казано от rush на 30.09.14, 00:31:
тия два поста за семинара ни бяха по-интересни от последните 20 статии на сайта.
Мерси!
Това мнение made my day (sun)
Ясно е, че ще започнат гаври, спорове и т.н., но аз първо бих се замислила колко състезятеля съм изкарала, колко от тях са взели призови места, колко пъти аз самата съм излизала на състезание и т.н. преди да оплюювам която и да било теория и да споря махленски във форум.
Факт е, че за някои хора, водещи здравословен начин на живот, повечето от твърденията са направо неадекватни, затова и е отбелязано, че става въпрос за състезателен спорт, за съжаление постигането на желаната форма се различава много от начините, давани във форумната ни среда. И това не е случайно, един милион пъти сме казвали в различни дневници, че фитнес моделите, които гледаме из фейсбук са обезводнени за фотосесии и т.н. Това НЕ Е постоянна и реална форма, формата се подобрява с години и диети И ПАК състезателната няма нищо общо с основната.
казано от rush на 30.09.14, 00:31:
тия два поста за семинара ни бяха по-интересни от последните 20 статии на сайта.
Мерси!
Ми а вземи ти да напишеш нещо де.
А и този сайт е за хора с всякакви интереси, които не мислят само за анадрол, енантат и куп друг неща, които изобщо не разбират, а и не е нужно.
Измества се много темата понякога и то все натам, където не се толерира тук.
Момчил пише достатъчно, а и в блога му има доста статии. Чети си там и всичко ще ти се изясни, вместо да си губиш тук времето.
Който и да си:)
Славко, недей да обръщаш нещата все едно съм писала само за химия, моля те...даже изобщо не смятах да го правя, както се вижда в главния пост.
На хората им е интересно, не заради химията, а защото всеки малкоо от малко иска да разбере как се постига тая форма и повярвай ми, химията не е 90% от подготовката. Лично аз се готвих на чисто и на този етап не планирам да вкарвам препарати и без това си имам маса за години напред :D
Не говоря за теб.
Има доста полезни неща, които да си отбереш от Момчил. Но понеже аз си го познавам лично, знам че и доста неща не казва, което пък е резонно.
Доста офф. Коле, трий ме ако трябва, ама понеже се засегна въпросът...
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 09:48:
Славко, недей да обръщаш нещата все едно съм писала само за химия, моля те...даже изобщо не смятах да го правя, както се вижда в главния пост.
Спокойно, той Славко нямаше това предвид и не затова се включи, очевидно :D
Бегъл преглед на тематиката на последните двайсет, както ръш каза, статии показва, че този сайт явно вече не е “за хора с всякакви интереси”, а с някаква съвсем различна насоченост, което пък прави вметката му резонна, без да омаловажава, разбира се, последните двайсет статии. Те може и да са интересни, факт, на мен лично са ми, но пък ръш имаше нещо съвсем друго предвид, което, естествено, не бе правилно разбрано...поради ред причини.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.09.14 10:17.
Аз каквото и да кажа, ти все го разбираш по друг начин и чакаш все нещо на въпреки да ми кажеш.
Стига си се дърляла за безмислици и не чети като не ти е интересно или кажи кое би ти било интересно, за да му се обърне внимание.
И ред причини...изброй някоя. Ти ще изброиш сигурно десетки, но да ти кажа, няма нужда.
Има безброй он-лайн издания, които задоволяват всякакви интереси.
И аз мисля, че приключих, но ти винаги има какво да кажеш, разбира се:)
казано от slavko на 30.09.14, 10:18:
Аз каквото и да кажа, ти все го разбираш по друг начин и чакаш все нещо на въпреки да ми кажеш.
О, да, денят ми действително преминава в чакане...но за други неща, различни от това да си говоря с теб на въпреки.
Стига си се дърляла за безмислици и не чети като не ти е интересно или кажи кое би ти било интересно, за да му се обърне внимание.
Както, видно за всички, казах - на мен си ми е интересно и си чета с интерес. Това, което на мен конкретно, лично, ми е интересно, отдавна вече го няма, а и да го има - качеството му е доста паднало. А ти откога си станал редактор, та да си навътре на кое ще се и на кое няма да се обърне внимание?
И ред причини...изброй някоя. Ти ще изброиш сигурно десетки, но да ти кажа, няма нужда.
Продължаваш с тенденцията чуждото мнение да е незначително и да не опитваш да вникнеш грам в него.
Да, но никой не говори за другите издания, а за това тук.
но ти винаги има какво да кажеш, разбира се:)
Включвам се когато имам да изразя позиция в дневник на човек, с когото комуникирам. Въпрос на личностт е как ще се разбере и как ще бъде отвърнато.
Блажке, извинявай.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.10.14 15:50.
:D
Знаете, че не ми пречи, само да ви обърна внимание и на други теми във форума:
- Лординов идолопоклоничества на ЗУЗЗ и се прави на него
- Юлия се опитва да тренира боди билдинг
- Мила явно си е купила фризер и търси 20-30кг месо да го зареди И се сбърква от кардио и двуразови...
Някъде навън хора се състезават, стават първи, треньори се усъвършенстват и подготвят състезатели....
ДАНО постът ми бъде разбран правилно, цели да е леко смешен, хората търпят промяна, въпросът е: достатъчен ли е форумът за да постигнеш целта си, или той е само началото, първата копка и след това трябва ‘да се огледаш’ какво се случва.
Оф, как забравих - Тедо Димитров се нацепи и дава съвети за хранене и трениране НЕ в бб-тийм, човекът си прави реклама и си търси поприще.. какво? лошо ли е? НЕ, поне според мен :)
Предварително се извинявам за включването.
След като съдържанието на сайта не ви удовлетворява глада за информация, защо не отворихте тема: Какво искам да прочета в статиите на бб-тийм? (За да се види колко от темите, които ви интересуват, не са разглеждани досега). Всички знаете да критикувате, дайте нещо градивно.
ПП: Извън темата - ужасно е грозно да гледам отстрани как хора, които са си плюли безогледно зад гърбовете се защитават и подкрепят само за да оплюят някой друг, общ интернет-”враг”. Жалка работа.
Мнението беше редактирано от Margi на 30.09.14 11:13.
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 10:34:
Ще те помоля да не ме намесваш. Аз не ти казвам как да тренираш.
казано от Juls на 30.09.14, 11:13:
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 10:34:
Ще те помоля да не ме намесваш. Аз не ти казвам как да тренираш.
Дала съм те за пример като човек, който рязко си е променил приоритетите. Както и друго, Мила ми е близка приятелка, мислиш ли, че съм искала да я обидя?!
Чети по-внимателно.
Оооо, Марги, колко тъжно наистина (sad)
казано от Маргарита Манева на 30.09.14, 11:22:
Не е тъжно. Както казах - грозно е, и низко.
Ужас! Трагедия направо, потресена съм!
П.П. Понеже продължаваш ще ти кажа така - по-добре открито да сме си казали кой какво лайно е и да сме се плюли не само във форума, повярвай ми, отколкото да ми пращат логове как Славко ме обижда с богатия си речник и после да ми звъните по телефона и да се обръщате към мен с думите : “Блажке, как си, абе да те питам...” И пазя всички неща, които са стигнали до мен, затова по-добре не продължавай, защото това, което ще последва няма да е ВИСОКО хич ;)
КРАЙ!
30.09.14
11:29
Явно всички имате проблеми на ниво, което е извън моята компетенция. ;)
Деня, в който стигна до съвети до теб, ще предпочета да направя нещо друго, вместо да ти звънна. Спомни си ти колко пъти си идвала при нас със същите думи.
ПП: Нито аз, нито Славко сме казвали нещо, което да не е вярно, или което да не сме казвали и на теб.
Мнението беше редактирано от Margi на 30.09.14 11:31.
казано от karfi4ka на 30.09.14, 10:34:
О, да, денят ми действително преминава в чакане...но за други неща, различни от това да си говоря с теб на въпреки.
Както, видно за всички, казах - на мен си ми е интересно и си чета с интерес. Това, което на мен конкретно, лично, ми е интересно, отдавна вече го няма, а и да го има - качеството му е доста западнало. А ти откога си станал редактор, та да си навътре на кое ще се и на кое няма да се обърне внимание?
Продължаваш с тенденцията чуждото мнение да е незначително и да не опитваш да вникнеш грам в него.
Да, но никой не говори за другите издания, а за това тук.
но ти винаги има какво да кажеш, разбира се:)
Включвам се когато имам да изразя позиция в дневник на човек, с когото комуникирам. Въпрос на личностт е как ще се разбере и как ще бъде отвърнато.
Блажке, извинявай.
хахаха, ето затова говоря...катализатор ти трябва на теб..вече е ясно какъв:)))
Имаш доста по-важни неща, за които ние с Марги искрено ти желаем да минат както трябва.
Колкото и да злобееш и да си хейтиш ние те познаваме и знаем че си добър човек.
30.09.14
11:35
Понякога дефицитът на таурин разваля настроението и понижава когнитивните способности и резултатът е един намусляк.
Явно се гледа каквото е угодно. Иглика съвсем ясно обясни, че харесва статиите в ББ-ТИЙМ, но и даде обяснение, защо сайтът губи част от редовните си и най-лоялни потребители. Това е обсъждано на по-високо ниво от форум и предполагам ще има развитие в бъдеще, защото ако един сайт спре да се развива и дори започне да се ограничава, той ще загуби все повече аудитория... най-вече от качествената!!!
Проблемите идват, когато нещо разумно се прекарва през призмата на личните отношения. Не виждам основание в реакцията на Славко и неговият първи коментар, от който започна цялата тирада, включително личностните падения с използването на намеци.И да не успееш да откриеш своите постоянни повтаряни грешки в комуникацията с другите, еми затова не се получава...
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 30.09.14 11:38.
Не става въпрос за съвет, за услуга, как да е.
ЗА да се приключи всичко един път завинаги, ще цитирам Славко в такива ситауции:
“Вратите ни са затворени един за друг.”
Смятам всички сме съгласни с това.
Херцоже, Сори, няма да има шоу :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 11:37.
30.09.14
11:38
Блажке, сто прайс тей????? ;(
Десо пак прекара всичко през нарко-призмата....как да не го обичам :D :*
казано от Jikata на 30.09.14, 11:48:
;)
Сигурен ли си, че тва не го е казал Addidas Батка :D
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 12:29:
казано от Jikata на 30.09.14, 11:48:
;)
Сигурен ли си, че тва не го е казал Addidas Батка :D
Предлагам да се организираме част от форума и да се предадем доброволно :D
http://www.svnaum.com/bg/
Оо мерси, на мен периодично ми правят :)
Извинявам се ... повече няма да цитирам любимия автор ;) :D
казано от Jikata на 30.09.14, 12:48:
Оо мерси, на мен периодично ми правят :)
Извинявам се ... повече няма да цитирам любимия автор ;) :D
Мен ме кефи, сериозно, чак шефката ме пита преди малко - Какво толкова смешно има в месечното счетоводно приключване :D
30.09.14
12:58
казано от Наталья Заболотная на 29.09.14, 16:23:
доколкото разбрах до 2 инжекционни и един орален, като не е добре и трита да са силноандрогенни)
Нееееееееееееееееееееееее
Кажи честно :)
казано от James Hinks на 30.09.14, 12:58:
казано от Наталья Заболотная на 29.09.14, 16:23:
доколкото разбрах до 2 инжекционни и един орален, като не е добре и трита да са силноандрогенни)
Нееееееееееееееееееееееее
Кажи честно :)
Виж сега Сашо, казвам какво чух и разбрах, изобщо даже не исках да пиша за препарати в дневника си. И не съм ги споменала в главния пост. Друг е въпросът, че те говориха отгоре отгоре и се обаждаха през глава, като стане въпрос за стероиди, всеки много разбира, не знам дали си забелязал... аз не разбирам, така че НЕ казвам ЧЕСТНО аз :)
30.09.14
13:31
Не, не съм забелязал. Аз от стероиди не се вълнувам, но постоянно ме занимаваха(и продължават де) с разни питания и схеми, та преди години се наложи да се заема сериозно да уча и питам на свой ред, та така... ;)
Е, ще ти кажа тогава, когато някой има успех, било то силов или визуален, не се пита: Как се храниш, как тренираш, а какво взимаш :D
На семинара интересни бяха първите 4 точки ( за мен) +обезводняването. Като се пренесе разговора към препарати успях да разхранича само: Взимайте по малко, не както вие си знаете да се зобите на прасета :D И това беше, не знам дали някой е очаквал конкретизация какво да се взима кога със схеми и дози, но нямаше подробни обяснения и мисля по-добре.
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 13:42.
30.09.14
13:44
Нормално е да е така, дай да не се правим на ударени, че с перфектна храна и тренировки ще има макар и подобни резултати ;)
А това как, какво и колко е тема за семинар, но не от културист лектор, а от биохимик с много опит в тренировките.
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 13:41:
: Как се храниш, как тренираш, а какво взимаш :D
За жени може и без химия, Тодорка, аз и Марина бяхме на диета, БЦАА и л-карнитин.
Разбира се, Тодорка има 100 години спортен опит зад гърба си, стана 2-ра, за България може и без химия, но за чужбина - надали.
30.09.14
13:48
:)
Как са мяташ, как го движиш, как го бараш, колко са раздаваш
30.09.14
13:49
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 13:46:
За жени може и без химия
Нека спрем до тук с глупостите и баламосването, а ?
И аз имам праг на търпимост на тъпотии, независимо колко близък ми е тоя, който ги дрънка :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.09.14 13:50.
30.09.14
13:54
А 498 страници лични съобщения са на един клик разстояние. Да няма после сърдити и развенчани легедни ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.09.14 13:55.