Въпрос отностно кардио тренировките

12.02.14
09:51

Здравейте ! Искам да попитам дали е лошо да тренирам всеки ден на крос тренажора,защото от дълго време го правя.Тренирам по 1 час сутрин на гладно,след като си изпия л-карнитина.Другият ми въпрос е,отделно от сутришната тренировка,може ли да хода и да тичам по 30-40 минути следобеда ?
Поздрави на всички !

Ако искаш да изгориш и малкото мускул, който имаш, даже те съветвам да направиш и едно тичане привечер, около 1 час :)

12.02.14
10:57

Прaвил съм кaрдио всеки ден (преди) по 30-40 минути със стaбилен хрaнителн режим ,който искa дa ми вярвa мускул не горях.Тa моето мнение е ,че със стaбилен режим мускул от кaрдио не се гори.Всякой си имa мнение :)

12.02.14
11:18

Аз не ти разбирам въпроса бе кардио боецо.
Нещо си го правил от доста време и ни питаш дали е лошо така ли...:))))

казано от bench press на 12.02.14, 10:57:

Прaвил съм кaрдио всеки ден (преди) по 30-40 минути със стaбилен хрaнителн режим ,който искa дa ми вярвa мускул не горях.Тa моето мнение е ,че със стaбилен режим мускул от кaрдио не се гори.Всякой си имa мнение :)

Ти си правил 40 мин кардио, а той в момента прави 1 час и иска да да прави по още 40 мин всеки ден (не четеш ли ?) Второ, ти може да си  60кг на ръст 176, а той да е 100 на ръст 184 - нещата са сторого индивидуални. По начина, по който го е написал, и снимката, която беше на профила по-рано, си правя изводите, че това непрестанно кардио се прави с цел отслабване, което е грешка. Отслабва се с тренировки с тежести, няма лошо да се прави и кардио, но НЕ по толкова много всеки ден и не като основен метод за сваляне на кг. Да не говорим,че ако си с наднормено тегло и правиш толкова много кардио, започват да ти се износват стави и т.н. и после си имаш доста проблеми.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 12.02.14 11:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1