Продуктите и по-специално Креатина на Be Strong

14.02.14
23:58

Споделете някакво мнение за креатина на Be Strong . Не съм срещал никъде нещо по - подробно за продуктите на  Be Strong .

Имаше една тема в един друг сайт, чието име няма да споменавам, за да не правя реклама. Ще цитирам мнението на момичето, което писа за продуктите на Митко Димитров, става въпрос за пост на Благовеста Иванова. Лично аз не съм ги ползвала, затова си позволявам да цитирам нейното мнение, което е изцяло на база личния й опит с тях:

“На състезанието Be-Strong, тези които бяхме в челната тройка получихме добавки от тази марка, всичко за което се сетите.
Изпих whey protein-a, останах сравнително доволна, лесно се разтвяря, приятен вкус, никакви странични ефекти, течния Л-карнитин също го одобрявам, останах много доволна, BCAA-то го дадох на приятел щангист, защото е неовкусено и не ми харесва да го пия така, а в сок не мога, защото ми идва допълнителна захар към режима, той сподели, че е доволен и го възстановяват добре.
От 4 дни правя зареждане с Креатина и засега не мога да споделя впечатления, но fat burnera не е особено силен и ефикасен, лично аз нищо не усетих.
Като цяло не знам дали ще се котират и ще бъдат конкурентни на пазара, вече всичко зависи от цена-качество, но за някои определени добавки като аминокиселини например винаги бих предпочела Controlled Labs или Scivation.
Добавките са неовкусени и това ги прави трудни за употреба поне от мен.”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1