гърди

Темата е заключена.

Здравейте!  Тренирам от над 2 години и половина фитнес, На 16 съм 175 73 килограма. рака 39 гръдна обиколка 130. спазвам хранителен режим , не чак толкова строг като  под брадва де , но не и да ям каквото ми падне . Харесвам повече масивно голямо тяло не толкова изчистено . Като кажа масивно и голямо не се сещайте за някой дебелак , а за оформен но голям  билдър . А не за малките и релефните . Искам да  попитам за гърдите нещо . Имам  наистина така добри гърди , големички са но ме мъчи това че не са достатъчно оформени .  Нямам я тази черта под гърдата която е от вътрешната до външната част на гърдата  . Искам да опитам при вас трениращите  имате ли такива проблеми и помагайте , моля за няколко съвета как да ги оформя по добре  , ако трябва ще дам примери със снимки .
Благодаря предварително .

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.02.14 09:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1