17.02.14
18:11
Дали ще има смисъл да си купувам епилатор и реших да поразпитам из форумите Въпросът ми е дали при мъжки косми(по-дебели от женските) епилаторът е ефикасно средство за обезкосмяване. Има ли някои който ползва епилатор ,вярно ли е че след време космите оредряват и след колко време след като се епилирате започват да ръстът?
17.02.14
18:50
Аз и мои познати сме си бръснали краката и с машинка за подстригване, но само за това остава после..
Супер е епилаторът! Трябва просто да си редовен. Първите няколко месеца е тегаво, но след това е супер.
17.02.14
20:53
Е такава тема не очаквах да срещна във този форум... :D Космите оредяват наистина и става по-меки от епилацията :) Моя съвет е да си отидеш на кола маска-има супер много предимства пред епилатора :) И ако не ти е удачен този вариант,поне първият път го направи,щото според мене с епилатора ще ти се такова таковата :D
Трябваше да кажеш и за къде ще го използваш този епилатор (makeup)
Аз предпочитам кола маската и съм доста доволен, отивам плащам си, пипат ме нежни женски ръце и така :)
Аз мислия да си купия епилатор защото ще ми излиса по евтино от кола маса.Аз мислия да се епилирам краката си и гърди.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.14 07:17.
18.02.14
22:46
Да, но за времето, което ще ти е нужно да отделиш, май ще ти е по-добре да идеш на кола маска:)