За мъже! Честа ерекция? Какво се случва в тялото ми?

11.02.14
00:41

Здравейте. Предварително се извинявам за тъпата тема и че май не е точно за този раздел, но едва ли много хора имат подобна информация, затова ми се искаше повече хора да изкажат мнение.

На 21 съм и от 3-4 месеца съм без полов живот :D Boner съм доста често напоследък... Каква е връзката с тестостерона? Няма укротяване, пробвах всичко да го укротя, ама той е инато месо.
  Сега сериозно. На мен не ми пречи толкова, защото съм по-често вкъщи, но се чудя каква е връзката... дали ще се отрази на тренировките и дали не трябва да избера по-тежки упражнения, явно не се изморявам толкова много (тренирам със собствено тегло - не във фитнес - 1.92 / 110 кг.) В момента карам на НВД. Не приемам нищо. Не съм ползвал дори хранителни добавки до днес :) Днес за първи път започнах и затова искам да постигна максимални резултати - това ме подтикна да питам относно това. От днес ще взимам Termo core professional на AMIX - за мазнините, защото съм с 5 кг над очакваното) и витамини на BioTech.

Хайде някой да каже как е при него. Как се отразява тестостерона върху ерекцията? Търсих разни теми, но явно няма много подобни. Дали защото съм без приятелка или не знам (макар че то и тогава беше същото), но на 14 бях така.. можех по цял ден да си праскам чикий и пак ми е палатка :D Предполагам повечето от вас знаят как е, но аз се чудя каква е връзката с тестостерона - това е. Не знам как точно да подходя към тоя “проблем” (то даже не е проблем, просто искам да знам какво се случва в тялото ми). Мисълта ми е ако някой знае сигурно инфо по въпроса да сподели как да процедирам и какви са вариантите и последствията от тях като цяло.

Съвсем ли нямаш полов живот? Или само двустранен? :D

Сега сериозно...повече тестостерон = повече ерекция :D Нищо необичайно, пич, радвай се, щото не знаеш след 10 години дали няма да се молим за тия неща:D

11.02.14
01:28

А аз си мислех, че това е нещо нормално :D

11.02.14
02:01

Повече тестостерон - повече ерекция? Ми значи тесто има, ще месим мускули. Ако има нещо друго по темата бих се радвал някой да сподели. Идея си нямам какво е отношението на тестостерона към ерекцията и еякулацията. Благодаря за отговорите, но ако има и още нещо ще съм още по-благодарен.

Пич много мислиш. Е*и, бий чикии, прави квото ти душа иска, щом можеш.

11.02.14
02:11

Абе то хубаво, ама сега нямам за цел да еба, а да кача мускулна маса и да стопя мазнини :D Ако тези неща ми пречат *бал съм му майката... Ще си седим на сухо още малко, голям работа :D 45 дни.. с тях без тях. Като съм се захванал с нещо.. поне да го правя както трябва.

11.02.14
02:30

казано от Dimitar Mitov на 11.02.14, 02:11:

Абе то хубаво, ама сега нямам за цел да еба, а да кача мускулна маса и да стопя мазнини :D Ако тези неща ми пречат *бал съм му майката... Ще си седим на сухо още малко, голям работа :D 45 дни.. с тях без тях. Като съм се захванал с нещо.. поне да го правя както трябва.

Човече, кажи ми, че тролиш :D Всеки друг отговор ще убие малкото детско в мен :D

11.02.14
09:26

Братле няма по добро кардио от секса ........по тая тема са изписани тонове литература :) щом ще топиш и имаш тестостерон в излишък в залата тежко в леглото дълго и те ти е качване на мускулна маса и топене на мазнини :).

11.02.14
10:52

Малко по-различен отговор към темата. Културистите и доста спортисти не правят редовен секс. Наскоро четох за някъв боксиор 8-9 месеца не бил правил нищо, понеже трениора му забранил. По принцип Херцога е прав, поне от това което съм чувал и мяркал из нета. Хубаво е да имаш честа ерекция според мен, това значи, че работиш добре :D

Отностно пазенето на тест-а аз сега се подлагам на такъв режим 28 дена + екстри -> целия месец Февруари и до момента виждам доста добри резултати. После дано не спаднат :D (makeup)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 11.02.14 10:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1