Достатъчно ли е?

Темата е заключена.

16.02.14
09:52

Привет и от мен :)! на 23 години съм,висока 173см,тежа 48кг. Тренирала съм като дете разни бойни изкуства, в малко по-късен етап ходих на пилатес(за кратко) и имам няколко посещения във фитнес зала. До скоро смятах, че метаболизма ми е добър и на този етап, може да мина и без много спорт, но... не е точно така. Работих в Турция преди известно време и качих някой друг килограм, след това пак си възвърнах предишното тегло, но се застоях,понеже имах труден период и се бях занемарила, бях в тежка депресия и не излизах от нас, нямах желание за абсолютно нищо(дори да ставам от леглото)... И така до преди месец някъде. Сега си давам един вид “ново начало”... Започнах работа, излизам от вкъщи и посещавам фитнес залата. Осъзнах, че ми действа адски стимулиращо, зарежда ме (физически и психически) и разбира се се чувствам добре от факта, че започнах да подобрявам вида си :) Още е рано да се каже, че виждам някакви промени, по-скоро е до усещане, защото ходя от едва седмица. Проблема е там, че аз знам какво искам да постигна като краен резултат - по-слаби и красиво оформени крака и секси изваяно дупе(не плоско), иска ми се да стане по изпъкнало, да сваля мазнините от ханша (и др. места ако има нужда)И да премахна гадния целулит
...но не знам точно как да го постигна и се надявам, да получа от Вас напътствия и корекции. Това което правя аз е:
Кардио пътека 20 мин(като редувам ходене и бягане),
Кростренажор 20-30 мин,
колело(неопределено време),
скачане на въже(неопределено време) .Почивам 5 мин и повтарям нещата, но не в последователен ред и с неопределено време, а докато се чуствам ОК...
По някое време използвам два уреда(за крака), които нямам идея как се казват, но мисля, че са по-скоро силови, просто стоят в залата за кардио. Това е което правя в залата в момента, не знам дали е подходящо за нещата които целя да постигна.
Друго което започнах да правя е да пия повече вода и се старая да не се тъпча с боклуци(които съм яла цял живот) Ям по-малко хляб, пилешко вместо свинско, зеленчуци и избягвам сладките, мазните,тестените и разни “натурални” сокове и безалкохолни.
Малко ми е трудно да се лишавам от тези неща, най-вече от тестените, понеже “до вчера” ядох само пици и сандвичи, но смятам, че ще се справя. :)

Ще съм благодарна за всяко едно споделено мнение!
Извинявам се, ако има допуснати правописни и пунктуационни грешки

Здравей, темата ти е преместена в друг раздел, не е нужно да пускаш нова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1