10.02.14
19:48
Не се бъзикам 😄
Сашо беше прав.
Така - шегата настрана, накратко: Връщам се, защото се “наложи” да се махна, както знаете обичам да говоря истината (разбирай да казвам каквото ми е на устата винаги 😄) и това не се понрави на някои хора, нямам друго обяснение, смисъл изкарах някаква преса, незнайно как и това изведнъж явно се превърна в опасност за най-красивите..., за съжаление истината боли и то много, самата аз съм го изпитвала доста пъти.
Малко ми липсваше бб-тийм, не че съм се махала някога (wasntme)
Та общо взето - положението е инфарктно, с 2,5кг съм извън категория, състезанието ми е след 1 месец.
В момента вдигам на всяка тренировка изхвърляне - 73кг, изтласкване - 93кг
Гоня 80 -100, тренирам всеки ден, като 2 пъти седмично с Алан, храня се като културист, тоест умирам от глад 😄
От понеделник 15/09/2014 започнаха режима и тренировките ми с цел да стана конкурентно способна в категория Физик Жени ( разбирайте искам да вляза в 3-ката) на Турнир Пловдив.
Видях какво е, стана ми забавно, всички мнения на познати и на приятели, дори и на хора, които са твърдо били винаги да вдигам щанги са в посока да се посветя на подготовка за Турнир Пловдив април месец.
Същинската състезателна подготовка ще започне първата седмица на януари, до тогава трябва да поддържам 65/66кг лично тегло като акцентирам на намаляване на талията, увеличаване на гърба, раменете, бицепс и трицепс, задни бедра.
Засега ще работя с Марина Декова, на по-късен етап ще се включи вероятно и Галин Коларов, макар че имам идея да се доверя на друг човек, но засега ще го запазя в тайна. От първо лице знам, че е много критичен хахаха педант 😄 .
Темата беше редактирана от Блажка на 12.12.18 12:30.
Айде добре дошла отново!
Успех и гледай да го караш без твърде силни думи ;)
Не познаваш хората...егото и комплексите убиват бавно и мъчително и остава самотата:)))
Успех Блажке, бъди умна!
Винаги съм смятала за най-силен този, който си признава грешката, другото е бошлав работа, както казва баба ми ;)
Всичко е трябвало да стане така, както е станало :)
Не можа да се вредиш при звездите, натуралните особено...тц тц тц:)))
Няма как, трябва да се поклониш на царицата и щяха да станат нещата:)
Еха, добре дошла и от мен Блага :)
Само напред и нагоре, назад не се обръщай :)
Успех !!!
казано от slavko на 10.02.14, 20:26:
Не можа да се вредиш при звездите, натуралните особено...тц тц тц:)))
Няма как, трябва да се поклониш на царицата и щяха да станат нещата:)
:) Честно да ти кажа нищо не чувствам, лиспва ми този човек, с когото общувах 2 години ВСЕКИ ДЕН, признавам си го, доста неща ни свързваха, а за мен лично още ни свързват. Когато някой каже - “Да не ти пука, да върви на майната си”, аз дори не мога да си го помисля, но искам стария човек- силния, разбиращия.
10.02.14
21:24
Добре дошла, гладна щангистке :)
Здравей Блажииииииииииииии!
Обичам те!!!!!!!!!!!! Фенка съм ти! Страхотна си!!!!!!!!! (hug)(F)(sun)
Добре, че имам клип да обобщи какво правих, докато ме нямаше :D :D :D
Така де, горе-долу същото, само че с повечко кила + грозните скоци :P
Е, какво са 2,5кг. Ще ги изпикаеш преди състезанието. Пък и 77,5кг са идеално тегло за жена.
Мнението беше редактирано от aleks на 10.02.14 22:09.
Айде, Блага, мачкай! 250 двубой! На първа във Wall of Death! Най-мазните кючеци да ти свирят и най-засуканите гьобеци да въртиш :D
Забравих да уточня:
Гьобеците се въртели най-хубаво като си нависоко. Ама не на маса, а на подиум!
Мнението беше редактирано от CarnalK на 10.02.14 22:19.
казано от aleks на 10.02.14, 22:07:
Е, какво са 2,5кг. Ще ги изпикаеш преди състезанието. Пък и 77,5кг са идеално тегло за жена.
Благодря, 71,5-72 въртя, в 69 са ми дадени завките :D
Добре дошла отново!
Аз така и не загрях напълно защо присъствието ти в онзи форум, сайт или каквото там беше (по-скоро заградено ъгълче в пясъчника на детската площадка, където да си играят само две дечица) изискваше да не пишеш и тук, но ревността винаги ми е била трудна за разбиране. :)
А за женското приятелство няма да говоря - вие си го знаете най-добре какво е.
Успех с целите!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.02.14 08:22.
Последните няколко тренировки по спомен да си напиша
Сряда - Контролно с Алан
Изхвърляне - 2х1х70, 1х73кг, 1х75кг
Изтласкване - 1х85кг, 2х1х93кг
Вечерта
Клякане гърди - 3х5х100кг
Швунг - 4х4х50кг
40 мин пътека с пулсомер
Вторник -
Изхвърляне подклек - 3х2х60кг
Изтласкване подклек - 3х2х70кг ( тука си спомням, че умирах от болка)
Петък - максимално с Алан
Изхвърляне - 2х1х70, 1х73, 1х76кг ( превъртане отзад)
Изтласкване - 3х1х90кг
Вечерта - 60 мин пътека с пулсомер
Събота - 60 мин пътека с пулсомер
3 кръга супер серии по 20 повторения
Римска тяга на смит машина - машина за полуклекове акцент на задно бедро - задно бедро
Корем
Неделя
Изтласкване - 3х2х85кг
Тяга от трупче ( аз съм на трупчето :D ) - 3х5х90кг
Обръщане от трупче :((((((( - 3х3х70кг
Дропсерии раменно разтварене - 3х20-20 ( смяна на тежестите на 20 повторения)
3 кръга Супер серии
задно рамо, наклонена пейка - повдогане на лост до брадичка - 20-20
кросоувър - горен скрипец - 20-20
трицепс - бицепс - 20-20
20 мин степер
коремни
Сауна
Понделник - почивка
Храна: ( едно и също всеки ден) - ям през 3 часа
1 ядене - белтъци, извара ( 0 въглен ден, във въглен ден слагам овес :D)
2 ядене - конско, зелена салата
3 ядене - конско, зелена салата
4 ядене - протеин
5 ядене - извара, салата
6 ядене - конско
2 и 3- о 6-о ядене по 1 лъжица фъст. масло, опа лъжица ли написах ЛЪЖИЧКА!(dull)
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.02.14 12:23.
11.02.14
12:24
Какво фъстъчено масло ползваш?
казано от Boby_ на 11.02.14, 12:35:
60 минути пътека?!? От какъв зор това?
За този зор идва реч тука, Боби, шибаната визия, дето уж не е важна, ама изкараш ли две плочки само за тва мислиш и се чудиш къде са другите.. и почваш да се въртиш в омагьосан кръг :D
Тедо - домашно главно, правя си го у нас, иначе на Балчо купувам, като се наложи.
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.02.14 12:54.
казано от Наталья Заболотная на 11.02.14, 12:53:
казано от Boby_ на 11.02.14, 12:35:
60 минути пътека?!? От какъв зор това?
За този зор идва реч тука, Боби, шибаната визия, дето уж не е важна, ама изкараш ли две плочки само за тва мислиш и се чудиш къде са другите.. и почваш да се въртиш в омагьосан кръг :D
Аз питам с какво ти помагат 60 минути с равномерно или бавно темпо (щото ако са 60 минути истинско интервално, ще те призная за шампион на кардио-бънитата) и защо не са 20 минути HIIT вместо това? :)
На наклон Боби, вървя си като пич, гледам си пулса, да подържам между 130-140, то пак си и зависи де, и си слушам шано музичка на тИлИфона :D
Никакви допълнителни натоварвания за качване на кортизола ;)
Откогато го правя по този начин почнах да чистя видимо.
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.02.14 13:21.
11.02.14
13:24
Дърпай тая кожа, изпъвай сланината и нагласяй светлината ;)
11.02.14
13:27
2:0 ? :D
Между другото (за да не съм все черна станция), сега загледах снимките. Определено доста си изчистила в сравнение с последния път, когато те видях в Лъкито!
казано от James Hinks на 11.02.14, 13:24:
Дърпай тая кожа, изпъвай сланината и нагласяй светлината ;)
Чакай, чакай, аз ако нагласях светлината или не, по-добре направо с програма за поправяне на снимки ако бях работила или с профи апарат, щях да изкарам преса като костенурка нинджа, айде моля ти се, мна 27 април ти обещававам да видиш снимка само как съм си дръпнала тениската нагоре :D
казано от Boby_ на 11.02.14, 13:43:
Между другото (за да не съм все черна станция), сега загледах снимките. Определено доста си изчистила в сравнение с последния път, когато те видях в Лъкито!
Еее, Боби, не се притеснявай, Сашо с удовлствие ще заеме твоето място :D :D :D Даже с огромно при това.
Иначе да ти кажа, че интервално 2 на 2мин съм изкарвала 50 мин на пътека ;)
Сашоooooooo, Биляна Йотовска също си дърпа кожата, макар че на нея работата и не е да дърпа кожа... все едно аз да не изпъвам лакти на излтласкване и да искам да ми се признае опита... :D
11.02.14
14:05
А бе дърпаш си кожата да опъва сланините и това е :)
Той и Ранди Котур на моята възраст стана шампион в тежката на UFC, дай да се напъвам и аз за там...
11.02.14
14:09
Билдърка-щангистка,как си? :*
казано от lordinov на 11.02.14, 14:09:
Оо Лординов... липсвах ли ти ;)
Иначе си прав, тренирам главно новия спорт, който трябва да патентовам - Body Lifting :D
Добре дошла отново.Пожелавам ти успех във всяко начинание и по-малко разочарования за напред :)
11.02.14
14:27
казано от Наталья Заболотная на 11.02.14, 14:12:
Иначе си прав, тренирам главно новия спорт, който трябва да патентовам - Body Lifting :D
Честно ли? Не. Дори ме съм забелязал отсъствието ти,както и преди не забелязвах почти присъствието ти. Ама си кротувай. :*
казано от lordinov на 11.02.14, 14:27:
казано от Наталья Заболотная на 11.02.14, 14:12:
Честно ли? Не. Дори ме съм забелязал отсъствието ти,както и преди не забелязвах почти присъствието ти. Ама си кротувай. :*
Приятелка ли си си хванал, че ми говориш така :*
11.02.14
14:33
За какво му е приятелка, Хю Хефнър всеки ден му праща с частния си самолет по 4 момичета(по едно за след всяка тренировка).
казано от slavko на 11.02.14, 14:56:
Заради тия снимки ли те намамиха натуралните:)))
Брей брей брей:)))
В интерес на истината предполагам всичко се дължи на факта, че коментирах под една статия за човек от форума, който кляка със 160 на гърди, че младежите в Дианабад на 69кг лично тегло правят двойки на 190… :D
Но той си знае как предизвика тази ми реакция. Тъй като въпросния човек тренира за визия и обясни, че краката на щангистите са мазни, аз реших да му споделя, че децата в Дианабад правят с повече кила това ЩАНГИСТКО упражнение :D
Знаете каква съм и пак се смилих над него и не писах, че Милка Манева кляка със 160 на гърди...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече