуци и др.
ХМм тренирам 6 пъти седмично, която включва упражнения и за крака плюс кардио(2 седмично 40 мин круша). Какво представлява моята седмична програма:
ден първи:
5x кофички по мах повторения (те са между 10,12 бройки)
2x набирания тесен хват пак мах повторения (10,15)
2x набирания широк хват (8,12)
2x бицепсово набиране (10,15)

след това се прибирам и продължавам вкъщи.
5x лицеви опори мах повторения (сменям широчината на ръцете)
5x мах повторения клекове с собственото тегло
5x/50 повдигане за прасец с собственото тегло
после тренирам корема около 30 мин.
Правя и сякви упражнения за каквито се сетя с дъмбели..

ден втори:
лостове и корема

ден трети:
лостове,крака и дъмбели

ден четвърти:
круша и корем

ден пети:
почивка

ден шести:
като ден първи

ден седми:
спринтове или крос плюс (корем или крака)

Това е моята седмична програма...
Въпросът ми е да ми предложите някаф Хранителен режим (като целта ми е да изчистя колкото се може подкожните мазнини и да кача повече мускулна маса)
И ако имате някакви предложения за корекция върху тренировъчната програма, може да се изкажете.
Да добавя че ако може да ме посъветвате за някви упражнения за предмишници така казано да развия мускулите от лакета надолу(общо взето ръцете)

Темата беше редактирана от street always на 08.02.14 15:04.

09.02.14
21:03

Привет!
“после тренирам корема около 30 мин.” - уау, доста време тренираш този корем..то направо отделна тренировка...Няколко въпроса:
Колко средно ти продължава една тренировка? Колко почиваш между сериите? Иначе за хранителен режим - може да си караш на РБД (балансиран).
Не знам от колко време правиш тази тренировка, но може да пробваш да разнообразиш малко - суперсерии, пирамиди, някакви кръгови с високо темпо(това ще помогне за изчистване евентуално).

Може да пробваш тренировка тип “Dirty 30s”: 10 кофи + 10 набирания + 10 лицеви = 1 серия - правиш колкото можеш повече серии без да почиваш между тях и между упражненията. Когато не можеш да завършиш кръга - спираш и почиваш 5 минути и после започваш отново и така , докато не стигнеш до момента, когато не можеш да завършиш и 1 кръг дори. Звучи лесно, но повярвай не е ;Д. Ако повторенията са ти много / малко +/- .
После може да направиш малко корем / кардио, но интервално (спринтове и сие).
Аз лично се храня балансирано и съм доволен (може да метнеш 1 око на дневника за някакви идеи, не казвам, че всичко е на 6, но :Д).
Успех!

10.02.14
09:11

Първо ти благодаря за бързия отговор.
1. Колко средно ти продтлжава една тренировка? - да ти кажа несум засичал, но утре ще получиш отговор по въпроса.
2. Почивам около 60,90 секунди мах 2 мин, но по рядно.

Ще направя опит с това което ти ме посъветва.
И минавам на РБД.
За дневника не съм наясно ако може линк.

Мнението беше редактирано от street always на 10.02.14 09:12.

10.02.14
10:08

Значи си тренираш с добра интензивност, супер :). Ето линк http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72291
Иначе просто съм остановил, че РБД най-лесно се спазва и е най-щадящ. Успех!

11.02.14
10:23

След нескашното засичане се установи ,че упражненията за първия ден са около 2 часа.
А другите дни количество като е по малко са около 1 час и 30мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1