Yennefer's Diary

Прескочи до:

06.11.19
11:10

казано от Блажка на 06.11.19, 10:38:

казано от kaloyan на 06.11.19, 10:34:

Само да те попитам, тази мацка при това изхвърляне има ли смисъл да го прави както тя тази техника. Защо засича във висок глек и после си докляка и тогава става?

Едвам разбрах какво питаш, но мисля, че схванах въпроса 😄: Няма достатъчна мобилност, ма не и пречи, щото хваща 60 кила в подклек... а да и е с Нано... аз с Нано не мога повече от 45 да хвана в разножка. Наното не позволява да си експлозивен и тя си “докляква”, за да си се упражнява.

Тук гледам един, дето и маратонки му позволяват достатъчно експлозивност, така че не ще да е от Наното. 🙂

https://www.facebook.com/AllThingsGym/videos/742344689597715/

Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.11.19 11:10.

06.11.19
11:14

Боби, Наното е ужасна обувка за тежка експлозивна щанга,  повярвай ми... с Асикс за бягане падам в разножка, Наното е Конвърс олд стар..
Правя 5-ци на 50кг изхвърляне в момента, един път реших да сложа Наното и да му свикна най-накрая и на 45 кила паднах по гъз, втори опит - пак по гъз, накрая ги задържах и аз горе, щото няма клякане и тва си е.
С Асикс  е различно, освен това не е ок да се сравнява щангист на олимпийско ниво с нас.. 😄

Сега се сетих как да ти го обясня - може да клекнеш експлозивно, но усещаш глезените си все едно си ги навехнал...

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.11.19 11:26.

06.11.19
11:40

Освен това е важно и с кой модел Нано си и дали спиш на матрак Нани.


п.с. Все си мислех, че поне половината форум са (сме) на олимпийско ниво.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 06.11.19 11:41.

06.11.19
13:06

Нека си остане с тези обувки,така клина е още по-плитък...или е търсен ефект))))

06.11.19
13:41

казано от Brown Bomber на 06.11.19, 11:40:

п.с. Все си мислех, че поне половината форум са (сме) на олимпийско ниво.

Ахахахахаххахахаа, ох, разревах се от смях, веднага в мислите ми изскочиха няколко nick name-а от форума.

@nervak нямам идея, лично аз няма как да съм с такава талия хахаххах, освен ако не ме снимат за някоя компилация “Epic gym fails”

И в крайна сметка, толкова ли е важно точно каква и е техниката и как е облечена... хора, много е натренирана и с хубаво тяло, да не говорим, че единственото, на което мога да и се намажа са щанги... на всичко останало ме съсипва.

И изобщо не съм качвала клипа заради Ася... а заради атмосферата, която ми носи това отново да тренирам с някого... последно се събирахме така с Илия, Иво и Витан 2012 година.

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.11.19 13:47.

06.11.19
16:59

Забравих да кажа, че има мегдан отново да се съберем поне с ИЛИЯ! Взел си е абонамент за другата ни зала ( все едно е моя залата, ама да де разбрахте ме 😄 ) и учавства в Кросфит състезания, значи ИМА НАДЕЖДА да се възроди поне отчасти стария Кросфит отбор с нови членове...
Така че отсега казвам - на следващото отборно състезание, където може да са смесени отбори, ще се включим, предполагам и със Славко, ако се навие, ама мисля, че ще се 🙂

07.11.19
12:51

Вчера направо си се прибрах, днес сутринта минах да раздвижа и да се натопля в парната баня

Изхвърляне от вис в подклек - изхвърляне вис разножка - ОХС - 1+1+2 - 3х45
Обръщане от вис - 3х2х60кг
Катерене на въже - 3х1 през 30 секунди

Най-накрая ми дойде акъла и като кажа да тренирам ЛЕКО, тренирам ЛЕКО.

Вечерта може още един път да мина през парната баня. И това ще е.
А, да се похваля - правя Chest to bar набирания май 3, ще снимам да видим.

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.11.19 13:56.

08.11.19
14:40

Тренировка

Изхвърляне - до 1х65
Изтласкване - до 1х80 + 1обръщане на 85

Тясна тяга -4х4х90

После 30 набирания различни, но не стриктни, те са за утре хахаха
10 Мин скачане на въже

Коремни от вис с 4кг топка
Парна баня +бира

Пускам клип на първите ми в живота 3 чест ту бара

08.11.19
14:45

Браво, но от тези набирания не усещаш ли отзад по лопатките да има дърпане от време на време ? Мисълта ми е сухожилията.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 08.11.19 14:46.

08.11.19
14:53

Ммм... в началото като започнах да правя кипинг и да имам амбиция да правя кросфит ме боляха лактите. Казах ми, че това се казвало “тенис лакът” ... просто ад!
4 месеца по-късно на този тип кипинг набирания нищо не ме боли, НО ако правя стриктни с надхват примерно 25 бройки в серии ... не мога да вдигам щанги поне два дни.

08.11.19
14:55

Като гледам как се засилваш на клипа, направо чаках коремно да направиш...А то кво - кипинг 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.11.19 14:56.

08.11.19
15:01

Да, аз правех също динамични и високи набирания надхват без кип в доста бройки и малко с времето сухожилията взеха да сдава багажа. В момента правя основно подхват без динамика, но например като се напъна малко повече на катерене и се появяват болежки. Просто с времето ако не се внимава, нещата не стават по-добре.

08.11.19
16:01

казано от James Hinks на 08.11.19, 14:55:

Като гледам как се засилваш на клипа, направо чаках коремно да направиш...А то кво - кипинг 😄

КУГА?!

Кипинг, амаааааааа с високото изтегляне (както му виках в началото) 😆

@Калоян - няма никакъв смисъл от надхват набиранията според мен, освен ако не ти трябват за кросфит.
Досега не съм чула някой да НЕ СЕ е оплакал от надхват ...
за мен на смислените са с успореден хват.

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.11.19 16:03.

08.11.19
17:47

Колко е дълго въжето за катерене ?

09.11.19
23:41

казано от ISB на 08.11.19, 17:47:

Колко е дълго въжето за катерене ?

Късо е, 4 метра някъде, ама върши работа.. сега като се замисля върши работа ако си нисък, защото моята приятелка Ади е 1,70 и като се хвърли и остава още около метър и нещо катерене нагоре, тя затова почва от седнало положение и се катери само на ръце.

12.11.19
11:05

Минавам само да се похваля, че сменям позицията на работа и новият ми пряк шеф НАПРАВО ГИ СМАЗВА на Open-a.

Рядко ще го кажа, но ОБИЧАМ ШЕФА СИ, ОБИЧАМ РАБОТАТА СИ!

За себе и мога да кажа, че правя основно помощни упражнения, ще се напъвам по-сериозно чак петък.

13.11.19
12:36

Офф топик публикация...
Но искам да си изразя публично някои мисли без това да е facebook… смятам, че във форума има доста по-начетени хора, от тези, които съм приела във фейса, а и там имам колеги 😄

Скоро ще стана на 32 и ще отбележа 11 години стаж в сферата на финансите и оперативното счетоводство.

Предговор:

Ще започна от фирмата, в която работя, която е отражение на 95% от създадените фирми последните 15 години, в следствие на финансовата криза и желанието на европейски държави да изнесат по-голямата част от бизнеса си в Европа. Едно време ( преди 11 години, когато аз започнах) можеше да се каже, че имаше “Подбор на кадри” - Кадри.. какво разбирам аз под думата “кадър” - човек, с добро и подходящо образование и възпитание, който да извършва дадена работа срещу заплащане. Никога не съм била нагла, никога не бях взимала болничен, освен ако не мога да стана от леглото, винаги съм оставала извън работно време или съм идвала преди това, понеже си мислех ( а и те го правеха да изглежда така), че съм богопомазана да работя за международна компания. Запратиха ме в Холандия, плащаха ми всичко, така видях доста европейски страни на разноски на фирмата ми.
Как да е, и да искам да съм кратка - няма как да стане....

С течение на годините аз си бачках съвестно, заплатата ми се увеличаваше спрямо годишния процент, тук-таме ако има някакво увеличение в компанията, смених фирмата след 6 години, дойдох в сегашната ми ПАК с очаквания... но лека полека усещах, че нещо не е както трябва.
Нещо се случваше около мен, докато аз си се реех в моя свят, ходех по екскурзии, които вече сама си организирах, кръгозорът ми с годините се отваряше, поради наличието на средства успях да видя неща, за които бях чела. Който ме познава знае, че обичам история, и повечето ми пътувания са свързани главно и основно с това да посещавам културни паметници, но най-голямата ми страст е Средновековието, затова се И радвам, че живея в Европа, понеже все пак тук е всичко, което ме интересува.
Oбичам да чета книги, да гледам History Channel, изобщо - ходя на работа, за да мога да си позволя да си купувам книги и да си задоволявам прищявките.

И един слънчев ден, реших, че е крайно време да се опитам да водя разговор на по-високо ниво с мои колеги, които уж са на по-високи позиции, мениджърски, ръководни, лидерски... постоянно получават награди, постоянно похвали, опитах с почти всички, исках да говорим нещо смислено извън финанси, кой какво ще яде и кой къде ще ходи през зимната ваканция и осъзнах, че ХОРАТА СА ПРАЗНИ!
Хората в моята фирма с 2 3 изключения ( от 250 човека, Да, всички познавам и ме познават и с всеки съм опитвала да водя по-различен разговор) не четата книги, когато ме видят аз да чета книга в някоя почивка, се е случвало да ме казват: ‘Вместо да си губиш времето с рицарски измишльотини ( в случая беше книга за Рицарското наследство след Четвъртия кръстоносен поход, НО ТОВА Е АБСУРДНО да се коментира с човек, според който Рицарите са съществували, колкото и драконите...), седни прочети за изчисляването не знам си каква данъчна основа, поне ще ти е полезно. “
....
........
............
* точките са времето, от 5 секунди, след което обикновено питам :”Кога са покръстени българите?” - не знам дали има по-елементарна дата в Бг историята...! Получавала съм отговори от 467г до 1305г... не се шегувам - от хора, заемащи високи позиции в компанията. Хора, които идват в 8 и си тръгват в 8, хора, които от университета мечтаят да са Head of нещо си или CEO.
Изобщо не искам да коментирам, че не могат да подредят ханове, да не говорим за Европейска история до Втората световна война. ( не че след втората могат...)

А европейците поне филми на конвейр правят за историята си и ми се наложи да чуя : “Е то великият лов на вещици е бил малко преди Луи ХIV” - Не може, хора, повярвайте ми НЕ МОЖЕ да слагаш събития през 300 години разлика и да казваш “малко”. Това е недопустимо, ако се наричаш образован човек.

Баща ми ми е казал: “Да познаваш историята, означава да си интелигентен човек.”
Няма значение, дали си икономист, математик, физик, химик, спортист.. шивач, шлосер...
В случая говорим за Топ фирмата на Топ нивото, УЖ с топ служителите, не искам да казвам с какви хора работя, не искам да ги обижда затова, че са израснали в друго време и с болните амбиции на родителите си (да не говорим, че повечето от тях са учили и в чужбина поне по 2г... и какво са видели от Англия? Германия? .... ).
НО е недопустимо по моята скала за начетен човек ДА си мислиш, че имаш ниво, защото имаш диплома от УНСС ( или не знам си какъв там университет в чужбина, чиято сграда най-вероятно има по-впечатляваща история, отколкото специалности и студенти, които учат в момента там), и знаеш какво е дебит и кредит и. как като смениш доставчика на тоалетна хартия, ще намалиш разходите на фирмата -  да ходиш със гордо вдигната глава или недай си Боже да коментираш нуждата на колегите и подчинените си ДА СИ УВЕЛИЧАВАТ капацитета на познание, а погледът ти да е празен като бурето от вино на село летоска.

И в този слънчев ден, когато осъзнах, че няма как хора без по-широка от моята обща култура да ми определят правилата на дейност, всичко ми тръгна нагоре... Надявам се да бъда разбрана правилно - човек се учи, докато е жив, познаването на историята и четенето на книги не е единственото мерило за човешката интелигентност, не го твърдя, но съм на 100% убедена, че хората масово са спрели да четата книги и да се интересуват от всичко. И в случая давам пример с хора, които УЖ са над средното ниво на интелигентност.

По този случай успях най-накрая да позавърша кътчето ми за четене вкъщи и ще сложа няколко снимки, чакам предложения за още поредици, които да наредя сред “магическите” книги, с които бягам от София... Плюс малко стари кадри от мои пътувания във времето.
И малко котчици - винаги оправят настроението.

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.11.19 12:54.

13.11.19
13:10

Ммм история...гадост
Това с историята и праз отата,..как да го кажа,поне за мен не е баш така.
Още от 4-5-6годишна възраст,а може и по-малка)))),ми се говори за история...като се почне от древна Елада,мине се през смехотворното могъщество на “древните”траки...та до Европата.
Резултата е ,че сега като чуя дати,факти ,паметници,музеи  тн ми се прис...ра.
Нищо от сорта нито ме интересува,нито ме вълнува....хич не ми дреме ,кой кога се е покръстил или построил нещо.Вълнува ме природата,явленията,обяснението им..имената на растения ,животни....е може някое по-старо острие да ме развълнува.
За жалост,точно се отървах от лектора...и сега
..баси- Виктория учи и разказва история с голямо увлечение )))))

13.11.19
13:15

Палеца го сложихме, за да няма коментари от типа: “х2”.
Обаче, от една страна, искам да кажа нещо повече от да щракна палеца, а от друга...съм толкова съгласна с това, което си написала и ми е толкова познато, че “х2” е напълно достатъчно. Положението е страшно. Кътчето ти е страхотно.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.11.19 13:19.

13.11.19
13:16

казано от Блажка на 13.11.19, 12:36:

И в този слънчев ден, когато осъзнах, че няма как хора без по-широка от моята обща култура да ми определят правилата на дейност, всичко ми тръгна нагоре...

Е тва всичкото може да го напишеш и така

казано от Блажка на 13.11.19, 12:36:

Освен, че съм ебаси яката, съм ебаси и умната и начетена!

Ай, чал 😄
p.s.
Знам, че съм гъз 😄
p.p.s.
Знам, че и всичко развалям 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.11.19 13:16.

13.11.19
13:17

Нервак, Имена на растения е доста по-трудно от години и история.. 😄 говорим за офисната среда и хората, които живеят в квадрата на : моята работа не ми позволява да се интересувам от нищо друго...

И все пак - не те ли интересува как са произвеждали бирата в древността, въпросният ейл ?
и всякакви едновремешни технологии за прозводство на алкохол, време за отлежаване и т.н.
Това пак е история 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.11.19 13:48.

13.11.19
13:19

казано от James Hinks на 13.11.19, 13:16:

казано от Блажка на 13.11.19, 12:36:

И в този слънчев ден, когато осъзнах, че няма как хора без по-широка от моята обща култура да ми определят правилата на дейност, всичко ми тръгна нагоре...

Е тва всичкото може да го напишеш и така

казано от Блажка на 13.11.19, 12:36:

Освен, че съм ебаси яката, съм ебаси и умната и начетена!

Ай, чал 😄
p.s.
Знам, че съм гъз 😄
p.p.s.
Знам, че и всичко развалям 😄

Не, не разваляш, попринцип трябваше да напиша: И в момента, в който го осъзнах, разбрах, че дните ми във фирмата са преброени... просто защото вече няма как да се съобразявам.... 🙂
Можеш да ходиш на обяд 2 часа, но ако те видят да четеш книга в кухнята : Тази как са я наели на работа, по цял ден (1 час) чете книги ...

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.11.19 13:24.

13.11.19
13:26

казано от karfi4ka на 13.11.19, 13:15:

Палеца го сложихме, за да няма коментари от типа: “х2”.
Обаче, от една страна, искам да кажа нещо повече от да щракна палеца, а от друга...съм толкова съгласна с това, което си написала и ми е толкова познато, че “х2” е напълно достатъчно. Положението е страшно. Кътчето ти е страхотно.

Благодаря ! Още един свещник чакам да ми изработи дърводелеца.
Изкажи се, и ти си в подобна среда, няма лошо, по-добре тук, отколкото да стигнеш дотам да кажеш на човек, че е загубил по-голямата част от живота си в работа, която единственото, което му носи е : сигурен доход...

13.11.19
13:36

Интересни въпроси повдигаш, Блага. От една страна общата култура е важна дотолкова, доколкото разширява кръгозора на човек и му дава възможност да мисли асоциативно и да намира решения за проблеми от вид, с какъвто не се е сблъсквал досега. От друга в тясно специализирани области като финансите това рядко дава някакво съществено практическо предимство.
Друг е въпросът какво може да ти донесе общуването с хора, които са невежи за света около себе си и как може да те обогати извън чисто професионалната сфера.
Важно е да се познава историята - като започнем заради това да не повтаряме грешките от миналото (клиширано, но вярно) и стигнем до това да разбираме по-добре хората преди нас - мотивите им, проблемите и грижите им, света, в който са живели. На мен лично историята ми е интересна, макар и аз като нервака да клоня в интересите си повече към естествените науки.
Но в крайна сметка това е материалът - или работиш с тия хора, или отиваш при Илън Мъск и се запиваш на опашката за колонизатори на Марс. 🙂 Не е като да имаме кой знае какъв избор.

Деян

13.11.19
13:41

Явно на такива хора попадаш, може би късмет, знам ли. Аз където и да съм работил, общо взето хората около мен, т.е. дирекция, отдели и т.н., са били с доста широки познания в много области, пък и разгорещени спорове е имало. То не са избирателни системи, то не е история, то не са веди. Даже точно преди малко коментирахме теориите и аргументите в посока “Еволюция или сътворение” :-))))))
М/у другото, имал съм досег с хора, работещи в клонове на “западни” фирми тук и понякога наистина са ми се виждали като сектанти. В една например бяха с еднакви костюми като цвят и модел. И едни такива праволинейни, сухари, подмазвачи и лизачи. Но както и да е.

13.11.19
13:45

Боби, Надявах се да се включиш, за да изразиш по-пригледно моите хаотични мисли.

Имам измамното чувство, че хората в чужбина са с по-широк кръгозор. Интересуват се от повече неща, ние може и да нямаме пари да пътуваме, но имаме очи да четем, лошото е, че вече не съм убедена дали имаме капацитета да разберем или да се заинтересуваме от това, което четем...

@Сашо между другото повдигна интересна тема: винаги са ме подценявали заради външния вид, наскоро отново ме повикаха последна за интервю за позицията, към която проявих интерес... интервюто беше по скайп и от 5 човека избраха мен, мениджърите на локално ниво бяха в потрес... Много възможности са ми били отказвани, защото съм “яка”.

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.11.19 13:45.

13.11.19
13:45

За всички, които са отчаяни от работната си среда, мога организирам целодневно посещение с цел разведряване на мрачните мисли в моята месторабота 😄
Ша забравите рязко и естествените и хуманитарните нАуки 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.11.19 13:46.

13.11.19
13:45

казано от Деян на 13.11.19, 13:41:

Даже точно преди малко коментирахме теориите и аргументите в посока “Еволюция или сътворение” :-))))))

Самият факт, че може изобщо да се коментират аргументи в полза на сътворението, показва потресаващо невежество. 🙂

13.11.19
13:55

казано от Блажка на 13.11.19, 13:45:

Боби, Надявах се да се включиш, за да изразиш по-пригледно моите хаотични мисли.

Имам измамното чувство, че хората в чужбина са с по-широк кръгозор. Интересуват се от повече неща, ние може и да нямаме пари да пътуваме, но имаме очи да четем, лошото е, че вече не съм убедена дали имаме капацитета да разберем или да се заинтересуваме от това, което четем...

.

Хората в близкото ми работно обкръжение в Швеция са с доста висока средна обща култура. Но определено не са представителна извадка - първо е международен екип с хора от цял свят (в момента имаме французин, корейка, туркиня, украинец, поляци, шведи, австралиец, мексиканка, естонка, американка, сърбин и сигурно пропускам някого) и второ (и по-важно) са подбрани и почти всички минаваме за “гийк”-ове. Това създава грешна представа.
А за чужбина като цяло не мога да говоря - доста голямо място е, за да го слагаме под един знаменател. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.11.19 13:57.

13.11.19
14:25

Смятам, че програмистите са най-зле откъм обща култура.

Скучно ми е и си казах “чакай да хвърля бомбата”. 🙂

13.11.19
14:49

Важното е екипът да има висока банкетна култура. Да знае на изуст текстовете на всички песни от зората на турбо фолка, през Миле Китич, Весна Змиянац и тн. до съвременните майстори на тежките балади като Тони Стораро.

Подходящи дискусии:
Уби ли Китко Пайнера истинската чалга?
Е ли една балада на Тони Стораро достатъчно тежка, за да нагъне времето и пространството и да те пренесе в друго измерение?
Е ли закопчаната риза пречка пред душата да се излее по време на лайв концерт на Сашо Роман?

Деян

13.11.19
14:55

казано от CarnalK на 13.11.19, 14:49:

Важното е екипът да има висока банкетна култура. Да знае на изуст текстовете на всички песни от зората на турбо фолка, през Миле Китич, Весна Змиянац и тн. до съвременните майстори на тежките балади като Тони Стораро.

Между другото, баш някой от горепосочените фенове на визираната музика няма да отправи реплика, като тази:

казано от Блажка на 13.11.19, 12:36:

‘Вместо да си губиш времето с рицарски измишльотини .... седни прочети за изчисляването не знам си каква данъчна основа, поне ще ти е полезно. “

;-)

13.11.19
15:59

казано от James Hinks на 13.11.19, 13:45:

За всички, които са отчаяни от работната си среда, мога организирам целодневно посещение с цел разведряване на мрачните мисли в моята месторабота 😄
Ша забравите рязко и естествените и хуманитарните нАуки 😄

И после при мен....)))))))))))))))))))))))))),щот тук  постъпилите(неща) са за дълготрайно съхранение.

13.11.19
16:06

Аз първо при Нервака ще се запиша, после при Сашо 😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.11.19 16:12.

13.11.19
17:41

казано от nervak на 13.11.19, 15:59:

казано от James Hinks на 13.11.19, 13:45:

За всички, които са отчаяни от работната си среда, мога организирам целодневно посещение с цел разведряване на мрачните мисли в моята месторабота 😄
Ша забравите рязко и естествените и хуманитарните нАуки 😄

И после при мен....)))))))))))))))))))))))))),щот тук  постъпилите(неща) са за дълготрайно съхранение.

За тия при теб не се ли изисква първо да са изкормени, после натъпкани със слама и памук и чак след това назначени на длъжност там, че да не се вмирисват много?

13.11.19
22:29

казано от Boby_ на 13.11.19, 17:41:

За тия при теб не се ли изисква първо да са изкормени, после натъпкани със слама и памук и чак след това назначени на длъжност там, че да не се вмирисват много?

Изобщо не е необходимо да се хаби слама и памук...нищо не се вмирисва при чистата гама.

14.11.19
10:14

Вчера

Изтласкване - 1х70, 1х75, 2х2х70кг ( баси много ми тежеше..)

Комплекс щанга 40кг

15 squat clean
15 burpees
15 power hang clean
15 burpee
15 power clean
15 burpee
15 power clean and jerk
15 burpee

Време: 13:28

10 мин асс байк
1000м ски ерг

Правих го тоя комплекс с един от тренерите в Спарта, че ми беше кофти как не ми вървеше изтласкванете, ама така ми гръмнаха краката... ужасен ужас

Тренировка днес:

Изхвърляне - 5х1х55кг

20 мин техника на силово възлизане пак с треньор ( то няма как на тва....) Вече бая качих трупчето, знае ли се, не се ли знае, може пък да успея до другата година

Макс брой Wall Ball 6kg за 7 мин
Резултат - 110

Това е май като цяло... заминавам за Швейцария на 24… и ще ми спре прогреса поне за седмица, да видим колко ще ме държат там от работа.

18.11.19
10:55

Петък

Изтласкване - 2х70, 1х80, 1х85 сравнително леко, но с болки...

Комплекс The Joker щанга 70кг
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
ТТБ
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тяга

Време: 8 мин 2 секунди ( предното ми е било 9:32) както и при предното ме озориха ТТБ

После 2 дни на село и сега пак в лудницата, поне ми пристигна огледалото, което си бях поръчала да ми изработи една женица от Пловдив. С дърворезба се занимава. За моите представи не взима скъпо... е със сигурност е по-скъпо от да си вземеш огледало от ИКЕА.
Но...решила съм след отпадането  на плана да си купим къща, поне у нас да стане като в замък. Сега преговарям за едни факли... 😄 ( естествено, не с огън, но изглеждат ефектно).

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.11.19 10:56.

19.11.19
11:24

Тренировка днес набързо преди работа

Изхвърляне - 3х3х50кг
Изтласкване в подклек - 3х2х60кг
Клек гръб - 3х2х110кг

За толкова ми стигна времето за съжаление, пак се успах, а както казах и преди вторник и четвъртък съм малко в положението на Чичака, с тази разлика, че МОЖЕ да тренирам, ама след направена забележка - просто не ми е приятно.
Утре ще наваксам...

21.11.19
11:58

Тренировка вчера

Изхвърляне в подклек - 2х55, 1х58, 1х60 ( рекорд за сезона на подклек)
Изтласкване разножка - 2х75кг 3х1х80кг ( целта почти достигната, а именно да си направя 80кг работна тежест и да имам мегдан да се целя по-нависоко)

Клек гърди - 3х3х90кг ( трагедия пълна....)

4х400м бягане с по 1 мин почивка бързо ходене

Тренировка днес сутринта

Гимнастика с Краси ( около 40 мин)
Стойки на ръце към стена, техника на странично слизане, стойки без стена с помощ
Засилки и махове на халки, избиване с таз, после същото с ластик на лоста
Избивания с таз на земя
Ходене на ръце с помощ - да не казвам голяма дума, но ако се съсредоточа по-скоро може да почна да ходя лека полека на ръце, отколкото да направя силово, много ми тежи гъза, дейба...

Изтласкване подклек - 1х65, 1х68, 1х70 ( рекорд за сезонна в подклек)

И ВРЕМЕТО СВЪРШИ... за съжаление, утре съм хоум офис, ще наваксам...

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.11.19 12:14.

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1