Епилатор

17.02.14
18:11

Дали  ще има смисъл да си купувам епилатор и реших да поразпитам из форумите Въпросът ми е дали при мъжки косми(по-дебели от женските) епилаторът е ефикасно средство за обезкосмяване. Има ли някои който  ползва  епилатор ,вярно ли е че  след  време  космите  оредряват  и след  колко  време  след  като се  епилирате започват  да  ръстът?

АЧ

17.02.14
18:50

Аз и мои познати сме си бръснали краката и с машинка за подстригване, но само за това остава после..

17.02.14
18:53

Супер е епилаторът! Трябва просто да си редовен. Първите няколко месеца е тегаво, но след това е супер.

Е такава тема не очаквах да срещна във този форум... :D Космите оредяват наистина и става по-меки от епилацията :)  Моя съвет е да си отидеш на кола маска-има супер много предимства пред епилатора :) И ако не ти е удачен този вариант,поне първият път го направи,щото според мене с епилатора ще ти се такова таковата :D

17.02.14
23:54

Трябваше да кажеш и за къде ще го използваш този епилатор (makeup)

Аз предпочитам кола маската и съм доста доволен, отивам плащам си, пипат ме нежни женски ръце и така :)

18.02.14
14:36

Аз  мислия да си  купия епилатор защото  ще ми  излиса по  евтино  от кола маса.Аз  мислия да  се  епилирам  краката си  и  гърди.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.14 07:17.

Да, но за времето, което ще ти е нужно да отделиш, май ще ти е по-добре да идеш на кола маска:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1