ВИСОКО БЕЛТЪЧНА ДИЕТА

10.06.05
20:19

Тази диета е един  от най-важните компоненти на тренировъчния процес, когато говорим за редуциране на мастна тъкан . Трябва да се изберат качесвени източници на белтъчини като пилешки гърди , бяла риба , телешко месо , високопроцентни белтъчни концентрати . При този вид диета тялото се оставя на много малко въглехидрати с цел максимално намаляване на кръвната захар и се търси момента в който организма гори наличните мазнини естевено не без помоща на аеробна дейност .Тази диета е много добра също така защото  повишава максимално количеството на GH - соматотропен растежен хормон , който освен анаболен е и добър фет бърнер . Той се покачва максимално тогава когато в организма въглехидратите са малко и  организма е близко до състояние на хипогликемия/понижена кръвна захар/ . Приема на белтъчини трябва да е около 3,5 - 4 гр  на кг телесно тегло. Въглехидратите да са наполовина , тоест по 2 гр . Не е зле при такава диета да се приемат и допълнително глутамин и аргинин , както и верижно разклонени аминокиселини , които ще предпазят организма от евенуален катаболен ефект . Ще се радвам ако мога да помогна на някои търсещ правилната диета , а тази определено е най-добрия избор . Тя е 100% спортна диета. Всичко останало е много несериозно . За тези които имат представа какво точно представялва тази диета ,ще се радвам на мнения по темата  :D

13.06.05
16:31

Само да вметна, че с 2гр на кг въглехидрати ефектът няма да е много добър :D Отделно, да не забравяме мазнините. А материал за хормончето :?:  :wink: Освен това приемът на повишено количество белтъчини би могъл да бъде опасен (тука не съм се задълбал още :) ). Иначе има немалко предимства, но според мен трябва да се практикува от опитни трениращи, които се познават достатъчно и имат здравословно състояние, предразполагащо към такъв режим.

Поздрави

13.06.05
23:40

Аз съм приемал  и по-малко от 2 грама въглехидрати на телесно тегло и съм  виждал ефекта върху себе си :) Всичко е до скоростта на метаболизма . Иначе за мазнините не съм писал ,защото  колкото и да се избягват те се набяват от  месните протеинови храни.

15.06.05
16:37

Мммм, принципно си прав, но ако някой неопитен реши да копира стойностите от първия ти пост, може да си изиграе лоша шега :wink: Иначе диетата е супер резултатна за сваляне. МОже би и за качване, ама не съм бил толкова богат никога :lol:

15.06.05
20:22

хубу де къде е диетата?

:lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1