14.02.14
13:59
казано от vatman на 14.02.14, 13:31:
На този сайт му трябва чат.Да може да се храните в реално време.
Имаш ли нужда от работа? Готов бизнес анализатор си :)))))
14.02.14
14:01
Ха честит Тифон Зарезан и Св. Валенитин (всеки да си избира :) ), Аз се “покривам” за малко. :) Ще взема да дремна някой и друг час, че празници ни чакат :)))))))))))))))
14.02.14
14:01
казано от Kirilov на 14.02.14, 11:52:
Бат Сашо, майна(на твоя диалект, за да ме разбереш) хубаво беше решил само дневник да си водиш ....
Скучно ми е, Ники...иначе сгреших, че отстъпих от решението.
казано от Solomon Kane на 14.02.14, 11:57:
Бат Сашо само си хаби таланта - партия трябва да направи, религиозно движение или каквото се сети ... или най-малкото книги да пише
daobg.com е сериозна школа в това отношение ;) :D
Даже може да се каже, че там имаше най-добро поле за изява...Тук рядко се улучва хубава и благодатна личност и подходяща тема, а там по едно време имаше по две на седмица :D
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 13:27:
казано от Solomon Kane на 14.02.14, 11:57:
Бат Сашо само си хаби таланта - партия трябва да направи, религиозно движение или каквото се сети ... или най-малкото книги да пише
Трябва я... моментално си е разрешил всички проблеми. Сега сериозно, поздравления за “тънката” шега... ако е такава се, че вече не знам... може да кажеш, че си сериозен... ;))))
Това е шега разбира се, въпреки, че не съм сигурен дали е към мен или към Solomon Kane.
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 13:27:
Епа не е ли весело тук :)))))))))))))
Весело е...
14.02.14
14:10
Шега, шега колко да е шега ;) Ако Сашо основе партия, веднага се записвам, дори основната й идея да е колонизацията на съседни измерения. А за писането, е, някой би ли си изкривил душата да каже че не му върви?
14.02.14
14:33
Партията “Крадем Умерено, Работа за всички и само в името на народа” :D
Интересна абревиатура се получава, пък и загатва за управленска и политическа платформа с нищо неотстъпваща на ГЕРБ, СДС, НДСВ, БСП и ДПС.
Мото :
“Знам да четам,
знам да пишам,
оти да не сум критик ?
Ако сгрешам ке го бришам,
ке го лижам со език !
...
Знам да четам, знам да пишам
оти да не сум критик?
Гледам си алъш веришот –
не съм улав тутманик ?”
Остават ни още 4998 съмишленика, Solomon, назначен си за вицепремиер :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.02.14 14:34.
14.02.14
14:49
казано от James Hinks на 14.02.14, 14:33:
Партията “Крадем Умерено, Работа за всички и само в името на народа” :D
Интересна абревиатура се получава, пък и загатва за управленска и политическа платформа с нищо неотстъпваща на ГЕРБ, СДС, НДСВ, БСП и ДПС.
Мото :
“Знам да четам,
знам да пишам,
оти да не сум критик ?
Ако сгрешам ке го бришам,
ке го лижам со език !
...
Знам да четам, знам да пишам
оти да не сум критик?
Гледам си алъш веришот –
не съм улав тутманик ?”
Остават ни още 4998 съмишленика, Solomon, назначен си за вицепремиер :)
От де го вадиш тоя “Македонски” (застраховам се и ти казвам, че не съм от Симитли, дори не го харесвам, като “град”, ходил съм има-няма 5-6 пъти там - прекалено спокойно е, а спокойствието е за лудите...)... Ако ме вземеш и мен... мога да съм от полза... слабичък съм, ама много държим на бой :D )))))
не мога да заспя и това си е... :)
14.02.14
14:56
Не е мой, от Тома Измирлиев е ;) На 90 години е това стихотворение и все още е актуално с пълна сила.
4997 :)
14.02.14
15:45
Изтрито
Мнението беше редактирано от Teen Power на 14.02.14 16:35.
14.02.14
15:45
казано от gotcha на 14.02.14, 15:06:
Тук щом и до политика се стигна значи си еба века... (dull)
Накрая винаги до политика се стига... трите “П”-та, управляват света. Пари, П**** и Политика. :) Айде.... пак почнах със селянията... Сашо де си бре?! Нали знаеш, че няма лоша реклама... :)))) Админите още не са ни “надушили” :))))
п.с. Видиш ли че все пак няма злоба в мен и искрено искам да ти помогна :)
Мнението беше редактирано от Bobcho Bobev на 14.02.14 15:47.
14.02.14
15:48
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 10:43:
Бих ти помогнал и с пари дори, сериозен съм, пиши на лично съобщение ще говорим.
Имаш ли някакви изисквания към кандидатите за пари, че да се наредя и аз на опашката? (devil) И не си трий профила, внасяш специфичен колорит във форума. А и не виждам проблем, след като самият ти беше се пошегувал, че да си програмист било диагноза. :)
14.02.14
16:31
А е и да има злоба, сега ще я загърбим временно в името на партията, пък после като се отцепиш ще водя компроматна война :)
14.02.14
19:57
казано от Debel Lebed на 14.02.14, 15:48:
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 10:43:
Бих ти помогнал и с пари дори, сериозен съм, пиши на лично съобщение ще говорим.
Имаш ли някакви изисквания към кандидатите за пари, че да се наредя и аз на опашката? (devil) И не си трий профила, внасяш специфичен колорит във форума. А и не виждам проблем, след като самият ти беше се пошегувал, че да си програмист било диагноза. :)
Лебеде - ти не беше ли от Троян? Скоро ще ходя на пърленки по вашия край... та, що да не... иначе най-важното и спецефично условие се казва запис на заповед. Македонците имат един лаф: “Ако искаш да изгубиш приятел, дай му пари на заем... ти не си ми приятел, ама що пък да те губим, като потенцялен такъв... или пък да губя парите си... :Д
п.с. Ако найстина имаш някаква смислена идея и аз също се съглася с теб... лихва не ти ща, никога не съм давал пари на заем с лихва :))))
А относно профила... няма бизнес който да доброволно да предлага на клентите си да си “отидат”, прави се само по задължение... с две думи... не вярвам да мога сам да си “затрия” аккаунта, не че съм и проверявал де... :))))
Хайде весел Трифон ЗАРЕЗИЛ :))))
14.02.14
20:47
Предимства на силовия бодибилдинг срещу кросфит:
1) Развива се чувствително по - голяма сила, отколкото при кросфит. Силата е най - важната характеристика, която може да се тренира с тежести, като тя влияе на всички атлетични качества и на здравето и качеството на живот на човека. Увеличава скоростта на бягане, експлозивността /или е необходима предпоставка за това/, има практически ефект във всеки аспект на живота, особено с нарастване на възрастта. Фактор е в боя, освен ако другата страна е много по - добра в него.
2) Маса - мускулната маса удължава живота, намалява риска от рак, естествена защита е при бой - тя е броня. Голямата маса също така намалява вероятността изобщо да се стигне до бой, респектира.
3) По- малък риск от контузия поради прекаляването с тренировки с висока интензивност при кросфит.
Това е за силов бодибилдинг и кросфит, не за бодибилдинг и тренировките на James Hinks, които водят до по - бързи резултати и добавят допълнителни качества, които силовият бодибилдинг не тренира достатъчно.
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 14.02.14 21:27.
14.02.14
21:16
казано от CarnalK на 14.02.14, 21:10:
Ех, Лъчо, що трябваше да наливаш масло в огъня?
Защото съм пиян в този двоен празник :D
Във виното е истината
Истината е красота
Красотата поражда любов
Любовта е опиянение
Чувствам се пиян,
откакто те срещнах -
тази чаша е за мен.
14.02.14
21:26
Познанията и уменията на кросфит треньорите също са съмнителни – за да изкараш сертификат за първо ниво, заплащаш $1000 и посещаваш семинар с продължителност 2 дни. Семинарите от първо ниво завършват с изпит (който дори не е писмен) и при успешното му полагане атлетите получават сертификат. Ако първият опит на изпита не е съвсем успешен, имаш възможност отново да посещаваш семинари до вземане на изпита – дори ти правят отстъпка от цената при последващи посещения. Сертификат за Първо ниво ти дава право да отвориш кросфит зала (срещу съответния членски внос от $ 2000/ година) и да използваш марката Crossfit.
В тоя ред на мисли в България има ли такава зала, официално призната, сертифицирана или каквато е там според гуруто Гласмън?
казано от WhiteWalker на 14.02.14, 21:26:
В тоя ред на мисли в България има ли такава зала, официално призната, сертифицирана или каквато е там според гуруто Гласмън?
http://www.ultimatetraining.bg/
15.02.14
00:09
“Ти пиещите не кори! Такъв е пая
от Господ предрешен за нас в кервансарая.
Злорадо хич не се хвали “не пия капка” -
къде по-глупави неща за тебе зная.”
ОМАР ХАЙЯМ
15.02.14
00:32
...
17.02.14
12:06
казано от Lachezar Tomov на 14.02.14, 20:47:
1) Развива се чувствително по - голяма сила, отколкото при кросфит. Силата е най - важната характеристика, която може да се тренира с тежести, като тя влияе на всички атлетични качества и на здравето и качеството на живот на човека. Увеличава скоростта на бягане, експлозивността /или е необходима предпоставка за това/, има практически ефект във всеки аспект на живота, особено с нарастване на възрастта. Фактор е в боя, освен ако другата страна е много по - добра в него.
Фактор в е боя, но на 30-ти февруари ;)
2) Маса - мускулната маса удължава живота, намалява риска от рак, естествена защита е при бой - тя е броня. Голямата маса също така намалява вероятността изобщо да се стигне до бой, респектира.
Естествена защита при бой - само ако знаеш как да стане такава и можеш да го направиш. Мускулите са силно узязвими от удари, травмират се тежко и хубав удар пласиран на точното място предизвиква моментална навъзможност да продължиш боя.
3) По- малък риск от контузия поради прекаляването с тренировки с висока интензивност при кросфит.
Дали ? Ако имаш акъл в главата и тренираш само наистина смислените комплекси от КФ, шанса да се контузиш е точно толкова, а дори и по-малък, колкото е с със силовия бодибилдинг.
Ох, Сашо не мога, честно :D
Най-мазните ММА-ци и борци, които съм виждала са всъщност най-големите шампиони... в щангите е същото, чистата и многото мускулна маса те спасява единствено и само ако си зле технически, справка Дмитри Клоков, обаче досега не съм чула да е станал различен от втори хихихих :D
Виж Илята е мазен и има шкембе, няма коса и изглежда малко шматка, ама е набор 88 и е двукратен Олимпийски :P
Оня ден го гледаха как се мъчи на тоус ту бар, тоя голям гъз няма мърдане...
казано от James Hinks на 17.02.14, 12:06:
Естествена защита при бой - само ако знаеш как да стане такава и можеш да го направиш. Мускулите са силно узязвими от удари, травмират се тежко и хубав удар пласиран на точното място предизвиква моментална навъзможност да продължиш боя.
Ако това е въпросът, сланината реагира по-добре при понасяне на удар, като абсoрбира и разпределя енергията. Е, трябва да е с дебелина 30+ сантиметра, разбира се. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.02.14 12:21.
казано от Наталья Заболотная на 17.02.14, 12:13:
Най-мазните ММА-ци и борци, които съм виждала са всъщност най-големите шампиони... в щангите е същото, чистата и многото мускулна маса те спасява единствено и само ако си зле технически, справка Дмитри Клоков, обаче досега не съм чула да е станал различен от втори хихихих :D
Виж Илята е мазен и има шкембе, няма коса и изглежда малко шматка, ама е набор 88 и е двукратен Олимпийски :P
В страни от темата, но Клоков и в едно от видеата си и спомена,че ниският му процент BF% го води често и до контузии.
казано от Наталья Заболотная на 17.02.14, 12:13:
Понеже Иля е дебел и всички щангисти трябва да са дебели. В леките категории рядко ще видиш някой пълен, повечето са доста изчистени, не мисля че са зле технически. Хайде Иля е голям талант и е постигнал наистина много, а още е съвсем млад и ще остане завинаги в спортната история. Наим Сюлейманов, лично за мен най-великият щангист раждан някога, поне досега, потвърждава напълно горното ми твърдение. Сибирската мечка - най-титулуваният класик за всички времена, също, на всичкото отгоре той е и в тежка категория. Тук е интересно как някакъв, който никой никога не го е чувал, ама понеже е дебело прасе (говоря за Гарднър) и стана голямата сензация като успя да го победи в Сидни и всички започнаха да го превъзнасят, ама всяко чудо за 3 дни... Карелин стана политик, а Гарднър 200кг.
Не си противоречете сега - бодибилдингът ли е много хубав или да си дебел, 7 страници фермани и накрая... :D
Мнението беше редактирано от aleks на 17.02.14 18:42.
Иля не е дебел! Мазен е, аз дебел щангист от световна класа не познавам ( не говорим за 105+).
Наим Сюлейманоглу - да, голям щангист, няма спор, но той е роден такъв, ако ме разбираш какво ти намеквам...
Нищо не ти пречи да преследващ визия, но забрави за хубави постижения с 5% Боди Фет. Можеш да имаш и двете, ако си почнал от 10, не от 20 да вдигаш щанги ;)
17.02.14
18:46
Дебело прасе, ама би Карелин (късмет, съдии, извънземни, Гълфстрийм, ама го би), а ти кой беше? :D
17.02.14
20:07
Стоицов е много изчистен за щангист, направо ще вземе хляба на Лазар Ангелов и другите релефни батки :)
А и тоя китаеца Лу не знам какво си/сложно име има/ дето мачка в категорията си
казано от WhiteWalker на 17.02.14, 20:07:
Стоицов е много изчистен за щангист, направо ще вземе хляба на Лазар Ангелов и другите релефни батки :)
А и тоя китаеца Лу не знам какво си/сложно име има/ дето мачка в категорията си
Сигурно за тоя Лу става въпрос?
17.02.14
22:45
казано от James Hinks на 17.02.14, 12:06:
1) Развива се чувствително по - голяма сила, отколкото при кросфит. Силата е най - важната характеристика, която може да се тренира с тежести, като тя влияе на всички атлетични качества и на здравето и качеството на живот на човека. Увеличава скоростта на бягане, експлозивността /или е необходима предпоставка за това/, има практически ефект във всеки аспект на живота, особено с нарастване на възрастта. Фактор е в боя, освен ако другата страна е много по - добра в него.Фактор в е боя, но на 30-ти февруари ;)
Дали ? Ако имаш акъл в главата и тренираш само наистина смислените комплекси от КФ, шанса да се контузиш е точно толкова, а дори и по-малък, колкото е с със силовия бодибилдинг.
Явно зависи кой с кого се бие, защото при мен е била.Има и косвено значение - плътност на костите, здравина на сухожилията
За мускулната маса - тя може да се наранява, но предпазва вътрешните органи от нараняване.
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 17.02.14 22:48.
17.02.14
22:55
Дори и пълни риби да се бият, чистата мускулна маса не влияе, влияе техника на удряне и контрол на адреналиновия прилив.
А за предпазването - ела да видиш лоукик и кои вътрешни органи засяга ;)
Тръне, не се изказвай неподготвен за Полковника и гадното прасе...
Мен са ме ритали така в бедрото, направо все едно със секира те сечат. Минава ти мерак и за бой, и за всичко. После Стели стана европейски по кик-бокс:) Аз от де да знам кой е:)))
Бат Сашо много добре го е казал:) Кви мускули, кви 5 лева, като те ударят 2-3 светкавици в брадата, лягаш моментално, ако ще да имаш Фран за 2 минути и 300 клек:)
Готина тема, след малко пак ще се изроди. Може би ако добавим и Фелпс, я дайте и Фелпс. Той дали ще набие Кай Грийн:)
18.02.14
11:22
Сашо, аз нищо не казвам за Карелин и за американеца. Респект за Карелин, без съмнение е най-великият, едва ли някой скоро ще го стигне, а гадното прасе може да е прасе, може да е всякакъв, но го победи. Доколкото знам, преди този мач, за 13 години Карелин няма загуба, а 6 години никой не е отбелязвал дори точка срещу него. Поправи ме ако греша :) Ако не за друго, заради това заслужава малко уважение :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 18.02.14 11:23.
18.02.14
11:37
Тръне, аз разлика от теб, аз тая среща съм я гледал в съзнателна възраст и по време, по което съм имал доста понятие от борба ;) Знаеш ли как протече, каква “победа” беше и колко време преди това беше последната смяна на правилата ?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.02.14 11:45.
Тази история много ми прилича на легендата за Самсон, Далила и филистимците.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече