Първи Прохормонален цикъл ПОМОЩ

Темата е заключена.

19.02.14
21:50

Здравейте , досега не съм писал в такива форуми и ме интересува дали някои от вас може да ми помогне. Купих си прохормон по препоръка на един приятел които беше преминал няколко цикъла , но в момента той е в друга държава и не мога да говоря с него. Та идеята ми е да ви покажа прохормона които е в комплект с още три добавки от които едната е за защита , другата за задържане на резултатите и последната не помня дори за какво беше и някои по компетентен да ми помогне. Знам единствено как и кога се пият. И сега ще ви стане може би доста смешно, но съм си купил още 8 добавки (креатин, BCAA 1000, Jack3d micro, Fish oil Oximega, ZMA, 2 вида протеин и Gainer. В монета имам добавки за 900 лева които не знам как да комбинирам и с какви тренировки.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.02.14 21:56.

Така.
Тук забранени субстанции не се обсъждат.
Освен това няма причина да говорим за приема на добавките. Те си имат етикети, нали така?

А защо се занимаваш с неща, от които нямаш НИКАКВО понятие - не е ясно.
Не е смешно... защото просто е глупаво.

Ако ти трябва информация за добавките - етикетите и търсачката.
Останалото - моля извън този форум.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.14 21:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1