дневникът на Теди

Темата е заключена.

10.02.14
18:54

Здравейте! Имам регистрация от доста време тук, но чак днес измислих как най-ефективно ще си следя какво ям, а именно чрез дневника ми тук. На 19 години съм и тренирам лека атлетика, по точно спринтови дисциплини от 3 години. Не съм дебела, но имам около 7 килограма да сваля, за да бъда перфектно изчистена лекоатлетка, което е много важно за моята дисциплина, а и ще се отрази много добре на резултатите ми. Най-големия ми проблем е сладкото, но реших да го откажа напълно, след като и треньорът ми ме посъветва същото...
Та ето какво ядох днес-10.02.2014
закуска-250 мл. фреш от портокали и грейпфрут, 1 голяма ябълка
обяд- салата от 2 големи домата с 50 гр. кашкавалена извара
след обед тренирах, но тренировката беше лека- 10х 120 метра през 2 минути
след тренировка изядох 1 банан
вечеря- отново салата от 2 домата с 50 гр. извара и ориз 100 грама с 50 грама домашен кашкавал и около 10 маслини от черните.

LO

10.02.14
19:52

Честит дневник! :)
За сладкото само ще те посъветвам да не стигаш до крайност. Замени вредното с полезно, т.е. използвай мед, но в малки количества, тъй като ще сваляш мазнини. Ако греша, моля да ме поправите! :)
Желая ти успех!

10.02.14
21:01

казано от Теди на 10.02.14, 18:54:

Здравейте! Имам регистрация от доста време тук, но чак днес измислих как най-ефективно ще си следя какво ям, а именно чрез дневника ми тук. На 19 години съм и тренирам лека атлетика, по точно спринтови дисциплини от 3 години. Не съм дебела, но имам около 7 килограма да сваля, за да бъда перфектно изчистена лекоатлетка, което е много важно за моята дисциплина, а и ще се отрази много добре на резултатите ми. Най-големия ми проблем е сладкото, но реших да го откажа напълно, след като и треньорът ми ме посъветва същото...
Та ето какво ядох днес-10.02.2014
закуска-250 мл. фреш от портокали и грейпфрут, 1 голяма ябълка
обяд- салата от 2 големи домата с 50 гр. кашкавалена извара
след обед тренирах, но тренировката беше лека- 10х 120 метра през 2 минути
след тренировка изядох 1 банан
вечеря- отново салата от 2 домата с 50 гр. извара и ориз 100 грама с 50 грама домашен кашкавал и около 10 маслини от черните.

Здрaвей и честит дневник.Пожелaвaм ти успех с постигaнето нa целите ти :)
Но първо нямaш зaкускa - сокa и тaя ябълкa нямa дa ги броим.Обядa ти е достa беден нa кaлории кaкто и зaкускaтa и вечерятa общо взето - бедно нa кaлории меню ,което е грешкa.Протеинa ти е много мaлко и си изключилa полезните мaзнини - включи ги зaщото грешиш кaто ги отписвaш.Искaш дa свaляш 7 кг a вечер ядеш ориз ,не е добрa опция.По-добре премести оризa към обядa ще е по-добре.Също трябвa дa пиеш достa водa.Изчисли си кaлорииния бaлaнс и мaхни 200-500 кaлории от него.включи хрaни богaти нa протеин (мляко,рибa,яйцa,месо и т.н.) и нa полезни мaзнини (ядки,тaхaн,мaслино,зехтин)Виж в сaйтa имa много хубaви прогрaми избери си еднa и я следвaй.Товa което го нaписaх кaто еднa мaлкa основa ще ти бъде полезнa.Некa по компетентните дa се включaт,успех :)

10.02.14
21:12

казано от Little Owl на 10.02.14, 19:52:

Честит дневник! :)
За сладкото само ще те посъветвам да не стигаш до крайност. Замени вредното с полезно, т.е. използвай мед, но в малки количества, тъй като ще сваляш мазнини. Ако греша, моля да ме поправите! :)
Желая ти успех!

Благодар! Да, не говоря за крайности трябва да спра наистина вредното като шоколади и торти, понеже без проблем изяждам 300 грама шоколад след тренировки, та за мед да в малки количества, дори е полезен. И да ще свалям мазнини, понеже имам достатъчно мускулна маса, целта ми е да направя добрия релеф...

10.02.14
21:18

Благодаря и на bench press за инфото, протеина винаги ми е бил проблем, тай като не ям никакво месо, просто не го харесвам, дори и риба, просто трябва да увелича млечните продукти. И да калорииния баланс за да свалям и да е отрицателен не трябва да надвишавам 1700 калории, та утре ще ги сметна и ще си разпределя яденето по-добре, защото определено днеска беше доста ниско калоричен ден :)

11.02.14
22:35

Днес :
Закуска-50грaмa извaрa, 50 гр.кaшкaвaл и 1 свaрено яйце, a и още кaто стaнaх 200 мл.фреш.
Обяд-100 гр.ориз с мaслини
Вечеря-сaлaтa с извaрa и кaшкaвaл и супa от кaртофи
Не съмтренирaлa днес, сaмо мaлко ОФП си нaпрaвих.

13.02.14
07:32

Вчера, малко не ми остана време да пиша, та сега сутринта ще напиша за вчера..Имам контузия и страшни болки в коляното, така че не съм тренирала..На закуска си правих извара с кашкавал и пих сок от ябълки-фреш..после на обяд ядох ориз и салата, след обед може би 2 или 3 банана и 1 ябълка, а вечерта 1 парче торта, защото бях на сладкарница...та откъм ядене и тренировки нищо не направих, но пък днес коляното ме боли по-малко и ще измисля какво ще тренирам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1