Моля за мнения относно меню! Имам за сваляне мнооого килограми ..

Здравейте,

От около седмица започнах да спазвам НВД ...или поне така си мисля. Имам за сваляне като за начало поне 30 кг. Започнах тренировки , основно кардио 4 пъти в седмицата по час.
Малко инфо :
Височина : 172
Кг: 108
Възраст: 30
ОКБ= 2000

Четох, смятах и тотално се омотах и се оказа че не разбирам нищо от тия сметки.
Ето горе-долу какво ям . Моля някой да ми каже добре ли е , не е ли, липсва ли нещо или пък е много?! Изобщо всичко, което ви прави впечатление ще се радвам да го споделите. По мой сметки дневния ми прием калории движи между 700-800 , което май е малко , но пък не съм сигурна че ги смятам правилно. По препоръка от моя треньор избягвам по мазните млечни продукти като кашкавал и сирене.

Ден 1
Закуска : кафе с 30 мл пр.мляко, филия пълнозърнест хляб с 100гр. обезмаслена извара и 1 домат
Обяд: 250 гр пилешко филе и салата от марули (поне 300 гр)  подправена с 2 лъжици зехтин
Следобедна закуска: 10 бадема в не тренировъчен ден (или банан след тренировка)
Вечеря: отново около 300 гр. маруля , 100 гр. извара и 1 домат

Ден 2:
З: кафе, 2 белтъка, половин краставица
О: 250 гр пил. филе и 250 гр. задушени броколи и 1 морков
СЗ: отново бадеми или банан
В: салата марули, 200 гр. пилешко филе, 50 гр. обезмаслена извара 7

Е, очаквам всякакви критики и мнения ! :)

Според теб правилно ли е да приемаш по 700-800 kcal дневно при изчислен дефицит 2000 kcal?
(приемаме, че сметката ти е точна)

Ами не е нормално ,  та затова и пиша :))  Първо наистина не съм сигурна,  че калориите са толкова, колкото ги смятам и второ какво още и колко да ям тогава ,имайки предвид колко кг имам за сваляне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1