08.02.14
20:09
Здравейте, тренирам от около 2 месеца 4 пъти седмично, като тренировките ми са изготвени от инструктор и са разделени 2 пъти горна част и 2 пъти долна и кардио във всяка от тях. Проблемът е че не свалям нито 1 сантиметър или килограм.. Знам, че резултатите няма да са светкавични, но губя търпение и мотивация. Не съм много сигурна, че се храня правилно, но определено се старая и ще съм благодарна, ако някой ми помогне и ми даде някакво примерно меню, което да спазвам. Благодаря!
с какво се храни днес ,опиши подробно .Нищо не си казала за себе си . и след това може да ти дадем някой съвети
Сутринта ядох сурови ядки и кисело мляко. Обядвах сухар със сирене и домат. Вечерях салата. На 18 години съм. Висока съм 160см и тежа 58кг.
и с толкова малко храна не отслабваш ? прочети малко за НВД ;) кардиото го направи HIIT можеш и у вас да си го правиш http://www.youtube.com/watch?v=cZnsLVArIt8 аз това правя един два пъти дневно
09.02.14
00:03
И тази храна ти е препоръчана от инструктор ?! Дала си си парите на вятъра.
10.02.14
10:01
До колкото разбрах, не храната, а тренировките са изготвени от инструктор.
Храната ти е малко, недостатъчно и трябва да нанесеш много корекции.
Няма нито достатъчно протеин, нито достатъчно мазнини.
Вечерята ти всъщност е само салата, което би трябвало да е добавка към нещо основно.
Има много статии във форума, прочети.
Мазнините няма да ги изчистиш с глад.