Голд стандард/Гаспари + грийн маг - какво да си взема?

17.02.14
14:53

Така значи имам половин година стаж вече в залата и реших ,че искам да си взема добавки. Откакто съм почнал съм качил 7-8 кг,което е доста добре за мен. Целита са ми да покача още чиста мускулна маса, висок съм 1,80 и тежа около 75-6 кг. Избрах тези два вида добавки Голд стандарт протеин(или Гаспари двоумя се още) и грийн магнитуд креатинова матрица. Тъй  като това ще са ми първите добавки досега искам да ви питам дали ще са точно това, което търся. Да ми помогнет кой от двата протина да си избера и като цяло какви резултати да очаквам .И дали има смисъл от креатиновата матрица или да си взема само протеин. Бих се радвал на всякакви мнения и отговори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1